در حال حاضر SSH رو نبستن اما سرعتشو کم کردن حتی تعویض پورت هم باعث نمیشه سرعتش درست شه و فقط بدرد همون کامند لاین میخوره.نقل قول:
Printable View
در حال حاضر SSH رو نبستن اما سرعتشو کم کردن حتی تعویض پورت هم باعث نمیشه سرعتش درست شه و فقط بدرد همون کامند لاین میخوره.نقل قول:
سلام دوستان من هفته ی پيش وايمکسمو فروختمو مخابرات ثبت نام کردم (تلفنی)بعد 1هفته ميگن مدارکت رفته مخابرات منطقه حضوری برو ببين چی ميگن رفتم ميگه ما 2ماهه پورت نداريم:-Sمعلوم هم نيست کی پورت جديد بدن( مخابرات شهيد کرمی)الان به نظرتون تا آخر سال ميدن؟صبر کنم بياد؟پورت ميدن اصلا به اين زوديا؟ يا برم از شرکتای خصوصی بگيرم:-(عجب گيری کرديم از دست اينا
از مرکز مخابرات حکمت شعار کسی هست؟
پیش شماره هاش: 7713, 7718, 7719, 7720, 7721, 7722, 7723, 7724, 7727, 7744, 7745, 7749, 7780, 7789
آقا این چه وضعیه . پس چرا مخبرات هشتگرد وی پی انو نبسته؟ مگه هشتگرد جزو مخابرات تهران نیست ؟ تهران و کرج که همه شون بسته است. این رفیق ما هی پز وی پی انشو میده میگه هشتگرد کار میکنه . میخوام زنگ بزنم مخابرت یه تذکر بدم بهشون بابت اینگونه تبعیضا :n22:
فخر فروشی میکنن :n28:نقل قول:
حسین جان این on speed چی کار میکنه؟ سرعت نت رو 5 برابر میکنه؟:n16:نقل قول:
اینم نتایج تست بنده با سرویس 256
سرور داخلی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور خارجی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته پینگ داخلی و همچنین سرعت دانلود رو هر دو سرور (چه داخلی چه خارجی) تقریبا بهبود یافته !
ولی خب به قیمت بسته شدن تمام پورت ها... :n28:
جناب brothers000 شما چه مرکز مخابراتی ای هستین؟
نقل قول:حرف جفت دوستان تایید میشه، حتی این امکان در کشور وجود داره که ترافیک پکت های ارسال شده رو یک پورتی رو ( به عنوان مثال 443 ) که از قصد خروج از درگاه های مرزی رو دارند رو محدودیت اعمال کنند ولی در آن واحد همان پورت برای مقاصد داخلی هیچ مشکلی نداشته باشد. ( به عنوان مثال تراکنش های امن بانکی بدون وقفه ای انجام شود ولی ارتباطات امن خارجی با مشکل مواجه شود )نقل قول:
و یا در لایه های بالاتر حتی امکان این وجود دارد که ترافیک امن فقط یک سری سایت های خاص را محدود کنند البته نه کل ترافیک امن سایت ها خارجی.
و حتی در موارد بسیار پیشرفت تر سیستم فیلترینگ ایران قادر به hijack ( دزدین ) session ارتباطی شما رو دارد ( اعتبار سنجی های دو مرحله ای برای مقابله با تحدید ها به وجود آمده اند )
و حتی در موارد نادر بسیار پیشرفته تر امکان جعل گواهی SSL یک سری سایت های معروف ( Gmail, Yahoo) در جهت حمله MiTM نیز وجود داره.
دقت کنید بزرگی این اقدامات زمانی به چشم میاد که یکی از موارد بالا روی ترانزیت دیتا کل کشور اتفاق می افتد، میزان منابعی که برای بررسی این حجم از تراکنش ها اتفاق می افتد واقعا غیر قابل توصیف است.
On speed فکر میکنم یک کش سرور هست که به صورت پراکسی از نوع Transparent عمل میکند و فقط باعث تغییر IP شما میگردد.نقل قول:
تا جایی که یادم هست در On speed اطلاعات رو رمز نگاری نمی کند. در سایت خودشان هم چیزی از رمزنگاری ذکر نکرده اند.
این داستان 5 برابر شدن سرعت هم تقریبا جنبه تبلیغاتی دارد، خاصیت کش سرور ها کاهش استفاده از منابع پهنای باند است ولی اگر پارامتر های مسافت ( ما تا سرور Onspeed ) و پهنای باند مارو در نظر بگیریم بیشتر جنبه تبلیغاتی پیدا میکند.
البته این موارد رو من از 5 ~ 6 سال پیش به یاد دارم
ممکنه تغییراتی در سیستم اعمال کرده باشند.