سلام دوستان
پیشاپیش عید رو به همتون تبریک میگم
میشه سروری رو معرفی کنید که امکان چیت زدن توش نباشه و همه عین آدم توش بازی کنن ...
من 2 ، 3 روزه که شروع کردم و تو همین 2 ، 3 روز چیزایی دیدم که شاخ در آوردم
مثلا یکی رو دیدم که تو 2 ثانیه میتونست همه ی بازیکنهای رقیب رو با چاقو بدون اینکه اصلا بدونه اونها کجان بکشه و تو حالت عادی هم وقتی چاقو دستش بود میتونست 50 تا 100 متر (در مقیاس بازی) تو کسری از ثانیه به جلو بره !!! در واقع غیب میشد و 50 متر جلوتر ظاهر میشد !!!!
یا یکی رو دیدم که اصلا احتیاجی به نشونه گیری نداشت !!! حتی احتیاجی به شلیک کردن نداشت !!! فقط کافی بود که دشمن رو ببینه ، بدون نشونه گیری اسلحه اش شلیک میکرد !!! حتی با تفنگ دوربین دار هم که بدون روشن کردن دوربین زدن به هدفی که مثلا 100 متر باهات فاصله داره غیر ممکنه این کار رو میکرد در واقع کافی بود یه تفنگ بگیره دستش و اینور و اونور بره !!!
یا کسانی رو دیدم که با نارنجک فلش کور نمیشدن ویا کسانی که جوری با سرعت حرکت میکردن که بازی رو با مسابقات دو اشتباه میگرفتم !!!!
یا کسانی که با وجود خالی کردن یه خشاب از فاصله ی نزدیک بهشون فقط 25 تا 50 تا از جونشون کم میشد ...
برای من تازه کار که همینطوریش هم حریف کسی نمیشم بازی تو یه همچین سرورهایی غیر ممکنه ...
لطف کنید و سرورهایی رو که بازیکنانش پاک هستن و از چیت توشون خبری نیست به من معرفی کنید
ممنون و موفق باشید