[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داغان !
از اون ور مخابرات هم منهدم شده !!
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داغان !
از اون ور مخابرات هم منهدم شده !!
سرویس من دو روزه خود بخود قط شده:(
از بچه های اهواز اگه کسی هست اعلام کنه برای همه قط شده یا نه؟
اهواز، مخابرات آزادی.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
های وب شبانه رایگان داره؟ اگه داره روی کدوم طرحاشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ذوق نکنید! فقط برای 3 دقیقه اینجوری رفت بالا :)
ولی امروز کلا" سرعت دانلود از سرورای خارجی بد نبود در حد 600. ( داخلی هم 700 ~ 890)
ولی پینگ هنوز ترکیده. ( 30% پکت لاست)
دو روزه نت کل دوستان از جمله خودم ترکیده , بهتره با پشتیبانی تماس بگیری.نقل قول:
سرویس من دو روزه خود بخود قط شده:(
از بچه های اهواز اگه کسی هست اعلام کنه برای همه قط شده یا نه؟
اهواز، مخابرات آزادی.
سرویس ها 8 مگ به پایین.نقل قول:
های وب شبانه رایگان داره؟ اگه داره روی کدوم طرحاشه؟
-
-
سرعت امروز:
همشهری بهت گفتم طرفه های وب نیا گوش نکردی:n27: به این اوضاع نابسامان عادت می کنینقل قول:
سلام
من جدیداً از این شرکت سرویس میگیرم و یکی دو سوال دارم، ممنون میشم کمک کنید.
اگه من یه طرح فشفشه یک روزه فعال کنم، دانلودی که در ساعت رایگان داشته باشم هم از حجم فشفشه کم میشه ؟
اگه حجم فشفشه قبل از ساعت رایگان تموم شه، دانلودی که در ساعت رایگان داشته باشم از حجم اولیهام (که قبل از فعال کردن فشفشه داشتم) کم میشه ؟
مثلا 8 مگ. تک کانکشن در حد فاجعه. دزدی در سرعت و حجم. اینقدر داغونه که سایز بیشتر کلی طول می کشید تا تست بگیره
بله خب شما گفتی، ولی آخه بقیه ی دوستان از شرکت های دیگه هم راضی نیستن. درضمن، دلیل اصلیم برای اینکه اومدم سمت هایوب چون به مدرک خاصی برای ثبت نام سرعت های بالا نیازی نداره.نقل قول:
کلا تا وضع ما اینه! ما باید بسوزیم و بسازیم!
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk