دوستان سرعت شبانه افتی چیزی نکرده ؟
میانگین دانلود شبانم 5 گیگ بود (سرعت 10 مگ) اما چند شبه خیلی کم شده ;
Printable View
دوستان سرعت شبانه افتی چیزی نکرده ؟
میانگین دانلود شبانم 5 گیگ بود (سرعت 10 مگ) اما چند شبه خیلی کم شده ;
شما وقتی میخوای از مخابرات اینترنت بگیری نیازی به تخلیه نداری خود مخابرات بدون اجازه می تونهنقل قول:
از رانژه شرکت قبلی دربیاره و شما را رانژه کنه
تخلیه واسه وقتی هست که شما مثلا از آسیاتک بخوای بری شاتل یا از خود مخابرات بری یه شرکت دیگه ...
1 پرت آسیا تک مخرم مرکز مخایرات استقلال تهران 50 چوق ! ببین به چه وضعی رسیده :(
کسی آشنایی چیزی نداره؟
نه قبول نمیکنن میگن تا تو سیستم ثبت نشه تخلیه و رانژه نمی کنیمنقل قول:
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
ولا این حرفی بود که دو ماه پیش مسوول MDF مرکز مخابراتیمون گفتنقل قول:
بعدم همون جا اینترنت فن آوا را بدون اینکه درخواست جمع آوری از شرکت اومده باشه
به درخواست صاحب خط جمع کرد و روی مخابرات اصفهان رانژه کرد
البته اگر مثلا میخواستی مخابرات را جمع کنی و بری یه شرکت دیگه غیر از خود مخابرات حدود 15 روز زمان میبره تا مخابرات
جمع آوری بشه ....
به منم مسئول مخابرات شهرمون گفت نمیشهنقل قول:
حالا دوستمون Blu-Ray میتونه مراجعه کنه شاید اوکیش کردن
من زنگ زدم به مخابرات ( 2020 ) گفتن برای ثبت نام طرح جدید باید خط جمع آوری بشه ...نقل قول:
دوستان بهترین فیلتر شکن بین پولیا و رایگان ها برای اسیاشت کدومه ؟
تک کانکشن اسیاتک:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم محدودیت برای تک کانکشن گذاشتن یا اینکه از کمبود پهنای باند سرور خارجی هست اما پشتیبانی نادون اسیاتک دیروز بابت شکایت 195 بهم زنگ زده میگه ملاک سرعت فقط تست با idm هست!
این ماه شهاب گرفتم سرعت تک کانکشن افتضاحه تلگرام و بزور بالا میاره عکسا کلی طول میکشه تا لود بشه دقیقا همین تستی که گذاشتین واسه منم همینه چه بسا کمتر!!!!!!!!!نقل قول:
گند زده قبلا بهتر بود.....
- - - Updated - - -
این ماه شهاب گرفتم سرعت تک کانکشن افتضاحه تلگرام و بزور بالا میاره عکسا کلی طول میکشه تا لود بشه دقیقا همین تستی که گذاشتین واسه منم همینه چه بسا کمتر!!!!!!!!!نقل قول:
گند زده قبلا بهتر بود.....
افزونه ultr.a su.rf برای کروم و مجانی هم هست .نقل قول:
فردا که عمرن تخلیه شه؛ شما اگه الان درخواست تخلیه رو بدی ، باید بلافاصله بعدش ، در سایت 195 از آسیاتک بابت تخلیه نکردن خطت شکایت کنی! اگه خوش شانس باشی ، شنبه تخلیست، در غیر این صورت احتمال زیاد ، یکشنبه دیگه کارت اوکیه...نقل قول:
*نکته مهم اینه که هر موقع درخواست تخلیه رو دادی، بلافاصله بعدش در سایت 195 از اسیاتک شکایت کنی.*
چند روز آخر سرویسمو ارتقا دادم به 10مگ ببینم چه فرقی میکنه ( سرویس 256 رو ) ، بهتر نشد که هیچ، بدترم شد ( از هر لحاظ نتم ترکید ) !!!!!! واقعا پول واسه 10مگ دادن،اشتباهه محضه...
نقل قول:
متاسفانه تک کانکشن آسیاتک افتضاح شده ، مشکلشم کمبود پهنای بانده . صبح ها من چک کردم با testmy روی ۳ ۴ مگ به زور میره ولی از ساعت ۱۲ظهر به بعد میترکه علتشم فقط کمبود پهنای بانده .
- - - Updated - - -
نقل قول:
متاسفانه تک کانکشن آسیاتک افتضاح شده ، مشکلشم کمبود پهنای بانده . صبح ها من چک کردم با testmy روی ۳ ۴ مگ به زور میره ولی از ساعت ۱۲ظهر به بعد میترکه علتشم فقط کمبود پهنای بانده .
پیشنهاد میکنم همه دوستان از testmy.net تک کانکشن یه تست بگیرن تو ساعت های مختلف بزارن اینجا شاید به یه نتیجه ای رسیدیم .
نقل قول:
شما کدوم شهری ؟ شما آسیاتک هستی ؟ پی چرا تست شما تو سایت نیست ؟؟
شما اصلاَ آسیاتک نیستی برا چی تست میزاری اینجا ؟!؟!
