سلام
کلا مدتی هست وقتی بسته شبانه فعال میکنی با اینکه تو فاصله ی 200 متری سایت LTE هستم
سرعت به 1 مگ کاهش پیدا میکنه
جالب اینجاست رایتل 3G سرعتش بیشتره تا 20 مگابیت گاهی میرسه
Printable View
سلام
کلا مدتی هست وقتی بسته شبانه فعال میکنی با اینکه تو فاصله ی 200 متری سایت LTE هستم
سرعت به 1 مگ کاهش پیدا میکنه
جالب اینجاست رایتل 3G سرعتش بیشتره تا 20 مگابیت گاهی میرسه
بسته 1 گیگ 1 ساعته 2 هزار تومنی
نهایت سرعت باند 3 (1800 )
گوشی زد 3
فایل دانلودی از سرور اندروید هاست بوده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله من خریدم صحتش تایید می شه البته قابلیت خرید مجدد توی ایرانسل من ندارهنقل قول:
یک تجربه
دوستانی که از ایرانسل سرویس شبونه میگیرن اگه دانلود دارن کانکشن هارو از 8 به 32 تو IDM تغیر بدند و اینکه کانکشن رو رو High Speed 4g بذارن
سرعت من از 3 مگابایت به 11 مگ ساعت 4 شب رسید! خلاصه تموم کمال بسته رو ترکوندم دمشم گرم!
طرف ما که این خبرا نیست.من 4 فایل با 32 کانکشن گذاشتم سرعتم همونقدری بود که با یک فایل با 2 کانکشن میگذاشتم.سرعت من ماکزیمم به 4.5 مگ بر ثانیه میرسه.البته اکثرا 1.5 مگ بر ثانیه هست.یعنی تو بسته 3 ساعته شبی بین 20-30 گیگ میتونم دانلود کنم.نقل قول:
یک تجربه
دوستانی که از ایرانسل سرویس شبونه میگیرن اگه دانلود دارن کانکشن هارو از 8 به 32 تو IDM تغیر بدند و اینکه کانکشن رو رو High Speed 4g بذارن
سرعت من از 3 مگابایت به 11 مگ ساعت 4 شب رسید! خلاصه تموم کمال بسته رو ترکوندم دمشم گرم!
چون تعداد افراد استفاده کننده روز به روز بیشتر میشه سرعت هم کمتر میشه
آقا من امشب راس 03:44 شروع باستفاده از بسته شبانه نامحدود سه ساعته کردم،
ساعت 06:09 sms داد که بسته تون تموم شده (درحالیکه کمتر از بیست گیگ دانلود کرده بودم!)
وقتی هم وارد پروفایلم شدم دیدم از حجم بسته 3 ماهه - 6 گیگ هم مصرف کرده و هیچ بسته فعالی ندارم!
با پشتیبانی تماس بگیرم رسیدگی میکنن اصلا؟!
الان که اینترنت نیاز دارم بازم بسته بگیرم یا صبر کنم بسته خودمو برگردونن؟!:n03:
مثل مشکل من !نقل قول:
اون پست بالایی من رو ببینید ! من بسته 1 گیگ خریده بودم ! در حالیکه 900 مگابایت نشده اینترنت قطع شد !
دقیقا همون مقدار رو نرم افزار کنتور انداز اینترنت گوشیم هم نشون میده !
نزدیک 130 مگابایت از بستم مونده بود که اینترنت به کل قطع شد و تو ایرانسل من هم بسته رو نشون نداد :n35:
بقیشم اپلود بودهنقل قول:
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
من ساعتی دارم 6 تا 12 ظهر و سه ماهه جالبه صبح از سه ماهه استفاده میکنه و باید یکبار مودم خاموش روشن کرد تا درست بشه یعنی مودمی که خاموشه روشن کنی بجا بسته ساعتی از بسته 3 ماهه استفاده میکنه!
Sent from my iPhone using Tapatalk
خواهشا قبل از پست دادن اول خوب ببینید بعد :نقل قول:
851.2 مگابایت دانلود
14.2 مگابایت آپلود
منطقه ما سرعتی ام نداره، سه ساعته هنر کنه 15 گیگ دانلود میکنه.
بعد برداشته 6 گیگ از حجم سه ماهه رو کلا سوزونده.
اینم ایمیل جزییات کارکردشونه، شفاف سازی به سبک ایرانسل!
زنگ زدم پشتیبانی میگه برو رو سایت ارجاع درخواست یا مشکل بده، میرم رو سایت میگه در حال حاضر درخواستی ثبت نمیشه!
آنتن چی ساختی؟ یه توضیحی میدی؟نقل قول:
گاهی بستگی به لینکای دانلود هم داره از کجا دانلود میکنیمنقل قول:
مثلا من خودم همیشه تا بتونم از تو uptobox لینکارو میزارم
چون سرعت دانلود لینکاش ب نسبت بقیه بالاتره
یا موقع دانلود vpn رو فعال کنم سرعت بیشتر میشه
میره رو 9 8 مگ
سلام دوستان.گوگل یک سرویس با نام Google Station راه اندازی کرده که با همکاری اپراتور ها وای فای رایگان در ایستگاه های قطار و اتوبوس و... ارائه میده.برای اولین بار در هند این سرویس راه اندازی شد.گوگل اعلام کرده که مردم میتونن پیشنهاد همکاری بدن.برای همین تو این سایت برید و اطلاعات رو طبق عکس زیر وارد کنید.وقتی تعداد پیشنهاد بالا باشه گوگل تو ایران هم راه اندازی میکنه.
درصورت مشکل داشتن از ق.ن.د شکن استفاده کنید
لینک فرم پیشنهاد:
station.google.com/partners/#form
لینک عکس اطلاعات:
uupload.ir/files/cvep_screenshot_20160930-131020.jpg
بعید میدونم دولت ایران اجازه چنین کاری رو بدهنقل قول:
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
پر کردن این فرم ضرر نداره.منم پر کردم امیدوارم فرجی بشه:n40:
وقتی این طرح ها نه تو سایت خود ایرانسل هست و نه در برنامه ایرانسل من قابل دسترسیست چطور ممکنه یک سایت جانبی بتونه ارائه بده!نقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
حتی یک درصد هم فکر نکنید همچین اتفاقی بیفته،اینترنت رایگان باشه پس کی بدزده ورشکست میشننقل قول:
حتی یک درصد هم فکر نکنید همچین چیزی اتفاق بیفته،اینترنت رایگان باشه پس کی بدزده ورشکست میشننقل قول:
من تست کردم 6ماهه 30گیگشو کاملا کار کردنقل قول:
تنها تفاوتش اینه که تمدید مجدد دیگه نداره تو مای ایرانسل 100گیگ یک سالشم فعال میشه
مربوط به خود ايرانسل اين سايت يلو
راحت خريد كنيد
شما باید از راس ساعت 2 یا راس ساعت 3 یا راس .. استفاده کنید.شما وقتی از 3:44 استفاده کردید سیستم شما رو ساعت 3:00 درنظر گرفته در نتیجه تا 6:00 میتونستید استفاده کنید.از ساعت 6:00 به بعد رو براتون ازاد حساب کرده.نقل قول:
آقا من امشب راس 03:44 شروع باستفاده از بسته شبانه نامحدود سه ساعته کردم،
ساعت 06:09 sms داد که بسته تون تموم شده (درحالیکه کمتر از بیست گیگ دانلود کرده بودم!)
وقتی هم وارد پروفایلم شدم دیدم از حجم بسته 3 ماهه - 6 گیگ هم مصرف کرده و هیچ بسته فعالی ندارم!
با پشتیبانی تماس بگیرم رسیدگی میکنن اصلا؟!
الان که اینترنت نیاز دارم بازم بسته بگیرم یا صبر کنم بسته خودمو برگردونن؟!:n03:
حالا شکایت کنید شاید براتون برگردونند ولی فکر نکنم اینکار رو بکنند.
راستی بچه ها یک نرم افزار معرفی کنید برای pc که بتونم فدرت واقعی سیگنال دریافتیم رو داشته باشم.تو مودمم از 5 انتن 4 یا 3 انت دارم ولی نمیدونم این سیگنال رو درست نشون میده یا نه.ممنون
دوست عزيز اطلاعات غلط نده به كسينقل قول:
از هر ساعت و دقيقه ايي شروع كني از همون موقع حساب ميكنه!
و از همون موقع هم تايم رو حساب ميكنه
تو برنامه ايرانسل هم ساعت و دقيقه كاملا مشخص هست
من چندین و چند بار تست کردم ! دقیقا سر همون تایمی که گفته تموم میشهنقل قول:
ولی گاها از نظر حجم اشتباه میکنه
ممنون از محاکمه تون کاربر فعال اگر ممکنه اون بند دوم رو هم که بصورت بویلد نوشتم رو یک راهنمایی بفرمایید.نقل قول:
دوست عزيز اطلاعات غلط نده به كسي
از هر ساعت و دقيقه ايي شروع كني از همون موقع حساب ميكنه!
و از همون موقع هم تايم رو حساب ميكنه
تو برنامه ايرانسل هم ساعت و دقيقه كاملا مشخص هست
یکی دو شبه بسته شبانه رو برای من ساعت پایانش رو نمیزنه فقط ساعت خریدش رو میزنه .
خواهش ميكنم!نقل قول:
اگه مودمتون هواوي هست با اين برنامه ميتونين مقدار دقيق سيگنال رو ببينيد
اگرم مارك ديگه ايي هست تقريبا در ٨٠٪ موارد ندارند همچين امكاناتي رو
مثل این که استارت کارها همیشه از منطقه بنده میخوره :n02:نقل قول:
چند ماه گذشته ، این موضوع رو تو همین تاپیک (شایدم در یه انجمن دیگه ) اطلاع دادم و تقریبا کسی مشکل نداشت ! اون زمان هم تقریبا یه ساعت از بسته 3 ساعته دانلود میکردم و دو ساعت بعدیش بعد کوچک ترین استفاده ای نت قطع میشد . یعنی این که انگار مصرفم رو چک میکرد و از یه حدی به بعد نمیذاشت هیچ کاری کنم !
