دوستان پنل یا همون داشبورد مخابرات برای اندروید هست که با گوشی بشه پنل رو چک کرد هرچند که نمیشه بش گفت پنل یا همون داشبرد.....من گشتم چیزی تو سایت خود مخابرات نیود توجه کنید فایل apkمنظورمه
Printable View
دوستان پنل یا همون داشبورد مخابرات برای اندروید هست که با گوشی بشه پنل رو چک کرد هرچند که نمیشه بش گفت پنل یا همون داشبرد.....من گشتم چیزی تو سایت خود مخابرات نیود توجه کنید فایل apkمنظورمه
آیا ریموت کردن یک فایل آپلود حساب میشه؟ یعنی مثلا لینک یک فایل یک گیگی از یک سرور خارجی رو به این آپلود سنتر انتقال بدی یک گیگ آپلود باهات حساب میشه؟نقل قول:
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
دوستان کسی برنامه پنل کاربری برای گوشی اندروید مخابرات نمیشناسه ؟
اخه از دیروز ما هرچی دان کردیم هرچی مصرف کردیم کم نکرده باد به گوششون نرسونه میترسم یک دفعه کم کنه....
نه به تون دوستنی که شکایت داشت تو یک روز 20 گیگ ازش کم کردن نه به ما که هرچی دان میکنمیم انگار نه انگار سرعت دانلودم هم همون 2 مگ هست با idm
بعضی وقتا یهو کم میکنه . مثلا وقتی اینترنت را قطع یا مودم را خاموش میکنی . برنامه اندروید فکر کنم نداره .
پنل مخابرات تا آخرین کانکشنی که مودم رو خاموش کردی رو نشون میده. یعنی مثلا اگر 12 ساعت گذشته مودمت خاموش نشده باشه هر چه مصرف کردی فعلا نشون داده نمیشه تا زمانی که مودم رو خاموش کنی. پس بهرحال باهات حساب میشه خیالت راحت مخابرات ممکنه زیادی حساب کنه اما کم نهنقل قول:
نه .نقل قول:
دوستان یه سوال ، دیروز نتم تمام شد 8 مگ 90 گیگ در ماه (پیش پرداخت) خریدم الان پشیمون شدم میخوام 175 گیگ 16 مگ رو بگیرم، راهی هست تغییر داد و فقط مابه التفاوت هزینه رو پرداخت کرد ؟
برنامه اندروید که نداره، ولی برای اینکه راحت باشید یک بار با مرورگر فایرفاکس گوشی وارد صفحه پنل بشید و از طریق منوی بالای فایرفاکس (سه نقطه): صفحه---> "اضافه کردن میانبر صفحه" میانبرش رو اضافه کنید تا آیکونش مثل بقیه برنامه های اندرویدی ساخته بشه.نقل قول:
سلام دوستاننقل قول:
بهترین تنظیمات dsl روی مودم دی لینک dsl2877al
برای اینترنت مخابرات چیه؟؟
کدام گزینه بهتره؟
Adsl2
یا adsl
از انکسا M بهتره یا A???
سدوستان ممنون میشم اگر بگن وضعیت خط چطوره و اینکه تا چند مگ میشه نت گرف این اطلاعات دیشب هست نمیدونم چرا ولی بعضی وقت ها مثل همین الان یک دفعه نت قطع میشه میگم اگر سرویس رو کم کنم مثلا الان 8 هست برم رو چهار بهتر میشه//// [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
پس شما هم هم درد هستنی این دوست من با پیش شماره 8869 برای علامه جنوبی هست هرجا ثبت نام کردیمش میگفتن قابل سرویس دادن بعد سه ..چهار روز که پیگیر میشدی میگفتن شرمنده شما فیبر هستین خلاصه الان یک هفته هست رفتیم مخابرات از اونجا سرویس گرفیتم ///خانومه میگفت اینجا دست مخابرات فقط وگرنه تا همین یک ماه پیش با همین پیش شکاره اسیاتک سرویس میداده البته الان پرت هاش پر شده و شما باید فقز از ما سرویس بگیرین حالا بماند سر همین سرویس پشتیبانی چی به سرما اورد خدایی هیچی بارش نبود .....
سلام. شما سرعت دانلودت اگه از ۱۸ بیاد روی ۱۶ یا ۱۵ احتمالا مشکل قطعیتون حل بشه.
Snr download بیاد بالای ۱۰ خوب میشه.
من همین مشکل رو دارم.
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
[QUOTE=hamed_korn;9156178]سلام. شما سرعت دانلودت اگه از ۱۸ بیاد روی ۱۶ یا ۱۵ احتمالا مشکل قطعیتون حل بشه.
Snr download بیاد بالای ۱۰ خوب میشه.
