نه خود تهران نیستم . بدون گیمنقل قول:
Printable View
نه خود تهران نیستم . بدون گیمنقل قول:
خب بالاخره من هم درخواست جمع اوری حضوری دادم.... :n33::n33:
بعد از چند ماه پارس داشتن خلاصش میشه این:
کیفیت: خوب و مناسب
پشتیبانی : 1- استانی: افتضاح 2- تهران: خوب
مشتری مدار: زرشک (خیلی بد)
مشکلات دیگه: حجم خوری های مختلفی پیش میاد و به روشون هم نمیارن یا دله دزدی های گاه و بیگاه که عجیبه
قیمت و رقابت: به نظرم روز به روز بدتر خواهد شد نه بهتر خصوصا هرچی های وب نزدیکتر بشه بهش
مثل من تیز کردی برای سرویس 16 مگابیتی 1 ترابایت بین الملل پیشگامان؟ :n10: پارس آنلاین الان که جدولش رو به روز کرده بود خوب شده بود ولی با این دلایلی که شما گفتی منطقیه گرچه شرکت های دیگه هم همینن. آسیاتک که من دارم سال هاست اعصاب برام نذاشته و الآنم که تعرفه هاش رو به روز نمیکنه. همه مثل همننقل قول:
جدول مقایسه تعرفه شرکت ها: ( به روز شده در 27 آذرماه )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من 8 سال مشترک داتک بودم اما بخاطر تعرفه های ضعیفشتدر حال تخلیه ام و سرویس 4 مگ پارس آنلاین رزرو کردم. تا الان 14 روز تخلیه رو طول داده...:n29:
الان که دیگه کار از کار گذشته و پول سرویسو پرداخت کردم، ولی میخواستم بی طرفانه قضاوت کنید پارس آنلاین از لحاظ پینگ و پایداری سرعت در طول روز و دانلود شبانه چطوریاست؟
یه سری از دوستان هم اینجا و هم داخل پیج اینستا خیلی ناراضی ان...البته همه اپراتورها رو که چک کردم از جمله شاتل و های وب و غیره از بابت پینگ و قطعی مینالیدن...در مقایسه با اونا پارس چطوره به نظرتون؟
6 سال مشترک پارس انلاین هستم، از مابقی شرکت ها چه از بابت ثبات پینگ و چه از بابت کیفیت اینترنت خیلی بهترهنقل قول:
از کجا پیگیر هستین که هنوز خط جمعآوری نشده؟ لینک چشمکزن مودم هنوزم روشن میشه و ثابت میمونه؟نقل قول:
تقریبا چند روز در میون از خود شرکت پیگیر بودم. امروز تماس گرفتم گفتش احتمالا فردا تخلیه میشه.نقل قول:
با بهونه اینکه توی قرارداد 8 سال پیش زمان تخلیه رو تا دو هفته نوشته بوده اینقدر طول داده. همون روز درخواست تخلیه، داخل 195 شکایت نوشتم اما هیچ خبری نشد. دیگه پامو طرف داتک نمیذارم.
میدونم پارس آنلاین همیشه از لحاظ کیفیت و پینگ مطرح بوده، برای همین تا تعرفه هاشو بالا برد رزرو کردم.
البته هر شرکتی معایب خودشو داره ولی امیدوارم در مقایسه با شاتل و پیشگامان و غیره از لحاظ پینگ و کیفیت بهتر باشه، چون اصلا حس و حال تخلیه مجدد نیست :n37:
8 مگ 1 ماهه
تست روزانه :
تست شبانه :
تست شبانه سرور خارج
زنگ زدم پشتیبانی میگه خط شما همینقدر بیشتر نمیکشه در صورتی که کاملا مشخصه رو 5.3 بسته شده تو مودم و پنل هم رو 6مگ هست...نقل قول:
شکایت ثبت کردم ببینم چی میشه