دوستان چه جوری میشه از آی پی ورژن 6 در مودم ایرانسل استفاده کرد ؟
Printable View
دوستان چه جوری میشه از آی پی ورژن 6 در مودم ایرانسل استفاده کرد ؟
سلام دوستان کیفیت خطم بنظرتون به شکله - مودم 5142
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از adsl اسیاتک میخواستم بیام td lte خیلی دزدی توش زیاده و سرعت و کیفیت و پینگ بدی داره مخصوصن آپلود که خیلی مهمه برام
تهران سمت نارمک میشنیم ، میخواستم ببینم مودمای داخلی چجوریه کودومشون خوبه قیمتاش یکیه هیچیم اطلاعات نداره که کدوم قدرتش بیشتره بین این 3 تا کدوم بهتره؟
GP2101 Plus
TK-2510
TD-i40
بعد یه دونه دیگه هم هست سری فیوژن tf-i160 نزده داخلیه یا خارجی قیمتش مهم نیست برام زیاد فقط کیفیتش مهمه
قدرت انتن گیریاشون فرق داره؟
یه سوال دیگه هم داشتم تقویت کننده انتن نداره؟
FDD و TDD چیه؟
بهترین قیمتای تعرفه هارو همین ایرانسل داره انتن دهیم فک کنم اولین باشه بین همشون اگه اشتباه میکنم بگین . ممنون
نکته ای چیزیم هست کلی در رابطه با td-lte بگین دمتون گرم دیگه کلافه شدیم از adsl
سلام دوست عزیز کیفیت اینترنت td کاملا به انتن دهی مربوط میشه مودم tf-i60 (مودم بنده) مودم داخلی هست و ساخت شرکت هواوی و میتونم بگم هیچ کدوم از مودم های اینتزنت ایزانسل به گرد پای این نمیرسن fdd یعنی فرکانس شبکه موبایل و tdd یعنی فرکانس شبکه اینترنت ثابت (td-lte) و مودم tf-i60 هر دو فرکانس رو پشتیبانی میکنه و باید بگم مودم های ایرانسل انحصاری هست یعنی فقط سیم ایرانسل میتونی روش بندازی سرعت اینترنت هم بستگی به شلوغی شبکه و مقدار انتن دهی داره (بنده تو جایی از تهران که میتونم بگم هیچکی اینجا از اینترنت ثابت استفاده نمیکنه با دو خط انتن از 5 تا 30 مگابیت و پینگ 20 با شبکه داخل ایران دارم و باید بگم قیمت بسته های تی دی نسبتا گرون تر از adsl هستنقل قول:
دوست عزیز ، رو چه حسابیگفتید بقیه به گرد پای i60 نمیرسن؟ به عنوان کسی که ۴-۵ مدلش رو امتحان کرده، به نظر من هیچ فرقی نداره چه از نظر سرعت چه از نظر پوشش وایرلس... صرفا جایی که شک داره fdd لازمه که دوستمون گفتن سمت نارمک هستن و مشکلی ندارن.نقل قول:
جدای از این موضوع اگه قصد استفاده از fdd دارید مودم لاک ایرانسل اصلا توصیه نمیشه!
اگر آنتن دوتایی معمولی برای این بخریم آیا مشکل کم آنتنی fdd حل میشه یا مشکل از جای دیگست ؟نقل قول:
اگر آنتن دوتایی معمولی برای این بخریم آیا مشکل کم آنتنی fdd حل میشه یا مشکل از جای دیگست ؟نقل قول:
سلامنقل قول:
مودم انلاک که هرجا دیدم،بالای 300-400 قیمتش بود. ارزون تر از مودم ایرانسل مگه هست؟؟
تازه شنیدم سیم TD-LTE بیرون ندارن،همراه مودم میدن
اقایون من مودمم آنلاک شدست. با سیم TDایرانسل و مبین نت با هر دو سرعت خیلی پایینه درحد 512کیلوبیت ولی با سیم fdd بهتره کسی راه حلی داره؟
دوستا کسی سرویس 4 مگ نامحدود تست کرده , چطوریه ؟ 500 کیلوبایت میشه اصلا ؟ واقعا نامحدوده یا لیمیت داره ؟