[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید کسی از دوستان در اینجا سرویس ART7 داره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
ببخشید کسی از دوستان در اینجا سرویس ART7 داره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اطلاع رسانی مهم درباره سرویس شاتل تاک:
1-شاتل تمام واقعیت رو درباره این سرویس به شما نمی گوید.
2-هزینه های درج شده در سایت شاتل برای مثال هزینه هر دقیقه تماس با تلفن ثابت داخل استانی کاملا کذب محض می باشد و هزینه تماس بالاتر از هزینه های درج شده در سایت شاتل می باشد.
3- سرویس شاتل تاک تنها و تنها بر روی خطوط اینترنت شاتل قابل استفاده می باشد به این معنا که شما به هیچ وجه نمی توانی ددر خیابان و یا سفر که مودم شاتل وجود ندارد از این اپ استفاده کنید و عملاً بلااستفاده خواهد بود.
4-هزینه های تماس با خارج از کشور از طرف شاتل به هیچ عنوان مشخص نشده!
5-کنترل حساب بسیار ناقص و ابتدایی باعث شده حتی مشترک نتواند چک کند چقدر از بسته های اولیه برایش باقی مانده مانند بسته 500دقیقه مکالمه با تلفن همراه.
6-این شماره ها از تلفن ثابت به هیچ عنوان قابل گرفتین نیست و آنچه از طرف شاتل اختلاف با مخابرات بیان شده است باعث شده با گرفتن شماره شاتل تاک از تلفن ثابت مشترک با پیغام : " شماره مورد نظر در شبکه موجود نمی باشد" رو به رو شود
7-مبلغ 27200تومان که از شما ابتدای ثبت نام اخذ میشود برای خرید همیشگی یک شماره تلفن شاتل تاک نیست بلکه با پرداخت مبلغ فوق تنها 180روز یه شماره تلفن مجازی به شماره اختصاص داده میشد با اعتبار اولیه 1000تومان!
:V32:برای خرید و استفاده از شاتل تاک به نکات فوق توجه کنید.
اگه راهی پیدا کردی به منم بگو:n02:نقل قول:
پیشنهاد می کنم اینو با عنوان و داخل اسپویلر و یا به صورت لینک به این پست بزارین در پست اول که هر کی پرسید سریع ارجاع بدین تا زمانی که شاتل این مسائل رو حل کنه:n40:نقل قول:
اصلا معلوم نیست چه خبره چی به چی شده بهتره یه موضوع براش باز بشهنقل قول:
مخابرات ایران، تلفن ثابت ارایه شده توسط شاتل را تحمل نکرد
شرکت شاتل که یکی از دارندگان پروانه FCP در ایران است، از ۳ روز پیش اقدام به ارایه تلفن ثابت بر بستر اینترنت در ۶ استان کشور کرد.
تنها دو روز پس از ارایه این سرویس، شرکت مخابرات ایران در یک اقدام کاملا عجیب اتصال متقابل را قطع کرد.
سرویس تلفن ثابت شاتل با پیش شماره ٩١٠٠ در تهران ارائه شده و تنها مشترکین ADSL این شرکت می توانند از این سرویس استفاده کنند.
سرویس ارایه شده توسط شاتل دارای این تعرفه ها است:
* نرخ مکالمه به شماره تلفن شاتل = ۱۰ ریال
*نرخ مکالمه به تلفن ثابت داخل استانی = ۲۲ ریال
* نرخ مکالمه به تلفن ثابت بین استانی = ۱۶۵ ریال
*نرخ مکالمه به تلفن همراه = ۳۱۲ ریال
اما شرکت مخابرات ایران در یک اقدام یک طرفه نسبت به قطع اتصال متقابل کرد به طوری که در حال حاضر از طریق خطوط تلفن ثابت نمی توان با این شماره ها تماس گرفت و تماس از سوی این شماره ها با تلفن ثابت نیز امکان پذیر نیست.
شاتل در واکنش به این اقدام غیرقانونی اعلام کرده است که موضوع از طریق وزارت ارتباطات و سازمان تنظیمات مقررات رادویی در حال پیگیری است.
----------------
قیمتهاش خیلی خوبه ولی خودش خلافه به نظرم قیمتهای زیر رو باید لحاظ کنه:
البته فکر کنم الکی این قیمتها رو خبرگزاری اومده برای تبلیغ چون رو سایتشون قیمت بیشتر دادن.
پست اول تاپیک به روز شد
مشکلات فراوان سرویس شاتل تاک.:n16:
من آرت 3 گرفتم سرعتم بین 180 تا 220نقل قول:
ماه پیشم آرت 5 داشتم سرعتم بین 350-380 بود
ببخشید شما خودتون این سرویس رو تهیه کرده بودید؟ یعنی هنگام خوندن قرارداد هیچ اشاره ای به قیمت خط تلفن نشده بوده ؟ یا شاید مثلا 6 ماه در صورت عدم استفاده یا شارژ کردن خط رو سلب امتیاز میکنند ؟نقل قول:
نقل قول:
بله در حال حاضرمن سرویس خردایری کردم دارم استفاده میکنم
قراردادی که شاتل در اختیار مشترک گذاشته بسیار گنگه و یه طرفه به نفع خود شرکت!
برای مثال روز اول هیچ اشاره ای نشده بود که شاتل تاک فقط روی خطوط خودش شاتل قابل استفاده هست و اگر شما بخوای بیرون از منزل یا محل کار ازش استفاده کنی با یه اینترنت دیگه کلاً تبدیل میشه به اپ دکوری!
قیمت خط هم 230هزرا تومن ذکر شده در سایت شاتل که با تخفیف به قول خودشون به مشترک میدن 27200تومان.
ببینید من یه عکس الان از پنل کابری شاتل تاک میذارم این داره روزهاش مثل سرویس اینترنت نزدیک میشه به 0 و تاریخ انقضاء براش در نظر گرفتن!
این یعنی 6ماه شما تموم بشه بای دو باره هزینه کنی خط بخری! اصل ابا عقل جور در نمیاد واقع ااین کارهای شاتل!
سوا از همه این مسله ها من امروز میخوام زنگ بزنم کار دارم هر چی دارم میگیرم طرفو جواب هم داده گوشیشو هی میگه الو الو صدا نمیره
باید 3-4 بار شماره رو بگیری تا ارتباط درست برقرار بشه! واقعا از کیفیت مناسبی برخوردار نیست. :n35:
نقل قول:
اگر مخابرات این کارو نمی کرد من تعجب می کردم:n02:
در راستای حفظ بازار سنتی و انحصاری خودش این کارو کرده
همان کاری که صداسیما با شکایت از اپارات کرده تا بازار انحصاری و سنتی خودش رو داشته باشه، همان کاری که بنگاه های املاک و ماشین و غیره بر سر سایت های دست دو فروشی میارن، همان مسئله ای که شرکت های اژانس بر سر سرویس های اسنپ و ... می کنند و همینطور برو جلو.
این رقابت سیستم سنتی و/یا انحصاری با سیستم مدرن است و همه جای دنیا رخ می ده ( به شکل خفیف یا شدید )
در صورتی که سیستم های سنتی نخواهند با سیستم های مدرن و جدید ادقام بشن اینجور درگیری هارو داریم.
اگر بخواهند رشد کنند باید سیستم های جدید رو قبول و به انها منتقل بشه تا در وقت و سرمایه و انرژی صرفه جویی کنه.
نقل قول:
این فرار بوده با این وضعیت به عنوان تلفن اینترنتی باسه کار تجاری استفاده بشه؟؟؟ :n13: من هنوز بازار هدف اینو نفهمیدم کی بوده:n15:
وقتی شبکه شاتل قطع باشه و تلفن هم باهاش قطع بشه به چه درد می خوره:n23: .... اگر رو بستر اینترنت بود و با هر اینترنتی می شد بهش وصل شد ممکن بود به عنوان خط پشتیبانی اضطراری باسه کار شرکتی بدرد بخوره ولی به غیر از این من دلیلی باسه استفاده ازش نمی بینم :n41:
باسه استفاده بین المللی هم اصلل بدرد نمی خوره اگر به سرویس های مطرح وصل نباشه ( البته شرطش اینه که نمایندگی های واقعی بیاد تو ایران و نیاز داشته باشن خط اینترنتی باسه مرجع بودن داشته باشن.):n37:
یعنی اینقدر کمیاب است استفاده کننده های این سرویس؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول: