خوب اگه ذخیره نمیشن پس چی میشن؟
اینترنت با این سرعت که مسلاما برای وبگردی نیست چون یه 128هم میتونه بس باشه
پس برای دانلوده
دانلود هم روی هارد ذخیره میشه
Printable View
خوب اگه ذخیره نمیشن پس چی میشن؟
اینترنت با این سرعت که مسلاما برای وبگردی نیست چون یه 128هم میتونه بس باشه
پس برای دانلوده
دانلود هم روی هارد ذخیره میشه
عزيزه من ربطي به هارد ندارهنقل قول:
من adsl 512 دارم و سرعت دانلودم معمولا روي 90-100 هست، با اين حال كامپيوترم براي 10 سال پيشه و مثل بچه ي آدم همه چيز رو ذخيره ميكنه ! ( يكبار هم ارتقاع داده نشد )
[QUOTE=gone4ever;2935000]من سرویس Art2 دارم.همون طور که گفتین یه مدتیه که مشکل داره.یعنی قطعی های مکرر پیش میاد.علاوه بر این حدودا دو هفته هستش که با شاتل نمی تونم وارد Gmail بشم و مجبورم dial up وصل بشم و میل چک کنم.حدودا ده روز پیش زنگ زدم پشتیبانی که گفتند در جریان مشکل هستند و به زودی درست میشه که تا به حال نشده!
من eco128 دارم همچین مشکلی ندارم مطمنید مشکل از شاتله؟
به نظر من خدمات مشترکینش تا قبل از تابستان خیلی بهتر بود.الان هر بار که تماس میگیرم 7 الی 9 یا 10 نفر پشت خط هستند. بار آخر 15 دقیقه پشت خط منتظر بودم.از نظر ادب و احترامی که به مشتری می گذارند من راضی بودم یعنی برخوردشون خوبه. مشکلی که تا حالا من باهاش زیاد درگیر بودم و مجبور به تماس با پشتیبانی شدم همون قطعی ارتباط بوده. از نظر رسیدگی به این مشکل که به نظرم چندان مناسب عمل نمی کنند یعنی معمولا جواب قانع کننده ای ندارند و همیشه جملاتی نظیر " مشکل از مخابراته" " ما در جریان این اختلال هستیم و به زودی رفع میشه" " مودمتون رو یه بار از برق بکشید و دوباره به برق بزنید!!!" و... تحویل می دهند که باید منتظر بشینید تا وصل بشه!
خدمات پشتییبانیش خوبه یه بار با کارشنساشون از طریق سایت چت کردم جوابمو گرفتم.هر بارم زنگ زدم جواب دادن.
منظورش این بود که هارد حداکثر می تونه در ثانیه 100 مگ ذخیره کنهنقل قول:
اینجا ربطی به رم نداره
چون تو رم عملیات پردازش انجام میشه
کپی کردن پردازشی نداره و سی پی یو رو درگیر نمی کنه
البته هاردهایی با سرعت بالا تر هم هست که حتی چند گیگ در ثانیه I/O داره که تو سرور استفاده می شه
و وقتی اونا اینترنت با سرعت یک گیگ می سازن حتما واسه استفادش هم یه فکری می کنن که بشه از حداکثر پهنای باند استفاده کرد
نقل قول:
لطفا دقیق تر راهنمایی کنید. منم میدونم باید تقسیم بر 8 بشه. ولی من الان با اکو 128 دارم با سرعت 60 دانلود میکنم. میخوام ببینم با سرویس ART 128 هم همین سرعت رو بهم ارائه میده ؟نقل قول:
يچي بهت ميگم هميشه استفاده كن :
128 تقسيم بر 8 برابره با : 16 كيلو بايت بر ثانيه
پس سرعت دانلودت 16 كيلوبايت بر ثانيس ... براي همه سرويس ها اينجوريه، كافيه فقط تقسيم بر 8 كني
نقل قول:
مگه اینترنت یعنی فقط دانلود
وقتی شما میتونی یه فیلم یا موسیقی رو با بالا ترین کیفیت بصورت انلاین ببینی یا گوش کنی چه احتیاجی به دانلود هست
نقل قول:
من تا 300 MB/s بیشتر نشنیدم
Data transfer rate
As of 2008, a typical 7200 rpm desktop hard drive has a sustained "disk-to-buffer" data transfer rate of about 70 megabytes per second.[53] This rate depends on the track location, so it will be higher for data on the outer tracks (where there are more data sectors) and lower toward the inner tracks (where there are fewer data sectors); and is generally somewhat higher for 10,000 rpm drives. A current widely used standard for the "buffer-to-computer" interface is 3.0 Gbit/s SATA, which can send about 300 megabyte/s from the buffer to the computer, and thus is still comfortably ahead of today's disk-to-buffer transfer rates. Data transfer rate (read/write) can be measured by writing a large file to disk using special file generator tools, then reading back the file. Transfer rate can be influenced by file system fragmentation and the layout of the files.
منبع:
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Hard_disk
پس واقعاً خدارو شكر كه واسه من تا حالا از 500 بالاتر نرفته !نقل قول:
فكر كنم ركورد شما هم قابليت ثبت تو گينس رو داره هاااا !!!!
کسی خبر داره 1 مگ رو روی 2 مگ میبندن یا همون 1 مگ؟
دوستمون سرعتي رو كه قانوناً بايد داشته باشين رو گفتننقل قول:
درسته ، الان شما با 128 داري 60 تا دانلود ميكني كه اين مقدار رو خود شاتل براتون بالا برده ، والا طبيعيش 16 هستش
از طرفي هم شنيدم سرويس هاي آرت رو جديداً چون نا محدود كردن ، اين حاتم بخشيهارو حذف كردن و سرعت ها رو استاندارد كردن ، يعني شما با 128 آرت ، همون 16 تا ميتونيد دانلود داشته باشيد . ( قبلاً مثل سرويس هاي اكو سرعت هاي دانلود آرت هم بالا بود )
ظاهرا رو 2 مگ میبندن ولی شبها به اندازه ی همون 1 مگ میشه دانلود کرد:46:نقل قول:
حالا صبر کن دوستانی که 1 مگ دارن هم نظر بدن
/////
عکس دسکتاپت هم خیلی قشنگه:دی
در نقاط مختلف كشور ، متفاوته - شايد رو همون 1 ببندن ، شايد هم رو 2نقل قول:
تو مشهد كه 128 رو ، رو 2مگ ميبندن !!!
نقل قول:
جدی میگی؟:18:
پس ما هم بریم مشهد:21:
من 2 مگ دارم
دیشب که یک مهر بود شبانه رایگان هنوز برقرار بود خدا کنه امشب هم باشه
کلی دانلود داریم به خدا :D
اره جدی میگه :31: ولی شبا میکننش 512 حیف:31:
آره دوست دارن جیب مشهدی ها رو زود تر از بقیه شهر ها خالی کنن وگر نه تو شب همون 30-40 هست ولی کور خوندن اگه سرعت رو 4مگ هم کنن ما یگ مگ هم تو روز دانلود نمیکنیم!:21::21::21:(شوخی:31:)نقل قول:
برای من تقریبا 30 تا 40 در صد افت سرعت داره یعنی میشه 1.2 تا 1.4 مگنقل قول:
قاعدش اینه که هر سرعتی که می دن بر کیلو بیته ( هر 8 بیت می شه 1 بایت)نقل قول:
چون بیت دیگه عملا کاربردی نداره همه با بایت حساب می کنن
اما شاتل بر اساس تعداد مشترک تو محدوده ی مخابراتی و پهنای باند موجود تا جایی که بتونه پهنای باند می ده
مثلا من 128 اکو دارم اما از مرکز اینترنتمو 2 مگ گذاشتن
قاعدتا نباید سرعتم از 16 بیشتر باشه اما چون اطراف زیاد اهله اینترنت نیستن سرعتم تو روز 230 ه
128/8=16
پس لطفا اگر دیدید امشب هم رایگانه همینجا یه خبری بدیدنقل قول:
حالا 2 مگ ببندن شبا هم یه کاریش می کنیمنقل قول:
///////////
مرسی چشات قشنگ میبینه
اگه دوست داشتی بگو عکس بک گراند رو برات اپلود کنم
من که علشقشم(evangeline lilly)
سلام
من 2 تا اشتراک از شاتل دارم که ماله 2 تا مکان مختلف است . ایا امکان استفاده این اشتراک ها به جای هم وحود دارد؟
یعنی من از اشتراکی که مربوط به شرکت است درون منزل استفاده کنم.
هر 2 اشتراک eco 512-12 است.
با سلامنقل قول:
در صورتي ميتونيد كه مك آدرس رو شركت ذخيره نكرده باشه و اونوقت ميتونيد يوزر و پسوردها رو باهم عوض كنيد
موفق باشيد.
شاتل اصفهان این کار را می کنه؟نقل قول:
از کجا باید بفهمم؟
اگر مک ادرس را ذخیره کرده باشد راهی وجود نداره؟
یه نکتۀ خوف فهمیدم ...
شاتل لعنتی rapidshare رو محدود میکنه ... قبلاً با چیز پی ان راحت این محدودیت رو میشد دور زد ... ولی از وقتی ترافیکش رو نامحدود کرده ، چیز پی ان رو هم محدود کرده ...
الان از rapidgo تست زدم دیدم بدون چیز پی ان با سرعت ماکزیمم داره دانلود می کنه ...