چرا اسیاتک هستمنقل قول:
همونطور که ایپی های لایزر برای بچه ها میاد ایپی این شرکت و چندتا دیگه هم برا من میاد
البته ایپی های خود اسیاتک هم واسم میاد که اونا هم سرعتشون همینقدره فقط مقدار پینگشون فرق داره
راصد شرکت وایرلسه تو اهواز؟!نقل قول:
داداش وضع منم همینه،من 60 میخرم مرکز حکمت شعار تهران :n02: :n14:نقل قول:
دوستان چرا موقع استعلام پین کد سه گیگ میگه اشتباه است ؟!!
دوستان ترافیک سرویس چه مال خود سرویس چه ترافیکی که اضافه خریداری شده انتقال پیدا نمیکنه به دوره بعد؟؟؟:n29:
سلام دوستان
کسی از وضعیت آسیاتک تو مرکز مخابرات نصراللهی ( گیشا و شهرارا) خبر داره؟
- - - Updated - - -
سلام دوستان
کسی از وضعیت آسیاتک تو مرکز مخابرات نصراللهی ( گیشا و شهرارا) خبر داره؟
دوستان آپلود آسیاتک رایگان هست؟
یعنی از حجم کم نمیکنه که؟
سلام دوستان.کسی جواب ما رو نمی ده.می خوام برا کرمان مر کز مخابراطی الغدیر از آسیاتک یا های وب بگیرم.کدوم بهتره.تهران های وب داشتم عالی بود پینگ 20 تا 30 بود.سرعت هم عالی.می خوام بدونم اوضاع چه جوریه.چون الان دیده بانت دارم که سرعت گایین ولی پینگ بالا هست.درضمن باید بگم که تو شهرک هوانیروز کرمان هستم.لطفا جوابمو بدین.
اره فقط وایرلس ارائه میدهنقل قول:
نه انتقال پیدا نمی کنهنقل قول:
بله کاملا رایگانهنقل قول:
آقا لطفا یکی به من جواب بده.زود تر برم از یه جایی بگیرم.نقل قول:
دوستان ممنون میشم یه اطلاعاتی بدید .
اسیاتک تو مشهد وضعیتش چطوره ؟ دانلود شبانه و پینگ تایم بیشتر مد نظرمه . بخوام شبی یک تا 2 گیگ دانلود کنم و پینگش هم خوب باشه کدوم سرویس رو پیشنهاد میدید .
- - - Updated - - -
دوستان ممنون میشم یه اطلاعاتی بدید .
اسیاتک تو مشهد وضعیتش چطوره ؟ دانلود شبانه و پینگ تایم بیشتر مد نظرمه . بخوام شبی یک تا 2 گیگ دانلود کنم و پینگش هم خوب باشه کدوم سرویس رو پیشنهاد میدید .
توی مسهد که خیلی خوبه شبی تا 20 گیگ هم می تونید دانلود کنید اگه خطتون جواب بده میتونید یک 10 مگ نیم گیگ بگیرید خطتون رو روی 12 مگ می بندن از سرور داخلی تا 1300 کیلوربایت می تونید دانلود کنید و از سرور خارجی تا 400 کیلو بایت میره البته می تونید بعد به 512 یا 265 انتقال بدین خطتون همون 12 مگ می مونهنقل قول:
همه اینا بسنگی به خطتون داره
من استان کرمانمنقل قول:
اسیاتک پینگش جالب نیست داخل حدود 50 60 و خارج هم 300 به بالا حساب کن سرعت داخلش خوبه خارج متغیر و حالی به حالی تک کانکشن هم کافیه به چند صفحه قبل نگاه کنی تا به داغون بودنش پی ببری
دوستان گرامی، آسیاتک به خریداران سریال ویدیویی شهرزاد، 1گیگ ترافیک رایگان میدهد.
داخل جعبه این سریال، یک کارت با یک کد است که باید کد را در قسمت خرید ترافیک، استفاده از بن تخفیف وارد کنید.
بعد خرید ترافیک 1 گیگ را انتخاب کنید و دکمه ادامه را بزنید.
اینطوری یک گیگ ترافیک به صورت رایگان به ترافیک شما اضافه میشود.
الان قطع شده ......
وصل شد ، ظاهراَ یه اتفاقاتی افتاده ...
چقدر قطع بود ؟نقل قول:
رنج ای پیت تغییر کرده ؟
- - - Updated - - -
چقدر قطع بود ؟نقل قول:
رنج ای پیت تغییر کرده ؟
امروز ظاهرا بهتر شده:
تک کانکشن بعضی دوستان خیلی سرعتش بالا هست !!! ( هر چند این سایت تک کانکشن واقعی نیست ، چون وقتی من تعداد کانکشن رو توی IDM روی 1 بزارم اصلا با سرعت 63 کیلو دانلود نمیکنه و خیلی کمتره ! )
چرا تک کانکشن واقعیهنقل قول:
ولی تک کانکشن سرور به سرور فرق داره
مثلا شما از همین سایت اگر با سرور فرانکفورت یا لندن تست بگیرید میبینید که نتایج فرق داره