مال من 40-50 به زور میداد ....نقل قول:
Printable View
مال من 40-50 به زور میداد ....نقل قول:
الان زنگ زدم میگم من تا وقتی که 33 گیگ دانلودم تموم نشده شما حق نداری سرعت رو کم کنی؛ میگه 256 حداکثر سرعتی که باید بده 30 هست و شما حق اعتراض نداری ،
بهش میگم پس یعنی قراردادی که بستیم کشک؟! این که توش نوشته تا 33 گیگ با سرعت 1.5 مگ باید دانلود کنیم بعدش سرعت میتونه عادی بشه و اینا... ! زنیکه با صدای بلند میگه آقای محترم این در صورتیه که شبکه خلوت باشه !!
خلاصه درگیری لفظی داشت درست میشد و گفت دیگه همینه و خدافظ ! منم که دستم از همه جا کوتاهه تنها ابزاری که داشتم این بود که عدد 1 رو بعد از قط کردنش وارد کنم ! :n02:
اینجور فایده نداره باید آدم جمع کنیم بریم دم شرکتشون دعوا ! :n24:
البته بعد تماس اینترنت داخلی بهتر شد یه ذره !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شبای قبل 6 الی 7 گیگ دانلود میکردم ولی دیشب بهمون حال دادن 12 گیگ دانلود کردم:n02:نقل قول:
سلام من الان از طریق سایت فرم پر کردم واسه اشتراک حالا چقدر طول میکشه تا تماس بگیرن و سرویس رو وصل کنن؟
واسه من حدود یک ماه پیش که ثبت نام کردم یک هفته گذشت دو هفته هم گذشت زنگ نزدن !! رفتم خود نماینده برام ثبت نام کردم دو روزه وصل شدنقل قول:
میگم منظورشون از "ترافیک باقیمانده ارسالی رایگان" تو گزارش مصرف چی هست؟؟؟؟؟
چند ماه پیش ( حول و حوش عید ) آپلود در ساعات غیر رایگان رو رایگان کردن ! یعنی هر چقدر دلت میخواست میشد اپلود کرد ! شخصا حدودا 20 گیگ آپلود کردم ! ولی یه مدت بعد قوانین رو عشقی عوض کردن ( چون این قانون بود که درصد مشخصی باید به اپلود اختصاص پیدا کنه و رایگان هم باشه ... تو سایت خودشون هم نوشته بودن) و الان هم یه گزینه اضافه کردن با همون عنوانی که شما گفتید ! دقیق نمیدونم ولی فکر کنم 1 گیگ اپلود رایگانه بعد از اون از حجم ماهیانه کم میشه !نقل قول:
یه چیزعجیب !!!
اینترنت من قطع بود الان خودم دستی قطع و وصل کردم به رومانی وصل شده !!!
Your IP address is 46.41.205.xxx
ISP: Architecture Iq Data S.R.L. Organization: Architecture Iq Data S.R.L. Services: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] City: Suceava Region: Suceava Country: Romania
حتی gateway هم مربوط به رومانی هستش !!
اره برای منم همینطور شده ! گوگل هم برام فیلتر شده !
IP: 46.41.243.180
Decimal: 774501300
Hostname: 46.41.243.180
ISP: Architecture Iq Data S.R.L.
Organization: Online Access Rs S.r.l.
Country: Romania ro flag
State/Region: Suceava
City: Suceava
قضیه رومانی درست شد اما آدرس گیت وی پارس آنلاین عوض شده
اقا ما از اسیاتر **$^#@#$ ( فحش بذارید جای علائم ) 512 داریم که جدیدا بعد از دانلود تقریبا 200 مگ با سرعت 50-60 ، سرعت میاد بین صفر تا 5 :n02:
با این سرویس POL-512-10G >>> روزا چقدر سرعت میده ؟ ، شبا که رایگانه چطوریه ؟ ، پینگ حالا زیاد مهم نیس ، تایم اوت خیلی مهمه ( اسیاتر حمله شیمیایی بکنه بهتر از این همه تایم اوتیه ) ، این سرویس هم مصرف منصفانه داره ؟ سرعت با idm چقدره ( یه بازه بدین بین کمترین تا بیشترین سرعت ) ؟
تهران ، مرکز سعادتمند
محتوای مخفی: بخون ضرر نمیکنی
میشه یه تست پینگ و سرعت بزارید؟؟نقل قول:
ببخشید 512 نامحدود سرعت چنده؟!
والا معلوم نیست بین 380 تا 50 متغییره.شبها هم 40~50نقل قول:
سلامنقل قول:
سرعت روزانه سرویس 512 تا 450 میرسه ... بین 350-450 نوسان داره. شبا بستگی به شانس و منطقه ی مخابراتی داره ! شاید 2 گیگ شاید 1 گیگ ! شایدم 512 مگابایت ! بهتره این مورد رو از هم منطقه ای هاتون بپرسید ، من اون مدتی که 512 داشتم 99 درصد مواقع بیشتر از 2 گیگ دانلود شبانه داشتم.
تایم اوت زیاده ! حداقل برا من که اینجوریه !پینگ هم زیاد خوب نیست ! بعضی مواقع مناسب و بعضی مواقع افتضاح ! قطعی سرویس هم حداقل برای من خیلی زیاده !
نه، اون فقط برا سرویس های محدود هست .سرعت همون هست که گفتم،خطتتون روی 4 مگ بسته میشه (بعضی از مناطق روی 2 مگ و بعضی ها هم جدیدا روی 8 مگ ! بسته به نویز خططتون ) و سرعت روزانه رو به صورت کامل در اختیارتون میزاره ! یعنی حداکثر سرعت 450-500 و حداقلی هم نداره :D ولی طبق تجربه ی من بین 350-450 نوسان داره.
وضعیت سرویس من ( 2 مگ محدود )
سرور داخلی
سرور خارجی
آره 20 گیگ سرعتش خوبه اما بعد از 20 گیگ میاد روی سرعت واقعی که همون 128 هست!!نقل قول:
اگه یک سال 120 گیگ مصرف داری همین نا محدود بگیری خوبه. البته اگه مصرفت دانلوده و شبا بیدار میمونی نا محدود بگیری و شبا دانلود کنی بهتره :n02:
راجع به دزدی هم که داره. کلاً زیاد حجم کم می کنه. برای همه همینه.
سلام
بچه ها یه سوال
وی پی ان رو پارس انلاین کار نمیکنه؟؟؟
من رو ایپد هر وی پی انی میریزم کار نمیکنه.....کانکت میشه ولی تو سایت نمیره
با pc هم همینه
نه کار نمیکنه روی آیپد..نقل قول:
فقط ssl اونم بعضی موقع ها!
درود
دوستان من چند وقتی از اینترنت استفاده نمیکردم الان دیدم که سرویسم روی 9 مگ بسته شده و آپلود روی 1 مگ !!
چند وقته که اینطور شده ؟
ولی با اینکه دانلود روی 9 مگ بسته شده ولی سرعت دانلود در روز از همون 350 قبل بیشتر نمیره ضمن اینکه snr هم خیلی کم شده
و دیشب سرعت دانلود به زور روی 40 -50 بود در صورتی که وقتی که دان استریم روی 4 مگ و آپلود روی 500 کیلو بود شبا با 200 دانلود میکرد
به نظرتون اگه تماس بگیرم بگم دان و آپ استریم رو روی قبل ببندن شرایط مثل قبل میشه ؟
ممنون
سلام
دوستان میشه یه مشاوره به بنده بدید؟
من میخوام 2 مگ (3گیگ دانلود) ماهانه 23900 تومن بگیرم.
به نظرتون چه جوریه؟ خوبه؟
این بچه ها که میگن شبانه 10 گیگ یا 20 گیگ دانلود میکنن،چه جوری حساب میشه؟
منظورم اینه که بعد از مثلا 10 گیگ دانلود سرعت رو پایین نمی یارن؟
سلامنقل قول:
snr هاتون چنده ؟! اگه نویز زیاد باشه ( snr کم ) میتونه رو سرعتتون تاثیر داشته باشه ... سرویستون هم نگفتید چند هست ؟ 512 ، 1 ، 2 ؟ کمی صبر کنید و با سرویس کار کنید، اگه درست نشد باهاشون تماس بگیرید ! چون اگه یه بار عوض کنن، برگردوندنش کار سختیه و ادا در میارن ! اونوقته که تازه اینا بدهکار هم میشن ! سرویس هز یه ربع قطع میشه بعد مرکز پشتیبانی منت هم میزاره !!!