اون موقع هم با دو تا مودم و سه تا سیم کارت مختلف تست شد با بسته شبانه ...
الان رو نمیدونم که چه گندی زدن منطقه ما چون یک هفته هست مودم ایرانسل رو به طور کامل گذاشتم کنار و با وجود تمامی مشکلات ، از adsl استفاده میکنم ...
بعد هم قضایای دزدی حجم شروع شد که از 300 مگ تا یه گیگ شروع کردن به زدن از بسته هام ...
به من ارتباطی نداره بقیه قراره چی کار کنن ولی به عنوان یه پیشنهاد ، بدون ایرانسل هم میشه زندگی کرد ! :n01: اینا یه مدت ببینن کاربراشون رفتن ، به التماس میفتن . هر چند که ملت ما هیچ وقت اتحاد نداشتن و به همین خاطر همیشه هم شکست خوردیم . باشد تا رستگار شویم :n12:
مودم یو اس بی 3372 هم هواویه؟نقل قول:
بله هواوي هستنقل قول:
تشکر.نقل قول:
الان وضعیت من اینه
چطوره؟
سلام. تو قسمت ساخت انتن ها توضیح داده شده.نقل قول:
خوب نیست وضعیتتون مودم رو عوض کنید جاش رو تا اون SINR بیاد بالای ۵ هر چی بالاتر باشه بهتر هست اون
نقل قول:
توی سرعت و کیفیت تاثیر میزاره؟نقل قول:
مودم وای فای 350 تومنی رو بگیرم تاثیر داره؟
چون یو اس بی رو ثابت مجبورم یه جا استفاده کنم
بله sinr دقيقا رو سرعت تاثير دارهنقل قول:
نميشه قطعي گفت كه چقدر بهتر ميشه با مودم روميزي
روتر ٤جي بگيرين ١٠٠ تومنيش بهتره ميتوني اونوقت مودم رو جابجا كني
بقیه جماعت رو چه عرض کنم بنده کارم تمام بشه بر میگردم به همون ADSL به دلایل خودم.نقل قول:
اون خط Bold شده، تست کردید چه شد روی همشون همون مشکل بود یا نه!؟
برای بنده هم پیش اومد یه بار بسته شبانه گرفتم دوتا 3ساعته فعال شد در کمال تعجب اون هم با اختلاف چندساعت. (فکر میکنم روز 30، ماه پیش بود) حتی 1مگ هم دانلود نمیکرد خودم پای کار بودم حتی اینترنت نداشت. تهش بهم گفتن بتونی یا نتونی مصرف کنی به هر دلیل پای خودت هست. ظاهرا مشکلات شبکه هم پای خود مشترک هست نه سرویس دهنده.
مخصوصا یکی دو روز مونده به اینکه ساعت تغییر کنه ریسکیه خرید بسته، برای من که اینطور بود.
توی ایران از این اپراتور ها و ارائه دهنده های اینترنت هر چیزی بگید بر میاد و هیچ چیزشون درجه یک نباشه، تیغزنیشون درجه یکه.
امروز از ایرانسل زنگ زدن که شما مشکل انتن دهی و سرعت اعلام کرده بودید ، منم مشکلات یه بار دیگه گفتم نمیدونستم پیگیرن و زنگ میزنن البته چند روز پیش تماس گرفته بودن نمیدونستم شماره ایرانسل بر نداشتم. تازه گفت اگر بازم مشکلی بود زنگ بزنید.
رفتم تو سایت ایرانسل قسمت پشتیبانی انلاین به طرف میگم وضعیت پینگ تایم سیم کارت 4G به چه صورت؟ روی 8.8.8.8 چنده ؟ تایم اوت دارید یا نه ؟
میگه به ما اطلاع رسانی نکردن :n02: میگم چک کردن پینگ تایم مگه اطلاع رسانی میخواد خودت الان چک کن...میگه نمیدونم...واقعا باید تاسف خورد برای پشتیبانی که یه پینگ تایم نمیدونه چیه.
با 1 خط آنتن وضعیت اینه بدون حتی 1 تایم اوت.نقل قول:
دوستان این نامحدود ساعتی رو چطور فعال می کنید؟
دیشب 2 تومان شارژ گذاشتم تا نامحدود 1 ساعته رو فعال کنم که نشد! می گفت با کارت پرداخت باید بکنی
کارت هم کمتر از 50 هزار ریال یا همون 5 تومان قبول نمی کنه! چطور باید این طرح ها رو خرید؟
من فکر کردم مثل همراه اول از شارژ گوشی کم می کنه هزینه رو