من همین مشکل رو دازنگ زدم 2020 میگم اگر میشه سرعت خط بیارین پایین که نویز snr کم بشه میگه شما الان رو 21 هستی همه میگن سرعت ببر بالا شما مگی بیار پایین خلاصه ابمون تو یک جوب نرفت گفت وصل میکنم پشتیبانی فنی گفتن خودت اگر قبول میکنی باشه شما سرویس 8 مگ گرفتی ما برات رو 18 بستیم اگر دوست داری باشه میگم باشه بعد میگه باید سویست تموم بشه بعد داستانی داریم باهاشون خدایی:jealous:
سلام میشه لطفا راهنمایی کنید
در مودم کدام گزینه هاباید تیک بخوره؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال دوم:
Snr مودم من ۶ هست خوبه یابد؟؟؟
ممنون
اصلا نیازی نیست که این تنظیمات مودم رو دستکاری کنید خود مودم در حالت بهینه تنظیم هست و شما فقط همون کانفیگ اولیه رو که انجام بدید کافیه. Snr 6 هم خوب نیست لب مرز ناپایداری هست.نقل قول:
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
سلام
من میخوام بیام از مخابرات نت adsl بگیرم خط من بیشتر از 7 مگ جواب نمیده چه سرعتی میتونم بگیرم از مخابرات
ایا میتونم درخواست vdsl بدم که شرایط خطم بهتر بشه ولی از همون مودم adsl استفاده کنم؟
سلام.مگه منطقه شما vdsl ارایه میشه که میخواید بیاید vdsl بگیرید؟
Adsl مخابرات هم خطتتون رو نهایت همین میبنده.
خطتتون که بیشتر نمیکشه رو همون ۶ میزارن.
اگه چیزه خاص و متمایزی در مخابزات دیدین تشریف بایرید.
سلام دوستان اینترنت شما هم خراب شده .....
چی شد باز حتی همین پسی هم باز نمیکنه چرا
502 Bad Gateway
فیبر طرف ارمنستان قطع شدهنقل قول:
دوستان نت ما درست شده ولی سرعت و پینگ خراب شده دوستان تهرانی میشه از اسپید یک تست بزارن با سرور داخلی هم باشه خوبه
چی شد اخه یک دفعه نت از ساعت 6 خراب شد الان هم که وصل شد سرعت این همه پایین چرا پینگ هم خراب شد/////
مارو باش گفتیم چه نت خوبیه
سلام. چندروزه سرعت و پینگ بد شده. برای منم هست .
نگران نباش .
just relax
قرار نیست این پینگ افتضاح رو درست کنن؟ :angry:
سلام فعلا مردم عصبی هستند. احتمالا بدتر هم میشه.
پینگ و قطعی های زیاد و ......
سلام دوستان
به نظرتون با این
Up Stream 864 kbps Down Stream 2048 kbps Attenuation Down Stream 52 Attenuation Up Stream 31 SNR Margin Down Stream 14.3 SNR Margin Up Stream 7.0
میتونم 4 مگ بگیرم؟ تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفته Attenuation زیر 56 میشه 4 مگ گرفت بعد اونوقت snr زیر 6 میره؟ قطعی ایجاد نمیکنه؟ گرچه من با snr آپلود زیر 6 هم رفته بود(حدود 5.3) قطعی نداشتم:blink:
میخوام ماندگار بگیرم اجازه میده مخابرات رو ریت پایین ببندم؟
Speed Attenuation 2Mb below 69dB 4Mb below 56dB 8Mb below 41dB 16Mb below 25dB 21Mb below 20dB
نقل قول:
نوشته شده توسط franchescaolsonEqP [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سایتی که معرفی کردین سایت خوبیه ولی یک بدی داره اونم اینکه شما تو ایران زندگی میکنی شاید بگی چه ربطی داره من از isp های ایران یک چیزایی دیدم که هیچ جوره با هیچ علمی حتی رو کاغذ عملی نباشه ولی اینا اون کارو انجام میدن برای سرعت بشتر هم شما باید نویز خط رو در نظر بگیری حالا فاصله دور از isp رو میشه یک کاریش کرد ولی نویز خط رو نه snr الان من روی 98 هست دان استریم سرعتم رو 16 بستن سویسی که خریدم هشت هست سرعن دانلود هم درست هست با idm 2.150
نقل قول:نقل قول:
پنگ کلا خراب شده دیگه بازی پرید/////جالبه شما برید تو سایت مخابرات سرویس هاشو نیگاه کنین دیگه سرویس 90 گیگ 50 تومن نیست فکر کنم دیگه شمشیرو از رو بستن خخخخ:biggrin:
سلام. من سرویس زیر رو چند ساله دارم استفاده میکنم که توی پنل مخابرات اینطور نوشته ولی 40 گیگ نیست و 4 گیگه که اگه بیشتر برم قبضم بیشتر میشه.
ویژگیهای سرویس فعال شما:
نام سرویس: سرویس 512kb استاندارد غیر حجمی- یکماهه 40G پس پرداخت گروه سرویس : استاندارد غیر حجمی مبتنی بر سرعت نوع سرویس : پس پرداخت محدود حجم ماهیانه سرویس : 43008 مگابایت مبلغ ماهیانه سرویس : 125,000 ریال
الان می خوام عوضش کنم و توی تغییر سرویس چند تا پیشنهاد داره که برام گنگه.
