داداش میلاد دونه ای چقدر ؟ 130 هزار تومان ؟!!!!!! :18:نقل قول:
داداش میلاد دونه ای چقدر ؟ 130 هزار تومان ؟!!!!!! :18:نقل قول:
129 یور و 99 سنت .نقل قول:
توی زاتورن مرکز شهر هم میده 140 یورو .
ببر پیش میثم مشکل کاملا حل میشهنقل قول:
داداش میلاد آشنا پیدا شد . این زاتورن کجاست ؟ آدرس دقیق بده . کدوم شهر . همه چیز بگو :40::31: بعد میلاد جان تا کی این قیمت 99 یورو میمونه ؟!! :40:نقل قول:
129 یور و 99 سنتنقل قول:
دوست عزیز قیمت قیمت فهمیدم :31: منظورم اینه که این حراجی و قیمت تا چه زمانی باقی میمونه !! چون قیمت اصلی میلاد جان زده 140 یورو ! :40:نقل قول:
سلام.نقل قول:
هنگ کردن نداره دوست من.
اولاً شما فعلاً Live نرو تا بگم چرا!!!!:13:
حدودا ً 6 تا بازی هستن که قفل ap2.5 دارن(Anti Piracy) و اگه دی وی دی بازی این لایه امنیتی رو داشته باشه و کنسول هم کپی خور شده باشه.بصورت آفلاین کنسول رو فلگ میکنه و در صورتی که شما به Live متصل بشید احتمال بن شدن شما خیلی زیاده!!!!!:19:
حالا باید چیکار کنید؟
اگه کنسول شما کپی خور شدست و فریمور درایو تون هم از سری lt هست کافیه دی وی دی بازی هایی که ap2.5 دارن رو ایمیج بگیرین و بعد توسط برنامه abgx و با اتصال به اینترنت ایمیج بازی رو پچ کنید.آموزشش هست.
و بعد مجدداً ایمیج پچ شده رو رو دی وی دی 9 (2 لایه) رایت کنید!!!!و حالا بازی کنید و حالشو ببرید.
راستش من باشم ترجیح میدم برم یه بازی پچ شده رو از یه جای مطمئن بخرم خودمم زیاد اذیت نکنم!!!
امااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اا
یه مشکلی هست.
با اومدن داشبورد جدید فریمور های قبل از lt1.9 در محیط Live شناسایی میشن و بعد فلش میشن به یه فریمور ارجینال با کد 02510C حالا یا شما نباید آپدیت داشبورد رو انجام بدین که در این صورت Live رو هم فعلاً بیخیال شین!یا میخواین برین Live که پس باید محتاطانه عمل کنید.
حالا محتاطانه یعنی چی؟
یعنی فریمور lt1.9 رو بریزید و بعد اون 6 تا بازی رو مجددا ً پچ کنید(پچ متناسب با 1.9)دقت کنید اگه یکبار بازی پچ شده گرفتید(یا خودتون پچ کردینش) که متناسب با lt1.1 بوده حالا که فریمور 1.9 اومده ap2.5 هم متناسب با 1.9 تغییر کرده پس دوباره باید پچ کنید بازی هارو!!!امیدوارم واضح بیان کرده باشم.
من پیشنهاد میکنم یه چند روزی صبر کنید تا آموزش ریختن فریمور 1.9 بیاد و بتونید به اون روش آپدیت کنید و نهایتا ً 6 تا بازی جدیدا ً پچ شده و متناسب با فریمور 1.9 بخرید یا خودتون پچ کنید و با خیال راحت برید Live.
ببخشید زیاده گویی کردم.
بازی هایی که قفل ap2.5 دارن:
MW2----NFS:HP----AC:BH----COD:BO----Halo:Rech----Fable 3
خیلی خیلی ممنونmitajoonفقط چند تا سوال اون 6 بازی کدومان؟از کجا بدونم بازی که میخرم پچ شده؟(فروشنده های طرف ما اقلب خل وضعند و نمیدونن چی میفروشن):31:از کجا بدونم فرم ویرم چیه؟
خیلی ممنون
---------- Post added at 05:35 PM ---------- Previous post was at 05:35 PM ----------
توی تمام شهر های بزرگ آلمان حد اقل یه دونه زاتورن هست ، زاتورنی که من در بارش حرف میزنمنقل قول:
توی شهر هامبورگ - منطقه ی پاپن بوتل (Poppenbüttel) هستش - اگر اینجا کسی رو آشنا دارید حتما جاش رو بلده .
توی زاتورن شهر قدیمی یا همون مرکز شهر هم (AltStadt) داره میده 140 تا یا 149 تا اونجا رو دقیق نمیدونم . ولی با این حال با توجه به نو بودنش به نظر من که میصرفه اگر کسی میخواد بخره ، یکی بخره .
راستی ، گارانتیش هم سر جاشه ها :31:
نقل قول:
یعنی واقعاً اینجا کسی english بلد نیست؟؟
چرا منتظر این هستید که آموزش فارسی براتون بزارن؟ بخدا اون فایل PDF که آموزش jungleflasher هست عالیه. سوال واستون بوجود نمیاد. با flowchart نشون میده اگه الان وضعیتتون اینه باید فلان کار رو بکنبد. من تاحالا دست به ه ک Xbox نزده بودم. اولین بارم بود دستگاه رو باز می کردم. کلاً 2 ماه نمیشه xbox خریدمو از همون اول هم -- شده خریدم. فایل کلید هم نداشتم. با اون آموزش تونستم خیلی راحت دیروز خودم 1,9 نصب کنم روش
فایل آموزشیکد:http://www.mediafire.com/?154u0m57yk3k7yj
جدیدترین نسخه jungle flasher 1.84کد:http://hotfile.com/dl/120934614/f050f68/JungleFlasher.0.1.84.Beta%28250%29.rar.html
فیرم ور های مورد نیازکد:http://www.mediafire.com/?zrhwojn5oofde4p
عمو خب ما بلد نیستیم تو که بلدی بزار چه کنم نمیدانم
سلام زاتورن که فکر کنم همون شنبه تا جمعه بازار خودمونه!!!یه حراجی که همه هر چی جنس که نمیخوان ولی ممکنه بدرد بقیه بخوره رو میارن و حراج میکنن!!!!!!حالا من نمیدونم این کنسول ها که 129 یورو هست دست دومه یا نو!!!!!!!!!!!!!!!!:27:
S-J-REZ عزیز بازی هارو آخر پستم ویرایش کرده بودم منتهی اسم کاملشونو دوباره میذارم برات.
Assasin Creed:Brother Hood
Halo:Rech
Need For Speed:Hot Porsuit
Modern Warfar 2
Call OF dUTY:Black Oops
Fable3
میبخشید اگه غلط املایی داره.
سونی جان منم هر چی بلدم از همین PDF هست!منتهی خب نمیشه همه رو با یه چوب محک سنجید واقعا ً ممکنه کسی انگلیسیش خوب نباشه.
خیلی ها هستن فارسی هم که مینویسی باز براشون سوال پیش میاد.
واسه اینکه بفهمید بازیتون پچ شده یا نه باید از دی وی دی بازی تو کامپیتو ایمیج بگیرین و بعد زمانی که متصل به اینترنت هستین با برنامه abgx پچ رو چک کنید اگه ارور داشت و پیغام Non Stelth داد باید پچ بشه و بازی مطمئن نیست اگه همه پیغامها رنگش سبز بود بازی مشکل نداره.
بگمونم با این محکم کاریهای مایکروسافت و شرکت های بازی ساز بهتره از این به بعد هر بازی جدیدی که میخریم اول با Abgx چک کنیم که واسه کنسول مشکلی پیش نیاره.
آقا زدی شهید کردی زاتورن رو !نقل قول:
زاتورن بزرگترین فروشگاه زنجیره ای ی وسیال خونگی و الکترونیکی توی سرتاسر اروپا هستش عزیزم !
جمعه بازار و حراجی چیه ؟ :31:
این حراج هایی که میزنند به خاطر اینه که انبار هاشون رو خالی کنند جنس جدید بیارند .
نقل قول:
این کارایی هست که من کردم و فقط واسه لایتون مدل 83850C V1 هست. واسه درایو های دیگه همون فایلکد:http://hotfile.com/dl/121049117/370d68c/xbox.zip.html
:31::27::26:نقل قول:
خداییش توصیف رو داشتی؟
چهارشنبه بازار!!!:34:
شلوار کردی هم میفروشن؟:33:
میبخشید دیگه ما خارج رو از دور دیدیم!!زیاد نزدیکش نرفتیم!:27:
پس یعنی کنسول نو میفروشن؟؟؟؟:20:
دمشون گرم.خداییش انسان های شریفی هشتن!