علاوه بر از کار افتادن چیز پی ان و دیگه سایتهای flash راهم شبها باز نمی کنه:13:
کلاً مرگ بر شبانه رایگان که حتی اجازه وبگردی هم نمیده :37:
شاتل=:devil:
سلامنقل قول:
2 مهر هم اینترنت 2مگ شاتل شبانه رایگان داشت
فکر نکنم دیگه برش دارن
---------- Post added at 01:25 PM ---------- Previous post was at 01:20 PM ----------
فقط باید دو تا خط رانژه شاتل باشه هیچ مشکلی پیش نماد( حداقل توی اهواز اینجوریه)نقل قول:
من یه روز اکانتم رو دادم به دوستم فرداش از شاتل زنگ زدن و پرسیدن که اکانتتو به کسی دادی؟ و گفتن حتما پسوردتو عوض کن
البته یه چیز جالب : اگه دوتا اکانت سرعتاشون مختلف باشه هر خط با سرعت خودش کانکت میشه و ربطی به یوزر پسورد نداره اکانت عوض کردن فقط به درد استفاده از ترافیک میخوره و نه سرعت بیشتر ( اینا تجربه شخصی من بود)
جدا تو اهواز میشه؟نقل قول:
قبلا بچه ها تو تاپیک اهواز سوال کرده بودن من گفتم نمیشه. آخه از بچه های این تاپیک شنیده بودم که دیگه نمیشه.
تو خودت کی اکانتتو دادی به یکی دیگه؟
بعدش یه سوال دیگه...
تو اکو 2 مگ داری؟ سرعت اکو 2 مگ تو اهواز تو روز و شب چنده؟
لطفا اگه شبهای بعد هم دانلود شبانه رو بر نداشتن اینجا اعلام کن.
شاتل به مناسبت آغاز سال تحصیلی و جشنواره پاییزی طرح 1 گیگ بخر، 3 گیگ ببر گذاشته:
نقل قول:
مشترک گرامی،
نقل قول:
علاقهمنديم به اطلاع برسانيم، به مناسبت آغاز سال تحصیلی و جشنواره پاییزی شاتل، چنانچه در دوره ی زمانی 3 مهر تا 20 مهر ماه براي خريد ترافيك اضافي اقدام فرماييد، در ازاي خريد 1 پكيج 1 گيگ ترافيك، 2 گيگ ترافيك رايگان به مناسبت اين جشنواره از سوي گروه شركتهاي شاتل براي دورهي فعلي سرويس شما به شما اختصاص خواهد يافت كه ميتوانيد از آن در دورهي حاضر سرويس خود بهره گيريد.
گفتنی ست، این پروموشن شامل شهرهای تهران، مشهد، اهواز، شیراز، تبریز، قم، اصفهان، کرج، کلیه ی شهرهای استان مازندران، رشت، سمنان، کاشان، همدان، قزوین، ارومیه، اراک، اردبیل، مرند و مراغه خواهد بود.
با آروزي موفقيت و شادماني براي شما.
بالاخره یه کار خوب انجام داد این شاتل
ببینم میشه چهار بار یه گیگ بخرم بعد 12گیگ بم بده؟
اگه بشه خیلی خوبه میشینم روزا دانلود میکنم
1 كيك بخريم 1 كيك مي ده يا 2 كيك؟
اگه بشه من 3 تا 1 گیگ میخرم که تا آخر دوره نخوام ترافیک بخرم.نقل قول:
راستی حواست باشه امروز نخری ها، طرح پاییزی از فردا شروع میشه.
---------- Post added at 05:46 PM ---------- Previous post was at 05:44 PM ----------
به ازای 1 گیگ، 2 گیگ هدیه میده.نقل قول:
یعنی شما پول 1 گیگ رو میدی و 3 گیگ میگیری.
کی از مشهد سرویس شاتل اقتصادی 128 داره؟
سرعت روزانه و شبانه رو میشه بگین؟
چیز پی ان که رو شاتل کار می کنه؟
:11:
من دارمنقل قول:
روزانه 230 شبا بسته به سایت متغیره
تو معدود سایت ها تا 200 میره اما معمولا 40 هست
با تورنت نهایتا 20
شبانه ویپی ان تعطیل!!!
دوستان تسلیت میگم، مدیافایر هم به جمع سایتهایی که دانلود ازشون توسط شاتل محدود شده پیوست! :41:
وقتی روی لینک دانلود کلیک کنید، اجازه دانلود فایل اصلی رو بهتون نمیده و حتما باید از V-P-N استفاده کنید تا بتونید دانلود کنید.
در این صورت هم می خورید به کاهش سرعت پورتهای V-P-N که توسط شاتل اعمال میشه!
کسی نمیدونه؟نقل قول:
من میخوام دو سه بار بگیرم تا همینجور دانلود کنم
نقل قول:بله میشهنقل قول:
دفعه قبل که همینطوری بود من 2 بار 1 گیگ خریدم و 4 گیگ هدیه بهم داد:46:
اینجوری خیلی خوبه
فردا میرم یه چند بار میگیرم میوفتم تو خط دانلود
میشه لینکی که می خواستید دانلود کنید برام پ خ کنید؟ تا راه حلشو بهتون بگمنقل قول:
خیلی پینگ با حال شده حال کردم ایول :31: