سلام
يه سوال دارم ميشه اينترنتوبابلوتوث رو p990i به اشتراک گذاشت؟
Printable View
سلام
يه سوال دارم ميشه اينترنتوبابلوتوث رو p990i به اشتراک گذاشت؟
گوشی 910 p دارم الا ن میخوام p1 بگیرم درسته میگین این گوشی مشکل داره وارزش خریدن نداره
اخه باین قلم (تاچ) عات کردم. شما گوشی بهتری پیشنهاد میکنید ؟
سلام . .نقل قول:
گوشی 910 p دارم الا ن میخوام p1 بگیرم درسته میگین این گوشی مشکل داره وارزش خریدن نداره
من همون P990i رو پیشنهاد میکنم . .
موفق باشی . .
عزیز میشه دلیلش روهم بگید ممنونم
من با هر دو گوشی به اندازه کافی کار کردم P1 ته گوشی فقط حیف که دیگه سیستم عامل پشتیبانی نمیشه و نرم افزار خیلی کم براش میاد P990 قدیمه و رم کمی داره و خیلی ادمو اذیت میکنه تو کار با گوشی و لی P1 چون رم 128MB داره گوشی خیلی کم پیش میاد که هنگ کنه و صداش هم شدید سرتره از P990 هست و وقتی که صدای P1 رو تقویت کنی کولاک میکنهنقل قول:
تنها مضیت P990 نصبت به P1 میشه فقط ال سی دی بزرگش رو گفت و دیگر هیچ و باطری P1 هم عالیه 2-4 روز میتونه نگه داره
مرسی از راهنمایتون الا ن شما چی پیشنهاد می کنی بگیرم حتی الامکان تاچ باشه - این برنامه های فارسی جاوا روی p1 نصب میشه ؟ روی 910 که اکثرا اجرا نمیشد .
سلامنقل قول:
من خودم P990 دارم و مدتيه ميخوام بفروشمش چون كفريم كرده
واقعا رم ضعيفي داره
سيمبين و 64MB ؟! :41:
آخه جور در نمياد...
يه برنامه باز ميكنم برنامه هاي قبليو ميبنده...
از نظر سرعت گوشيه چرتيه و تو اين دو سال به اندازه ي 20 سال شكنجم داده... :19:
خلاصه از من به شما نصيحت :
گوشي اي بخريد كه حداقل 128MB رم داشته باشه و پردازنده ي مناسبي هم داشته باشه چون از مهمترين چيزايي كه باعث ميشه آدم از يه گوشي زده بشه كند بودنه گوشيه...
موفق باشيد...
سلام . .
من فکر کردم . ایشون گوشی P990i دارند . . می خواند P1 بگیرند . .
اگه اینطوره که P1 . . البته من با این گوشی کار نکردم . .
P990i من از لحاظ سرعت و باتری خیلی عالی هستش . .
برنامه هم که به اندازه کافی هستش . .
شما که میگید گوشیت کنده . . یک بار مموری گوشیت رو فرمت کن . و گوشیت رو هم مستر ریست کن . .
ببین سرعتش چی میشه . .
موفق باشید .
البته p1 گوشی خوبیه ولی با آپدیت p990 که بسیار هم ساده هست گوشی به شدت متحول میشه ... من بعد از آپدیت اصلا هنگ نداشتم با توجه به اینکه همیشه بیشتر از 40 تا برنامه و بازی روو گوشیم نصب بود
من بارها گوشي رو مستر ريست و اگه اشتباه نكنم 3 بار هم آپديتش كردم ولي متاسفانه خيلي كندهنقل قول:
حالا گيريم كند بودنش با اين كاراهم حل ميشد ؛ رم ضعيفشو چيكار كنيم ؟
در بهترين حالت يعني وقتي تازه گوشي رو روشن ميكنم نهايتا 15 مگ ظرفيت خالي داره كه با چندبار باز و بسته كردن برنامه هاي مختلف به شدت اين فضا كم ميشه و واقعا رو اعصابم تاثير ميذاره...
راستي اينم بگم كه P990 اگه رم خوبي داشت و يكم سريعتر بود شايد هيچوقت به فكر تعويضش نمي افتادم...