بله کنسول نو و آکبند توسط خود نماینده مایکروسافت فروخته میشه .نقل قول:
زاتورن یه جایی هست که فضاش رو به شرکت های بزرگ اجاره میده .
سلام من بازیneed for speed hot pursuitرو وقتی میخوام اجرا کنم مینویشهthis disc is unreadableیعنی چی رو جلد بازی هم نوشته limited editionچه کنم؟
سونیک جون نکنه تو مسیول واحد تبلیغاتشون تو ایرانی حالا چرا انقدر تبلیغ میکنی
تو شهر ما کینکت رو دارن215میفروشن خوبه بخرم؟نکات لازمه رو هم میگید؟
من تبلیغ کسی رو نمیکنم ، در ضمن ایران هم نیستم .نقل قول:
وقتی 360 توی ایران از قیمت خون بابا طرف گرون تره وظیفه شخصی مثل منه که توی این مدل موقعیت ها به دوستان خبر بدم شاید بتونند با هزینه ی کم یه دونه بخرند .
خب قیمتش که عالیه. ولی هزینه پستش ارزون ترینش چقدر در میاد مثلا واسه 1 دونه و 10 عددنقل قول:
الان با DHL حساب کردم ، 35 یورو برای یه دونه در میاد .نقل قول:
فقط تا جایی که میدونم یورو توی ایران عجیب گرون شده ! دیدم 129 یورو به پول ایران میشه 211 تومن :18:
و با احتساب پول پست با DHL میشه 266 تومن ! البته نمیدونم به 360 گمرک میخوره یا نه !
اگر هم بخوایم بدیم دست مسافر بیاره خوب هزینه رسیدنش به ایران مجانی تموم میشه ولی بدون جعبش که توی فرودگاه به طرف گیر سه پیچ ندن ، شاید هم با قوانین جدید مشکلی نداشته باشه .
سلامنقل قول:
دوست من بازی شما جزو همون 6 تا بازی که ap2.5 داره و اگه اجرا نیمشه احتمالا ً پچ نشده!
از اون 6 تا بازی که گفتم!تا حالا کدومشو با همین کنسولت اجرا کردی؟
کار با برنامه abgx رو بلدی؟میخوام راهنماییت کنم ببینی مشکل از پچ بازیه یا نه؟!
COD:BOنقل قول:
Halo:Rech
Fable3
آره ممنون میشم راهنماییم کنی
ok
پس به احتمال 99% مشکل شما پچ بازیه!
برنامه های لینک زیر رو دانلود کنید و از بازیتون توسط برنامه Nero یا Clone CD یا Xbox Back Up Creator و ...(سایر برنامه های ایمیج گیری)
ایمیج بگیرید.
سپس بروش آموزش داده شده در لینک زیر اقدام کنید و ببینید چه پیغامی میده!؟
داشتم آموزششو از اول مینوشتم!دیدم هست!پس نیازی به دوباره کاری نیست.کما اینکه سرعت نت هم پایینه آپلود عکسا طول میکشه.پله پله بریم جلو ببینیم به چه نتیجه ای میرسید
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=258083
خوب لینک کو؟راستی بازی ها به کنار ئاسه کنسول که مشکلی پیش نیومده؟لینک آموزش هم بدهنقل قول:
لینک هست که!
میتونی ایمیج نگیری و مستقیما ً از روی خود سی دی چک کنی(Launch)
اگر مشکل داشتی باید ایمیج بگیری و ایمیج رو Fix کنی و دوباره رو DVD 9 رایت کنی.
اول چک کن بین dvd پچ شده هست یا نه
لینک مجدد
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=258083
لینک تو این تاپیک برای دانلود برنامه خرابهنقل قول:
راستی میگم آموزش که این جا هست خودتو به زحمت ننداز الان میان میگن اسپم کردیم من با این تاپیک پیش میرم فقط من که چند تا از اون 6 بازی رو اجرا کردم کنسول فلگ نشده که؟(اصلا فلگ چیه)؟
okاز اینجا بگیرش امیدوارم سالم باشه
نبود بگو تا خودم یه جا آپلودش کنم
ویراشتونو ندیدم ببخشید.کد:http://www.ixtreme.net/360-backups/7-abgx-360-v1-0-5-download.html
فلگ نشدین چون بازی ها رو اجرا کردین پس پچ شده بودن.
اگه بازی پچ نشده بذارین و بازی اجرا نشه(زود DVD) رو در آورده باشین امکان فلگ شدنتون کمه.
فلگ زمانیه که مایکرو سافت شما رو بصورت آنلاین (در محیط lIVE) و یا آفلاین (بوسیله آپدیت ها یا بازی های ap2.5) شناسایی میکنه و میفهمه کنسول شما کپی خور شده(خب این یه جور جرمه دیگه)
بنابر این بدون اینکه شما متوجه بشین کنسول رو شناسایی میکنه و تو یه زمانی که (بهش میگن Ban Wave) یه پارازیتی میفرسته و کنسول شما فاتحش خونده میشه
البته بازم میشه کارایی کرد ولی فعلا ً نگران نباشید بذارید ببینیم ایراد از بازیتونه یا نه بعد میگم چطور چک کنید که فلگ شدین یا نه!
من احتمال کمی میدم که اینطور شده باشه . کنسول شما مشکلی نداره و فقط بازیتون ایراد داره ولی فعلا ً به Live وصل نشید.
لینک سالمه ممنون ولی اوضاع اینترنت خیلی فلفلیه بعدا باید دانلود کنم راستی پست قبلیمو ویرایش کردم بی زحمت بخوننقل قول:
خوندم.
خب بعد از اینکه برنامه رو دانلود کردی DVD بازی رو بذار تو dvd Rom کامپیوترت و بعد بروش آموزش Launch رو بزن.اگه ارور زرد و قرمز داد که مطمئنا ً بازیت سالم نیست و بهتره بذاریش کنار یه بازیه پچ شده بگیری و یا همین بازی پچ کنی که متعاقبا ً در موردش میحرفیم.
فعلا ًدانلودش کن تا بعد.یا علی.
اینم لینک برنامه XBOX Back Up Creator برای ایمیج گیری از بازی
کد:http://jungleflasher.net/files/Xbox_Backup_Creator_v2.9.0.306.rar
باید همه این کارا رو انجام بدی تا ببینی گیر میدن یا نه
متاسفانه اینجا عملیه و 50 جا 50 جاست
آقا یه لطفی بکنید جواب سوال من رو بدین و اواره این فروم اون روم نکنید:
من پنل کنسول رو در اوردم و زیر درایو ،زیر ایکس باکس تو اون محفظه ای که بود نگاه کردم و
سیمش زرد بود می خواستم بدونم درایوم چیه .کنسولم الایت هست
ممنون چک کردم ظاهرا دیسک هیچ مشکلی نداشت رو دیسک خش زیادی هست شاید واسه همونه باز نکرده اگه هر بازی رو با این برنامه تست کنم و همه موارد سبز باشه بازی با لایو مشکلی نداره؟کنسولم که سالمه (فلگ نشدم)نقل قول:
میتونی از صفحه پیغامهای abgx یه عکس بذاری؟بله اگه چک کردی و همه چی میزون بود مشکلی نیست و در Live هم راحت میتونی بازی کنی.
سلام.نقل قول:
منظور شما از این که درایوم چیه ؟ یعنی مال کدوم برنده؟یا مثلا ً میدونید که Lite On هست و میخوایید بدونید چه ورژنیه؟
سوالتونو متوجه نشدم.
البته یادمه قبلا ً میگفتن پنل جلو رو باز کنید سیم درایو اگه زرد بود لایت آن هست و اگه قرمز بود سامسونگ و اگه سفید بود درایو بنکیو هست!!
شاید منظور شمام همین بوده!از سال 2008 به بعد اکثر درایو ها لایت آن بوده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید لایتون باشه. اما برای اطمینان میتونبد درایو رو باز کنید چون برای خوندن و گرفتن فایل dummy.bin باید مدل دقیق درایو رو بدونیدنقل قول:
دقیقا همین چیزایی که گفتی:نقل قول:
کدوم برند؟
مدلش lite on هست؟
نوع ورزن؟
:31:نقل قول:
الان من نفهمیدم شما جواب منو دادین؟ یا دارین سوال میکنین؟
خب اگه لایت آن باشه پس یکی از سه ورژن 7-8-یا 9 هست.
دو تا راه دارین.
یکی اگه مطمئن هستین که جعبه کنسول حتما ً مال خود کنسول شماست و عوضش نکردن!رو بارکد جعبه مقوایی نوشته:
Lot NO و جلوی اون یه عددی نوشته که یا با 07 یا 08 و یا 09شروع میشه که ورژن(نسل) دروایو لایت آن رو معرفی میکنه.
راه دوم و بهترین و مطمئن ترین راه باز کردن قاب کنسوله و همونطور که سونی عزیز اشاره کرد فایل Dummy.Bin رو که بخواین بگیرین ، دونستن نوع درایو مهمه.
به مشکل خوردم تو دیسک مورد های زرد هست؟
سلام دوستان
تصمیم گرفتم برای تابستون ایکس باکس بگیرم که بی کار نباشیم :31:, الان قیمت مدلهای آرکید و الیت چنده؟ تاریخ ساختشون باید از چه سالی به بعد باشه خوبه؟ ریجنش باید pal باشه خوبه؟ کلا ایکس باکس الان چند تا پک داره و خرید کدوم به صرفه تر هست؟ اگه موضوع دیگه ای هم هست که در موقع خریدش باید دقت کنم بگین ممنون میشم , با تشکر از دوستان خوب پی سی ورد.
سلامنقل قول:
خدا رحمت کنه الیت و آرکیدو.دیگه پیدا نمیشن.اگر هم پیدا بشن دست دوم هستن و دست اول خیلی سخت میتونی پیدا کنی
الان شما بهترین کاری که میتونید انجام بدید خرید یک عدد کنسول اسلیم 4 گیگ با درایو 0225 هست که البته هنوز حک نشده و تا چند روز آینده به امید خدا حکش میاد و تا اومدن حک باید صبر کنی
قیمتها الان وحشتناک شده این مدلی هم که گفتم قیمتش 420-430 تومنه و 250 گیگش 500 تومن
خلاصه خودمونم گیج شدیم کدومو بخریم:24::31:
سلام
خب خدارو شکر:27: این یعنی بازیتون مشکل داره که قابل رفعه.ارور زرد رو تو همون تاپیک abgx پیگیری کن متوجه میشی چیکار کنی.بازیت پچ نشده است.میتونی خودت پچش کنی یا بری یه بازی پچ شده بخری 3000 تومن ناقابل:21:نقل قول:
سلام.بهترین کارو میکنی:8:نقل قول:
قیمت که فضائیه هر کی هر چی زورش برسه میپرونه!!!570 داریم 680 هم داریم:18:بهتره از سال 2009 به بعد بگیری که خطر سه چراغ شدن دیگه توش مطرح نیست:20: تو ایران اکثراً ریجن پال دارن.شمام پال بگیر.کلاً ایکس باکس مدل های مختلفی داره که تو پست شماره 1 همین تاپیک میتونی همشو ببینی.
موضوع که زیاده.قبل از خرید خوب مطالب سایت رو بخون تا بهتر کنسول ایک باکس و انواع مدل هاشو بشناسی و تجهیزاتی که لازم داری رو بدونی چی بخری و از کجا بخری؟من پیشنهاد میکنم اینترنتی خرید نکن مگر اینکه فروشگاه معتبری باشه!!!!
اگه الایت گیر آوردی بخر حالا 120 گیگ یا 250 گیگ فرقش زیاد نیست(ر نگش سیاهه)!!!اگر نبود برو سراغ آرکید!(رنگش سفیده)هارد نداره ولی میشه بهش هارد متصل کن(هارد اصل نمیدونم گیر میاد یا نه)
بعدم برو سراغ اسلیم کپی خور( گمونم حدودا 680 قیمت داده بودن:13:)
از هرجا که میخری بگو جلو چشمات یه بازی کپی شده اجرا کنه!
بهش یه دستی بزن بگو اگه میشه بازی Need For Speed :Hot Persuit و بازی Halo:Reach و بازی Fable3 رو اجرا کنه تا ببینی اجرا میشه یا نه:21:(شایدم بگه سرم شلوغه بیخیال بابا)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بهش بگو فایل Dummy.Bin و Dvd Key کنسولی که میخوای بخری رو بهت رو فلش مموری بریزه بده نگهش دار.(نتیجه میگیریم فلش مموری موقع خرید همراهت باشه:11:)
در مورد فریمو درایو ازش بپرس ببین چیه؟نوع درایو رو هم بپرس تا مطمئن شی چیه!کینکت هم از من میشنوی بگیر.چیز خوبیه!
یبار خرج کن ولی یه چیز عمری بخر.
سوال دیگه ای بود در خدمتم.
پست شماره 1 همین تاپیک فراموش نشه.