از طریق یکی ار دوستامون که خودش هم از بانه از اقایی به نام فرجامی خرید کرده بود گرفتیم //د.ستمون راضیه و تقریبا بشتر وسیله هاشو از اونجا گرفته ..حالا چرا شانس ما این جور بوده؟!!!نقل قول:
Printable View
از طریق یکی ار دوستامون که خودش هم از بانه از اقایی به نام فرجامی خرید کرده بود گرفتیم //د.ستمون راضیه و تقریبا بشتر وسیله هاشو از اونجا گرفته ..حالا چرا شانس ما این جور بوده؟!!!نقل قول:
تشکر اما من چندروزه که بلوری پالیر خریدم وقدیمی نیسته.مدلش شارپه.dvdکه میگذارم زیرنویس داره اما وقتی از طریق کول دیسک وusbمیخوام فرمتmkvببینم زیرنویس نداره؟؟؟با این که زیرنویس با فیلمmkvهمنامه وتوی یک فولدر هستن یازم زیرنویس موقع نمایش وجو نداره!!!!نقل قول:
امروز به چندتا نمایندگی خدمات پس از فروش زنگ زدم همه شون گفتن تی وی های پاناسونیک پوست کلفتن وفقط از سه راهی بدون محاظظ استفاده کن .اصلا نیازی به خربد استابیلیزور نیسته؟؟؟!!!!!پونل جان کمکم کن چکار کنم؟یکیشون تازه میگفت نیازی به 100 ساعت کارکرد اولیه روی حالت نرمال نیسته!!!!:n13::n13::n13::n13::n13::n13::n13:: n13::n13::n13::n13:
روال اینه که پیکی که TV رو از فروشگاه می گیره همونجا تست می کنن میدن بهش، او هم میاره تهران تست می کنه تحویل شما میده. کاش کمی در تحویل گرفتن دقت کرده بودید و چک می کردید که پیکسل سوخته نداشته باشه. من فرجامی رو نمی شناسم، اما از همکارها می پرسم ببینم میشه کاریش کرد.نقل قول:
دوست من دستگاه های حرفه و خوب هم همه چیز رو ساپورت نمی کنن. بهترین مثال تلفن های چینیِ که با یک قیمت پایین انواع آپشن ها رو دارند، اما یک تلفن پاناسونیک اصل با قیمت چندین برابر، نصف اون آپشن ها رو نداره.نقل قول:
فرمت mkv یک فرمت تصویریِ که به خودی خود زیرنویس نداره، اما زیرنویس های srt به راحتی باهاش مچ میشن. واسه ی همینه که سایت های دانلود فیلم فیلم هاشون رو با فرمت mkv میگزارند و شما می تونید برید زیرنویس هر فیلمی رو که خواستید از سایت های معروف زیرنویس با فرمت srt دانلود کنید و در کنار فایل فیلم بگزارید و فیلم رو با زیرنویس ببینید.
اما فیلم هایی که با کیفیت dvd یا BD (blueray disk) ضبط شدن معمولا فرمت زیرنویس شون srt نیست. واسه ی همینه که زیرنویس فارسی رو که کنارشون کپی دستگاه نشون نمی ده. اگه دفترچه دستگاه تون رو ببینید می نویسه که چیا رو ساپورت می کنه.
خلاصه اینکه آسون ترین کار اینه که اگه پلیرتون یا tv تون mkv و فایل srt رو ساپورت نمی کنه، فایل فیلم (mkv) رو توی لپ تاپ کپی کنید، فایل زیرنویس با پسوند srt رو هم کنارش کپی کنید و لپ تاپ رو با کابل HDMI به tv بزنید و فیلم رو نگاه کنید.
دوست من جایی نیست که کشور انتخاب کنم. بخش های مختلف Menu رو به ترتیب از عکس یک تا پنج گذاشتم که ببینید. همونطور که در عکس 5 می بینید سیگنالی دریافت نمیشه، درحالی که وقتی کابل رو به یک گیرنده دیگه نصب می کنم، تصویر دارم.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1. خودم و چند تا از دوستان که VT30 و ST30 دارند برد تلویزیونهامون چند ماه پیش سوخت. یکی از مهمترین دلیلهاش نوسانات برق هست.نقل قول:
دامنه برق پلاسماهای پاناسونیک 220 - 240 هست، واسه LED-LCD مقدارش 100 - 240 ـه . پس دامنه کمتری نسبت به LED-LCD داره و خیلی حساس تر هست. اگه برق از دامنه 220-240 رد بشه بردش میسوزه.
استابیلایزر برق رو روی 220v تثبیت میکنه.
2. 100 ساعت اولی محض احتیاطه و چندان ضروری نیست. خودمم کامل رعایت نکردم.
بهتر اینه که تو 100 ساعت اول از شبکه هایی که تصویر ثابت مثل لوگو شبکه دارند طولانی مدت یعنی 2 - 3 ساعت متوالی استفاده نکنی.
[QUOTE=mehran_west;7728031]دوست من دستگاه های حرفه و خوب هم همه چیز رو ساپورت نمی کنن. بهترین مثال تلفن های چینیِ که با یک قیمت پایین انواع آپشن ها رو دارند، اما یک تلفن پاناسونیک اصل با قیمت چندین برابر، نصف اون آپشن ها رو نداره.
فرمت mkv یک فرمت تصویریِ که به خودی خود زیرنویس نداره، اما زیرنویس های srt به راحتی باهاش مچ میشن. واسه ی همینه که سایت های دانلود فیلم فیلم هاشون رو با فرمت mkv میگزارند و شما می تونید برید زیرنویس هر فیلمی رو که خواستید از سایت های معروف زیرنویس با فرمت srt دانلود کنید و در کنار فایل فیلم بگزارید و فیلم رو با زیرنویس ببینید.
اما فیلم هایی که با کیفیت dvd یا BD (blueray disk) ضبط شدن معمولا فرمت زیرنویس شون srt نیست. واسه ی همینه که زیرنویس فارسی رو که کنارشون کپی دستگاه نشون نمی ده. اگه دفترچه دستگاه تون رو ببینید می نویسه که چیا رو ساپورت می کنه.
خلاصه اینکه آسون ترین کار اینه که اگه پلیرتون یا tv تون mkv و فایل srt رو ساپورت نمی کنه، فایل فیلم (mkv) رو توی لپ تاپ کپی کنید، فایل زیرنویس با پسوند srt رو هم کنارش کپی کنید و لپ تاپ رو با کابل HDMI به tv بزنید و فیلم رو نگاه کنید.[/
با تشکر از شما.اما فیلم های من هم فرمت mkvهستن وفرمت زیرنویس شون همsrt وداخل یک فولدر هستن اما تی وی وبلو ری پلیرم نمیتونن زیرنویس پخش کنن فقط فیلم راپخش میکنن!!!!:n13:
برو سایت پاناسونیک ودستورالعملشو بگیرنقل قول:
tv را به حالت کارخانه ای باز گردانید و سپس اول راه اندازی کشور مجارستان (hungarian) را انتخاب نمایید و بعد براحتی سیگنال های ساتلایت رو سرچ می کند.