ایول ایول :10:آموزششو برای ماهم بزار:21:نقل قول:
ایول ایول :10:آموزششو برای ماهم بزار:21:نقل قول:
که چی اینقدر بزرگ مینویسی دادو فریاد... می خوای بگی بلدی...:15:نقل قول:
روشش رو بگو ببینم درست این کارو کردی یا نه؟:whistle:
کسی آپدیت lt 1.9 رو نریخت بگه ببینیم واسه live چطوره
نقل قول:نقل قول:من درایوم لایتون مدل 83850C V1 بودنقل قول:
قبلاً از کسی که خریدم روش LT 1.1 نصب کرده بود.
Dashboard هم 2.0.12625 بود قبل از Update:31:
اول اومدم به روش زیر کابل برقی که از کنسول میره به Xbox رو دستکاری کردم تا بتونم کلید رو بخونم.
اینجوری تونستم کلید ( Dummy.bin و 3 تا فایل دیگه رو بخونم )کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=492028
بعدش زدم Xbox رو update کردم به ورژن جدیدش با خود کنسول. تست کردم دیدم فقط بازی اصل رو میشناسه.
بعدش هم دوباره درایو رو به PC وصل کردم و تو JungleFlasher مراحل رو طبق مطالب صفحات 102 تا 107 این فایل PDF انجام دادم و تمام.
کد:http://www.mediafire.com/?154u0m57yk3k7yj#1
شدیداً پیش نهاد میشه همین فایل رو با دقت بخونید. توش هر مشکلی که احتمال داره بهش برخورد کنید نوشته شده - برای همه درایو ها و همه وضعیت های ممکن که شما الان دارید راهنمایی جدا نوشته شده. فوق العاده هست
ناصر جان اگه آموزشی براش در نظر داری برام ارسال کن اینطوری ممکن هست دوستان یکم گیج بشن.نقل قول:
اسم ابدیت نرم افزاری جدید که 19 می اومده چی هست؟
1- فقط فریمور 9504 -- شده فعلا . هنوز مابقی اسلیم ها -- نشدن متاسفانه.نقل قول:
2- آپدیت 1.9 همون LT+ جدید هست ولی مشکلش اینه که دیسک های XGD3 رو اجرا نمی کنه .
2- آمزشش رو دوستان در پست های امروز گذاشتن .
3- ---
..................:31:نقل قول:
داشبرد هارو از کجا دانلود کنم از خود سایت ماکروسافت میشه؟
نه خیر اون آپدیت 13146 هست!نقل قول:
بله میشه این آدرس پیج :نقل قول:
کد:http://support.xbox.com/en-gb/pages/xbox-360/how-to/update-xbox-360/system-updates.aspx
دیسک های XGD3چیه؟نقل قول:
من اگه بخوام بدم بیرون ابدیت کنن v1.9 خودشون درایو منم تشخیص میدن دیگه??
آخرین ورژن از سایت Xbox.com :نقل قول:
سوالات در مورد داشبورد هم تو تاپیک خودش عزیز :کد:http://www.xbox.com/system-update-cd
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیغام خصوصی ارسال شد :46:نقل قول:
سلام من میخوام تا یک هفته دیگه کنسول بگیرم به نظر شما چی بگیرم.فکر قیمتش هم بکنید ها:31:
به نظر من یک ایکس باکس ارکید بگیر چون میگی فکر قیمتشو بکن میگم ولی اگه میتونی قیمت سرسام اور بازی های ps3 تحمل کنی ps3 بگیر:31:
همون دیسک هاییه که ماکروسافت به صورت جدید رایت میکنه و از AP2.5 پشتیبانی می کنه حجمشم بیشترهنقل قول:
ایکس باکس بگیر هم بهتر هم آینده بهتری داره مخصوصا کینکتنقل قول:
پول داشتی بعدا پلی استسشن هم بگیر
خوب حالا که ابدیت جدید رو اجرا نمی کنه چیکار کنیم؟:41:نقل قول:
کدوم بازی ها میشن؟
---------- Post added at 11:13 PM ---------- Previous post was at 11:12 PM ----------
بعدش
بابا یکم از اینجا دل بکنید ببینید دنیا چه خبره:31:
از ساعت 22:50تا ساعت 2 ماه گرفتگی نگاه کنین حالش رو ببرین
محمد جان اینجا با دوستان مشورت کن :نقل قول:
البته شما که زندگی کنسول هارو تو یاهو از ما در آوردی :31:
اقا کینکترو دیروز گرفتم 200 تومن اخرم از پایتخت ! :دي با 2 تا بازی رایگان ! ذي
بهترین بازیاش رو می شه بگین چیه ؟
مبارکت باشهنقل قول:
kinect sport
dance central
joyride
your shape
virtua tennis 4
mel-B
kinect adventures
sonic
eden
motion sports
game party
deca sport freedom
biggest loser
active 2
zumba
اینها بهترینن یا کل بازیهاشهنقل قول:
مرسینقل قول:
ولی اگه بتونی نوع باز ها رو هم جلوش بنویسی خیلی خوبه:31:
مثلا ورزشیه ،ماجرا جویی
و 3تا از بهترینها رو به نظر خودت بگی
امید جان تو بازی های ورزشی برای بانوان کدوم رو پیشنهاد میدی ؟نقل قول:
من خودم Your Shape و Active 2 رو گرفتم که Active 2 برای آقایان هم زور داره !!
بازی زیاد داره فک کنم 40 تایی داره ...نقل قول:
ممنون بابت لیست ...
گرافیک بازی های انحصاری شون رو ببین که جناب samgun گذاشتن بعد تصمیم بگیر بازی هایی هم که انحصاری نیستن تو xbox گرافیکشون بالاترهنقل قول:
خودم اول قصد خرید ps3 داشتم فروشنده ها با اینکه قیمت ps بالا تر بود بهم گفتن 360 بخرم .
کینکت رو هم در نظر بگیر
---------- Post added at 12:40 AM ---------- Previous post was at 12:37 AM ----------
michael jackson the experience هم قشنگهنقل قول:
دوستان تورو خدا کمک کنید . من داشتم خودم LT میریختم .درایوم توسط برنامه جانگل فلشر شناسایی شد .بعد از طی چند مرحله
توی برنامه جانگل فلشر گزینه Lite-on Erase رو زدم چند تا پیغام رو Yes زدم الان دیگه درایو نه تو برنامه جانگل فلشر شناسایی میشه نه تو کنسول . اصلا انگار به کنسول درایو وصل نیست . یه ارور تک چراغ هم داد فکر کنم واسه خرابی سخت افزار باشه ولی وقتی کنسول رو ری استارت کردم ارور دیگه نیومد . خواهش میکنم هر کی اطلاعاتی داره دریغ نکنه چون خیلی ضروریه !
سلام انشالله که DVD Key و فایل DUMMY.Bin رو استخراج کردین دیگه؟
کنسولتون اسلیمه یا Fat؟
مشکلی نیست فریمور رو پاک کردین ولی میتونید به فریمور ارجینال فلش کنید دستگاه رو و بعد داشبورد جدید رو بریزید رو کنسول و نهایتا ً با فریمور lt1.9 که دیروز برای کنسول های فت ریلیز شد کپی خورش کنید.
راهنماییه بالا بشرطی که کنسولتون فت باشه عملیه.در کل اسلیم هم باشید زیاد نگران نکنید خودتونو درست میشه.
وقتی رایت میکنی باید در عرض یک ثانیه کنسول رو خاموش و روشن بکنی تا بره روی وندور مود. وقتی روی وندور مود رفت درایو شناسایی میشه. برای رایت کردن از داس فلش استفاده بکنی راحت تر هست.نقل قول:
وقتی کنسول روشن بود برنامه داس فلشر نمیتونست درایومو Disable کنه ارور میداد . موقع بستن اون برنامه هم ارور صفحه آبی رو PC ظاهر میشد . در کل راهیی نمیشناسی برگردونم درایو رو ؟ الان وقتی با جانگل فلشر میخوام کنسول رو شناسایی کنم میگه No drive detected !نقل قول:
با تشکر از سعید و امید . کنسولم درست شد .:11::10:
سلام
من میخواستم xbox بخرم.
اما گیج شدم نمیدنم کدوم مدلش رو بخرم
یه جا رفتم مدل elite داشت که قیمتش 570 اما زورم اومد بخرم.
قیمت پایینتر چی میتونم بخرم که ازش راضی باشم.
اصلا فرقشون توی چی هست؟
میخوام جوری باشه که بازیهای جدید و کپی خور رو بتونم اجرا کنم.
با مدل arcade میشه کنار اومد؟ بازیهای جدید رو میشه روش اجرا کرد؟
اطلا چه چیز باعث میشه که یکی بره elite بخره یکی بره arcade ؟
مگه نمیشه به arcade هارد وصل کرد؟ هارد مخصوص xbox باید بخرم یا مه هارد معمولی هست که باری pc میخرن.
چی بخرم؟!!!!!!!!
اگه گفته 570 تازه خیلی ارزون گفته:46:
پست اول رو بخون همه سوال هانو جواب میده:19::19::19::19:نقل قول:
الان هر دو مدل گرونن به آرکید هارد هم وصل میشه
دوستان اینم فیلم اجرای بازی Halo Reach با ایکس باکس اسلیم به وسیله دستگاه X360Key
اینم لینک خبر توی سایت X360Key :کد:http://www.youtube.com/watch?v=GXDgMo0P4M0
کد:http://x360key.com/news/development-update-xkey-hardware-unveiled-spring-update-and-more
علاوه بر اون دوتایی که گفتی ،mel-B و biggest loser هم خیلی خوبه سعید:20::5:نقل قول:
ببخشید من کلا هنگ کردم ترو خدا یکی جواب منو بده
من چند وقت پیش رفتم تا بازی بگیرم گفت بازی هایی مثل اسیسین کرید رو باز نمیکنه و باید بیاری آپدیت کنم....ولی بازی مثلdead spase2رو باز کرد و تازگی ها همl.a noireرو گرفتم و به راحتی بازی کردم و دستگاه رو با اون آپ کردم حالا باید چی کار کنم تا اون بازی ها هم اجرا بشه در ظمن میخوام به لایو هم برم(تا حالا نرفتم)و با آخرین داشبرد آپدیت کنم باید چی کار کنم ترو خدا یکی جواب کاملی به من بده
نقل قول:
سلام...
بازی های جدید قفل ap2.5 دارند که اگه داخل درایو بزاری کنسول میره توی لیست سیاه مایکرسافت:31:
فریم ور درایو نوری دستگاه رو به LT 1.9 آپدیت کن مشکلت حل میشه... لایو هم میتونی بری:31:
روز مرد به همه ی مرد ها مبارک باشه(کسی که تبریک نمیگه:31: مجبوریم خودمون به خودمون تبریک بگیم):27:
در پناه حق باشید دوستان:11:
ببخشید این سوالو میکنم ولی کسی تو تبریز جایی میشناسه که کینکت بفروشن؟بازی هاش چی؟
بچه ها اگر توی آلمان آشنا دارید ، اینجا زاتورن Xbox 360 Elite با 120 گیگ هارد ، آکبند حراج کرده دونه ای 130 تا - میتونید زودتر دست به کار شید .