درود بر دوستان
کمپانی کسپرسکی قسمت VIRUS ACTIVITY خودش به دلیل مخرب FLAME بر روی High قرار داد
از دید کمپانی کسپرسکی وضعیت بحرانیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
درود بر دوستان
کمپانی کسپرسکی قسمت VIRUS ACTIVITY خودش به دلیل مخرب FLAME بر روی High قرار داد
از دید کمپانی کسپرسکی وضعیت بحرانیه
نقل قول:
پس چرا اینجا سبزه؟؟؟
کسپر هم داره مزه را از قلیه میبره !!!:27:
نمیدونم چرا اونجا سبزه فقط میدونم در صفحه اصلی سایت کسپرسکی تهدیدات بر روی high قرار داره این از دید کسپر ینی خطرناکه حسن البته این وضعیت یه چیز کلیه ممکنه خطرات دیگریم باشه ولی این قسمت لینک کرده به قسمت مخرب flame:18:نقل قول:
پس چرا اینجا سبزه؟؟؟
کسپر هم داره مزه را از قلیه میبره !!!
نقل قول:
داری تفره میری !! وقتی جوابی برای پاسخ نبود ، به من اجازه داده شد تا هرچه دوست دارم اسپم بکنم ! گرچه پست های من اسپم نبودند بلکه نوعی انتقاد از پست های شما بود ...
خلاصه کسپر هم معایب و هم مزایایی داره !!
منم به بحث ادامه نمیدونم ولی همیشه چیز یکه در نظر ما هست شاید در نظر دیگری متفاوت باشه !
تست من با ویروس های شما با MBAM
نقل قول:
بلکه نوعی انتقاد از پست های شما بود
پستای من مگه چه عیبی داره پست به این خوشکلی دلت میاد ایراد بگیری:31:
به نظرم این چیزی بدی نیست که هر کسی از یک انتی ویروس خوشش میاد
دلیل نمیشه اگه کسی پست مستدلی داد بر علیش جبهه گیری کرد من سعی میکنم پستام مستدل باشه
صد در صدنقل قول:
ولی کسپر داره از این ویروس برای سیاست خودش استفاده میکنه !!!!
هر شرکتی کم یا زیاد از این سیاستها داره
7 کشور با یک مخرب بسیار پیچیده الوده شدن به نظرت باید میومد میزد رو درجه low این لولها برای اینه که به کاربرا و کشورها هشدار بده بیشتر مراقب باشیدنقل قول:
درست ویروس خفنی بوده ولی نه اینکه بیاد هشدار بده خطراناک بودن نت در حد بسیار هست
روشهای که مخرب میتونه سیستم الوده کنه
حتما هنوز کسپر نتونسته مخرب به درستی شناسایی کنه و گرنه انتی شو میساخت و بیت دفندر سریعتر این کار کرده کارش قابل ستایشه و این واکنش بسیار سریع بیت دیفندر نصب به تهدیدات میرسونهنقل قول:
یا اگر خیلی از هشدار دادن خوشش میاد چرا مثل شرکت بیتدفندر یک ریمورد جدا برای این ویروس درست و در نت قرار نداده ؟؟؟؟؟
و بازم مطمین نیستم بیت دیفندر تونسته باشه این ویروس 20 مگی رو به صورت کامل شناسایی کرده باشه این مخرب پلاگینهای زیادی تشکیل شده و میشه روش پلاگین سوار کرد و بسیار پیچیده تر از این حرفاس
این مخرب اگه اشتباه نکنم بیشتر از 100 نوع نرم افزار امنیتی از جمله فایروال و مخلفات دیگه رو شناسایی و میتونه از کار بنداره حالا به عمق پیچیدگی پی ببر این کارفقط یکی از اون هزاران کاریه که انجام میده
انتی در مقابل این مخرب ینی کشک از سال 2010 داره فعالیت میکنه حالا فقط اسمشو داریم میشنویم 20 مگ سورس کدشه عمرا با یک رمور بتونن از بین ببرنش در مقابل استاکسنت که فقط 500 کیلو بات سورسش بود که بازم کامل رمزگشایی نتونستن بکنن
نقل قول:
درست سوییت مورد علاقه من کسپرسکی هست ولی هم مزایا و هم معایبش را میگم !!
به خدا ضربه مغزی شدم از بس این حرف شنیدم این که دیگه از واضحاته که هر سویتی یه مشکل اساسی داره اصن قابل بررسی نیست همه میدونن هزاران بار بحث شده:24::42:
اکی من فقط خبر گذاشتم کاری به نظرات دیگران نداشتم شما هم میتونید هر چندتا که دلت خواست خبر بزارینقل قول:
منم به بحث ادامه نمیدونم ولی همیشه چیز یکه در نظر ما هست شاید در نظر دیگری متفاوت باشه !
منم دیگه ادامه نمیدم نظر شما محترمه
امیدوارم اگه بخوای جواب من بدی با دلیل و مدرک باشه
امیدوارم این بحث ها از دوستیها کم نکنه و باعث بالار فتن سطح علمی بشه
موفق باشید:40:
امیر جان جون داداش برو درست بخون تمرکزت به هم میریزه خدای نکرده مشروط میشی من ناراحت میشم جدی گفتم نخند
شما انالیزر شدید ؟؟؟:27:
نه به بحث علمی و تخصصیت نه به بحث عاطفیت ! نه من تو بحث نه با کسی قهر میکنم نه هیچی ، چون مدرک نیست ، از پاسخگویی معذوریم !!نقل قول:
اکی من فقط خبر گذاشتم کاری به نظرات دیگران نداشتم شما هم میتونید هر چندتا که دلت خواست خبر بزاری
منم دیگه ادامه نمیدم نظر شما محترمه
امیدوارم اگه بخوای جواب من بدی با دلیل و مدرک باشه
امیدوارم این بحث ها از دوستیها کم نکنه و باعث بالار فتن سطح علمی بشه
شوخی ، ولی چیز جدید به دستم بیاد حتما میگذارم ، انجمن هم کسل شده و مثل سابق خوب نیست :41:
ما در بحث نه برند پرستی میکنیم نه چیز دیگری بلکه در مورد سوییت بحث میکنیم و حواشی که وجود داشته باشه و به سوییت ربطی نداشته باشد را نقض می کنیم:cool:
شاید ، شاید چند روزی نباشم رفقا !
لیست سایتایی که ویروس قرار میدهند
علی تو هم بهتره به این سایت یه نگاهی بندازی !!!
هرشرکتی مهندس های قهار و حرفه ای داره که میتونه راحت یک مخرب را انالیز بکنن ، و اینکه شاید الان سورس شعله دسته همه سوییت ها باشه برای انالیز کردن یا همون مخربش که دارند میتونن خیلی راحت در مورد عملکرد ویروس شعله صحبت و برای جلوگیر شدن و ریمو کردنش راهکار بدند و اینکه بعضی شرکت های امنیتی سکوت میکنند دلیل بر این نمیشه که شرکت های امنیتی به مخرب شعله بی اهمیت هستند بلکه ارام و پیوسته داریند روی این مخرب کار میکنند !
اره هر شرکتی متخصص حرفه ای داره ولی فک نکنم بازم سورس کاملش داشته باشن اصن فک نکنم به این راحتی ها گیر بیاد دیگه بیت دیفندر که از بهترینها هست معلومه که داره رو این مخرب کار میکنه امیدوارم سریعتر بتونه مخرب شناسایی کنهنقل قول:
بالاخره نوسیندگانش یه فکری در این مورد کردن و یا اینکه این مخرب الان ۲ ساله داره فعالیت میکنه حتما دیگه نویسندگانش استفاده کافی از این مخرب بردند و داده بیرو ن تا انتی ها حال اساسی ببرن امیدوارم زودتر این تهدید برطرف بشه
سلام
امروز گفتم یکم در مورد ویروس و انتی ویروس زیاد بحث شد و بزار یکم در مورد هــــــک شدن یوزر توسط مهاجم صحبت کنیم ، من هم فیلمی مبنی بر بستن پورت مهم Remot Desktop انجام دادم تا شما دوستان این پورت که راحت میشه توسط مهاجم در معرض هــــک قرار بگیرید بسته بشود ، بعضی از سوییت های امنیتی این پورت مهم را پیشفرض بلاک میکنن ولی بعضی از سوییت ها این پورت را اجازه دسترسی بهش قرار می دهند و اگر شما پورت Remot Desktopرا تغییر بدید ، مورد هـــک از طریق این برنامه ویندوز قرار نمی گیرید و بیشتر سو استفاده از این پورت و برنامه برای استفاده از ترافیک قربانی هست که با ریموت شدن روی سیستم قربانی با استفاده از تغییر مک سیستم قربانی به سیستم مهاجم ، میشه از اکانت و ترافیک قربانی استفاده کرد ، و یا حتی برخی از هــــــک ها هم با استفاده از این برنامه ویندوز قرار می گیرد که اگر این پورت بسته شود ، درصد هـــــک پایین می اید.
امید وارم این فیلم به کارتان بیاید ...
لینک دانلود : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روش وارد شدن در ریجستری : start menu \ run\ tayp kardan regedit \ ok
قربان شما ، یاحق :11: