سلام دوست مننقل قول:
نوشته ها رو بصورت سفید تکرار نمیکنه؟
Printable View
سلام دوست مننقل قول:
نوشته ها رو بصورت سفید تکرار نمیکنه؟
نوشتهها به صورت عادی چاپ میشن ولی تمام کاغذ مثل عکس زیر هست:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یادش رفته فوم ترانسفر یا همون PCR رو جا بزنهنقل قول:
البته اگر کامل مشکی می زنه نه خاکستری
خوب اگه این تصویر رو می ده حدس من اینه که بلید رو درست نبستهنقل قول:
نگاه کن ببین روی درام هم همین طور سیاه مونده
شاید هم مصرفی کارتریجت پرشده باشه
بلید چیه؟ خودم میتونم درستش کنم؟نقل قول:
درام سیاه نیست.
بار اول هست که کارتریج شارژ شده.
سلام دوستان میخواستم بدونم از اونجاییکه پرینتر مدلMF4870 canon قابلیت پرینت دورو را داره، آیا قابلیت کپی و اسکن دورو (به وسیله ADF ) را هم به صورت اتوماتیک داره یانه؟
و اینکه فرق مدل فوق با مدل MF4890 canon دقیقا در چی هست؟ از نظر فیمت چقدر باهم فرق دارن و آیا الان مدل 4890 تو بازار ایران اومده و با چه قیمتی موجود هست؟
و سوال آخرم در مورد اسکنر این مدل ها هست ، میخواستم بدونم اسکنر اینا رنگی هست یا به صورت سیاه سفید اسکن میکنن؟
یه بلایی سرش اورده که من سر در نمی ارم
شاید مگنتش رو اسیب زده
ولی می تونه تونر اشتباه ریخته باشه توش
اگر روی درام تمیز هست بعد چاپ نمی تونه بلیدباشه
من تا حالا سه کاره یا چهار کاره ای ندیده ام که اسکنر دورو زن روش باشه
رو یه سری کپی ها و اسکنرهای حرفه ای هست.
درباره کانن اطلاعاتم کامل نیست ولی می دونم همه چهار کاره ها و سه کاره ها جدید اسکنر رنگی دارن.
موفق باشید.
با سلام خدمت دوستان یه سوالی برام پیش اومده اینکه:امکان داره اگر کاغذ A4 باشه و ما تو تنظیمات پرینتر TYPE کاغذ رو THICK انتخاب کنیم وبا این کار به هیتر آسیب برسه؟این سوال رو برا این پرسیدم که با این کار مشکل کنده شدن تونر از رو برگه حل میشه:n01:
سلام دوست مننقل قول:
من وقتی این مدل کارتریج ها رو شارژ میکنم مگننت رو کامل با الکل یا بنزین پاک میکنم و پودر قبلی رو کامل تخلیه میکنم و پودر جدید میریزم ، این مورد که شما میگی احتمال داره از پودرش باشه
حتما کارتریج و یک برگ تست اون رو همراه خودت ببر همونجا که برات شارژ کردن تا مشکل کارتریجت رو حل کنه ، اگه خودت بلد نیستی دست نزن ممکنه خراب کنی کارتریجت رو