من خودم سرویس 2 مگ محدود دارم ! از نظر خودم مناسب هست ! هر شب 5-7 گیگ دان دارم و روزانه هم 450-500 سرعت داره ! البته دو هفتست که اینجوری شده ! قبلا سرعت روزانه ثابت 250 ، شبانه هم ثابت حدودا 200 ! البته بستگی به شهرتون و منطقه ی مخابراتیتون داره ... از هم شهریا و هم منطقه ای هاتون بپرسید .نقل قول:
فکر نکنم کسی شبانه 10 گیگ دانلود داشته باشه ! 20 گیگ که دیگه هیچ ! به امکان زیاد منظور شما محدودیت سرویس های نامحدود هست که سرویس 128 کیلوبیتش بعد از 20 گیگ سرعتش خیلی کم میشه ( 16 کیلوبایت ! ) ... در مورد محدود ها هیچ محدودیتی وجود نداره ! و اگه شانستون خوب باشه، دانلود شبانتون خوب میشه ( کلا شرایط شبیه دانلود شبانه ی شاتل نیست ! )
سلامنقل قول:
من 1 مگ دارم شبی بین 3تا5 گیگ دانلود میکنم:n09:
فکر نمیکنم سرویسی باشه که شبی 10 یا 20 گیگ دان بده مگه اینکه بعد از مدتی محدود بکنن که به درد نمیخوره:n07:
نه خوشبختانه پارس همچین سیاستی نداره و شما میتونی هر چقدر که دلت خواست شبانه دان کنی و محدودیتی وجود نداره:n10:
سلام
میخوام 128 نامحدود بگیرم
سوالم اینکه من دانلودم خیلی زیاده روزی 10 گیگ ، اگه یک ساله بگیرم بعد یه مدتی سرعت دانلود نمیاد پایین ؟؟؟
الان اسیاتک نامحدود یکساله دارم بعد یک ماه استفاده از 65 رسیده به 20
کی گفته محدودیت وجود نداره؟؟؟نقل قول:
نه خوشبختانه پارس همچین سیاستی نداره و شما میتونی هر چقدر که دلت خواست شبانه دان کنی و محدودیتی وجود نداره:n10:
خود من رو به خاطر دانلود شبانه زیاد محدود کردن
طوری شده بود سرعت که شبا مودم رو خاموش میکردم!!: ))
حداقل برای سرویس های 1و2 مگ محدودیتی وجود ندارهنقل قول:
حسابش از دستم در رفته ولی من این ماه حدود120 گیگ دانلود کردم یعنی مثل تراکتور هر شب دان کردم بدون محدودیت:n25:
اصلا محدودیتی وجود نداره ! من الان دو ساله که پارس دارم ، همه ی سرویس ها، 128، 256، 512، 1و الان هم 2، شاید کمتر از 10 شب دان نکرده باشم، بقیشو همیشه دان داشتم! چیزی به نام کم شدن سرعت دانلود شبانه وجود نداره ! یه هفته شاتل بگیرید تا با سیاست کم شدن سرعت آشنا بشید !!!نقل قول:
یه برنامه یا .... واسم پم کنین برای رفتن به فیسبوک در ایپد با پارس انلاین :)
سلام
تهران مرکز شهید تندگویان هستم! کیفیت پارس آنلاین توی این مرکز مخابراتی چطوره؟
دوستان محدودیت داره خوبشم داره :D من 5 روز پشت هم دی ال کردم 100 بود سرعت محدود کردن اومد رو 7 :)) چند بار هم این اتفاق افتاده :| از خودم در نمیارم نتم هم 256 هست :n27:
برای کسی شده هی قطع شه بد تنظیمات تغییر کنه باز قطع شه برگرده? :n27:
یکی از آشنایان تهران 256 محدو گرفته سرعت دانلودش صبح وشب زیره 300 نمیاد:n19:
اگه روزی 10 گیگ دانلود داری اصلاً نا محدود نگیر. نا محدود 128 کلاً ماهی 20 گیگش سرعت بالاست و بعد از اون سرعتش میاد پایین.نقل قول:
شما که مصرفت خیلی بالاست همون حجمی بگیری بهتره. یعنی ماهی 10 گیگ باید بگیری. خلاصه که باید یه کم مایه پیاده شی :n02:
دوستان اونایی که سرویس محدود پارس آنلاین دارن
به نظرتون کدوم سرویسش شبا سرعت خوبی داره؟
حداقل 100-200 K سرعت بده....اصن هست؟؟داریم؟
کدومو پیشنهاد میدید بعد اینکه این پلنم این ماه تموم شد اونو بگیرم؟
الان نامحدود 256 هستم تکون میخوری جایزه منصفانش تموم میشه :|
اصن بیام محدود؟
من 1مگ دارمنقل قول:
به نظر من باید از سرویس های 1یا2 مگ محدود استفاده کنی
سرعت شبانه 1مگ حداقل120 وتا 300 بعضی وقتا نوسان داره با توجه به وضعیت مرکز مخابراتیتون شبی حداقل 3 وحداکثر6 گیگ میتونید دان کنید
این وضعیت سرویس منه :نقل قول:
سرویسم هم 256 ـه
همونطور که میبینید snr خیلی کمه
اگه بگم سرویس رو به حالت قبل برگردونن امکانش هست که سرعت درست بشه ؟
ممنون
سرویس چه مشکلی داره؟نقل قول:
سلام
از آسیاتک دروغ گو سرویس دارم ، نزدیک 40-50 تومن فقط خرج کردم برای وصل شدن خط (زنگ زدن به تهران و ....) ، الآن واقعا پیشمونم ، مخابرات خیلی بهتر از آسیاتک هست سرویس هاش (حیف که سرویسم رو دیگه نمی تونم بگیرم ، فقط به مشترک ها قدیمی می دادند) ، حالا می خوام پارس آنلاین بگیرم ، 128 نامحدود ، چند تا سوال داشتم :
1- چند روز طول می کشه تا وصل شه (آسیاتک بیشتر از 2 هفته طول کشید!)
2-وقتی 20 گیگ تموم میشه ، سرعت 128 اش چقدره؟
3- پینگ 8.8.8.8 در زمان ابتدای کار ، و وقتی مصرف منصفانه تموم میشه (128 میشه) چه مقدار هست؟
snr دانلودتون میشه گفت مناسب هست ولی آپ استریم ضعیف هست. منم وقتی سرویس ها از 2مگ اومدن رو 4 مگ شرایط مشابهی داشتم ! تایم اوتم خیلی زیاد بود ! چون اپلود با مشکل مواجه میشد سرعت دانلودم هم پایین اومده بود ! شما بهتره بهشون بگید ( تاکید کنید) که فقط اپلود رو روی 512 بیارن و به دانلود کاری نداشته باشن ! امکان داره که مشکلتون رفع بشه ! اگر نشد زنگ بزنید به مرکز تهران و بگید که سرویس رو روی 4 مگ بزارن ! بگید که سرعتم کمتر شده ! ولی بازم میگم یکم کار کنید با سرویس بعد تصمیم بگیرید چون اگه عوض کنید امکان بازگشتت سخته ( هست ولی سخته ! باید منت کشید ! )نقل قول:
البته یک مورد دیگه هم که هست در مورد کاهش و تنظیم سرعت ها توسط پارس هست، قبلنا یادم هست که وقتی سرویس ها روی 2 مگ بسته شده بود سرعت شبانه ی 256 و 512 یکی بود ! روزانشون هم فاصله ی کمی با هم داشت ! ولی وقتی خط ها رو 4 مگ بسته شد دستشون بازتر شد و فاصله ی سرعت سرویس ها رو کم کردن ! مثلا فاصله ی 256 با 512 کاملا ملموس شد ! الان هم که بعضی از سرویس ها روی 9 مگ بسته شده حتما دستشون باز تر شده و بر اساس سرعت تقسیم بندی کردن ! یعنی در این شرایط اگه سرویس 2 مگ محدود بگیرید امکانش هست که سرعت به مراتب بیشتری رو در اختیارتون بزاره ( البته حتمی نیست فقط امکانش هست )
چرا چند شبیه که سرعت دانلود شبانه از 50 بالاتر نمیره ؟
من 512 محدود دارم و چند شبه سرعت رو سی الی چهل و پنجه
تا یک دقیقه قبل از 2 سرعتا نسبتا خوبه و رو 150 تا 400 هست اما تا دو میشه فوری میاد پایین
( البته اینکه خودشون سرعتا رو در شب محدود میکنن هم کاملا روشنه )