مثلا نوشته:
۲۶.۲۵ گیگابایت هر ماه ۲۰۰,۰۰۰ ریالسوالم اینه که یعنی کلا تقریبا ماهی 2 گیگ دارم که برام 20 تومن درمیاد درعوض سرعتم دو برابر میشه دیگه؟
سرویس 1mb استاندارد غیر حجمی - 25 گیگ حجم بین الملل - یکساله پس پرداخت
و باید یکسال تو این طرح بمونم و امکان تغییرش نیست؟ گرون نیست؟ اینجوری اینترنت گوشی که هم ارزون تر درمیاد هم سریع تر. مگه اصولا اینترنت خونگی ارزون تر نیست؟
یا مثلا یه طرح دیگه داره:
سرویس 512kb استاندارد غیر حجمی - 10گیگ حجم بین الملل - یکساله پس پرداخت
هر ماه ۱۲۵,۰۰۰ ریال
که همون سرعت و قیمت سرویس فعلیمه ولی 10 گیگ یکساله هست. یعنی کلا توی یکسال 10 گیگ می تونم برم و ماهی هم 12500 تومن بدم یا نه ماهی 10 گیگه؟ :|
توضیحات بسته ها و طرح ها برای من گنگه.
کسی هست اینارو استفاده کرده باشه و منو مطمئن کنه که منظور هر طرح چیه؟
سرویس فعلی خودم ماهی 4گیگ 12500 تومن نسبت به اینا به صرفه تر نیست؟
nدقیقا همین اتفاق افتادنقل قول:
16 روز مانده به پایان سرویس حجمم تموم شد. فقط اجازه خرید حجم اضافی میداد نه تغییر سرویس نه خرید سرویس
ناچار شدم 3 گیگ حجم خریدم که شاید تغییر سروی فعال بشه
بازهم نشد
به 195 زنگ زدم. شکایت کردم
اوناهم به مرکز ارجاع دادن
مرکز هم گفت فقط میتونی حجم بخری
در نتیجه کلا" این شانزده روز مودمم رو خاموش کردم یه مدم ایرانسل داشتم راه انداختم. خیلی هم بهتر از مخابرات کار میکرد و سرعتش بالا تر بود. الان شانزده روز تموم شد میتونم سرویس جدید بخرم
دوستان برای ای دی اس ال مخابرات DNS Server رو روی چی بزارم که سریعتر سایتهای خارج از کشور رو بازکنه؟
روی اتوماتیک که میزارم دو سه بار باید ریفرش کنم تا بیاد
سلام و خسته نباشید
من وقتی Dhsp client را چک میکنم علاوه بر دستگاههام
یک دستگاه اضافه را نشون میده که هربار Mac اون فرق میکنه..
میشه لطفا راهنمایی کنید.ممنون
درود ، DNS های جهانی مثل گوگل یا کلودفلیر استفاده کننقل قول:
گوگل معمولا پینگ بهتری داره و واسه مسیر ایران بهتر جواب میده
8.8.8.8
8.8.4.4
میشه لطفا راهنمایی کنید.نقل قول:
تنها راهش اینه که کمپین ماندگار سه ماهه بخری...نقل قول:
سلام هیچکس جواب نمیده؟؟؟نقل قول:
عزیز جان شاید تلویزیون خودت یا حتی همسایه هم وصل بشه شما پس وایرلوس عوض کن بعد مودم روخاموش رو شن کن ببین بازاین ادرس هست؟نقل قول:
وایرلس رو چه جوری عوض کنم؟نقل قول:
منظورتون اینه کا همسایه داره استفاده میکنه..
وایرلس پس داره دیگه اگر اره که فکر نکنم بتونه مگر اینکه هکر باشه تو مرورگر 192.168.1.1 رو وارد کن بعد ازت یوزر و پ میخواد هردو پیش فرض adminهست.....نقل قول:
اونجا مود وایرلس سکوریتی برو عوض کن......
مودمت چیه که بشه دقیق ادرس داد؟
قسمت وایرلس مودمت Encryption روی AES بذار و یه رمز 12 رقمی مخلوط از عدد و حروف کوچک و بزرگ و نشانه
WPS هم خاموش کن و مک آدرس رو هم فعال کن
اپ موبایل و نرم افزار پی سی هم هس برای اینکه ببینی کیا به مودمت وصلن
البته از طریق خود مودم هم میشه
تو نت بگردی مطلب زیاده مثل لینک زیر
چرا مخابرات دیگه طرح های شبانه دار نمیده ؟ :(
همه ی اوپراتور ها دارن میان سمت طرح های شبانه دار چون اینترنت روزانه گرون تر در میاد
بعد مخابرات ورمیداره طرح هایی مثل غزال یا رنگین نت رو حذف می کنه :/
چه وضعیه واقعا
یه سری از گوشی های هواوی هر بار اتصال به مودم یه آدرس مک جدید دارن گوشی هواوی ندارید؟نقل قول: