ارادتنقل قول:
۱. تو خارج عرفه که مثلا شرکت ارائه دهنده سیم کارت گوشی رو با قیمت بسیار ارزان یا حتی مفت به ملت میده ولی گوشی رو قفل می کنه روی سرویس خودش. (مثلا آیفون لاک میشه روی at&t یا تو ایران مودم ایرانسل لاک شده روی سیم کارت ایرانسل) اینطوری کاربر مجبور میشه حتما از ایرانسل مثلا استفاده کنه و از سیم کارت شرکت دیگه استفاده نکنه. با آنلاک کردن میشه(یا از حالت قفل خارج کردن) میشه هر سیم کارتی رو روی محصول گذاشت و استفاده کرد.
واسه ایرانسل برخی مودم هاش روشش کشف و پخش شده و میشه آنلاک کرد برخی مودماش نه.
۲. همین مودم 4g هواوی که من خریدم مال ایرانسل هست. روی مودم هواوی من آرم ایرانسل هست و لاک شده رو ایرانسل حتی داخل پنلش گزینه ارتباط با ایرانسل من و شارژ ایرانسل و ... هست.(شرکت هواوی نسخه ویژه ایرانسل زده) البته این مودم usb دار رو میشه آنلاک کرد و سیم کارت رایتل همراه اول هم روش انداخت.
مودم های دیگه هواوی هست + مودم های دیگه ایرانسل که هواوی نیستن(فک کنما)
من راستش حالیم نمیشه از مودم ها.
چون ارزون بود +usb دار خریدم :n02: امکانات خاصی نداره. البته یک سوراخی واسه اضافه کردن آنتن تقویت کننده سیم کارت داره(جاهایی که خط نمیده) که این آنتن ها خیلی خیلی گرونن و اصلا ارزش ندارن.
مودم های دیگه usb دار نیستن نمی دونم چطوری ان. من که راضی ام از همین مودم فسقلی.
طرفای ولیعصر همراه اول با یک مگ و ایرانسل متغییر از یک مگ تا سه مگ دانلود می کنه.(دانلود نامحدود شبانه)
۳. دی لینک فک نکنم. اصولا لاک و آنلاک واسه مودمی مطرح میشه که واسه شرکت خاصی طراحی شده. مثلا مودم هواوی ویژه ایرانسل. مودم معمولی دی لینک که نباید لاک باشه چون با شرکت خاصی که قرار داد نبسته.(تا جایی که می دونم)
در حالت کلی مودم یا گوشی ای که لاک شده روی شرکت خاصی باید خیلی ارزونتر از نسخه عمومیش باشه که روش هر سیم کارتی بشه انداخت.(وگرنه چرا مودم لاک شده بخریم)
روش آنلاک کردن مودم usb ایرانسل(ساخت هواوی) رو در صفحه راستین بازار گفته که دقیق دقیق باید بهش عمل کرد وگرنه اگه تو آنلاک کردن اشتباهی بشه مودم اصطلاحا میسوزه.
---------
استفاده از مودم های 4g واسه وبگردی به جای adsl رو نمی دونم می ارزه یا نه ولی واسه دانلود نامحدود ارزون که عالیه.