حرومی ها انقدر لایه های مختلف سر راه دیتا گذاشتن و فیلتر کردن که وقتی من x p n میزنم سرعت وب گردی شدیدا بالا میره .
سایت خارجی رو با x p n باز کردن 100 تا زمین اسمون تفاوت داره با زمانی که x p n کانکت نیست .
وحشتناک سرعت بهتر میشه .
Printable View
حرومی ها انقدر لایه های مختلف سر راه دیتا گذاشتن و فیلتر کردن که وقتی من x p n میزنم سرعت وب گردی شدیدا بالا میره .
سایت خارجی رو با x p n باز کردن 100 تا زمین اسمون تفاوت داره با زمانی که x p n کانکت نیست .
وحشتناک سرعت بهتر میشه .
اصلا شما هنوز اون قرارداد مسخرش رو ندیدی... ور داشته نوشته در صورت قطع اینترنت شاتل هیچ گونه مسولیتی در قبال مشترکین سرویس شاتل تاک بر عهده نداره. [emoji19]نقل قول:
Sent from my E6633 using Tapatalk
سلام پینگ رو میشه آورد پایین؟
پینگ چرا این همه زیاد شده ؟
این شرکتم دیگه ...
نزديك به چهار ماه كه پينگ رفته بالا متاسفانه
پینگ من که یه مدتی خراب شده بود و رسیده بود به 130 باز یه ماهی هست خوب شده و صبح تا شب رو 90 هست .
اول چک کنید ببینید پینگ داخلی تون خوب باشه یا زنگ بزنید سرویس گیم رو براتون فعال کنن البته اگر گیمر هستید اگر نیستید لازم نیست ضمن اینکه به دلیل فیلترینگ وحشتناک و نصب فایروال های زیاد رو دیتا سرعت صفحه باز کردن کلا زیاد جالب نیست مگر اینکه x p n استفاده کنید من hotspot میزنم یعنی به قدری سرعت عالی میشه که حد نداره فقط باید کرک کنید تا بتونید سرور رو بزارین رو اروپا .
با این حجم فیلترینگ حتی اگر 40 مگ هم داشته باشید فقط سرعت دانلودتون خوب میشه و صفحه همچنان فاجعه باقی میمونه .
دوستان پروفايل گيم ك ميزارن داون استريمو كم ميكنن يا نه؟
بستگی به نوع سرویس و پروفایل فعال شده داردنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام. بله،نقل قول:
داون استریم برروی ۹۳۱۱ و آپ استریم برروی ۱۱۵۱ ست می گردد.
البته این اعداد بشرطی است که خط شما نویز نداشته باشد.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
توی سرویس گیم Downstream رو نهایت روی 9 مگابیت میبندن.(البته سرویس های خانواده اکو)نقل قول: