همیشه یه خاموش روشن
یا پاک کردن قسمت دلاویک بود اگه اشتباه نکنم؟!!
یا ریست فکتور
ممکنه جواب بده
همیشه یه خاموش روشن
یا پاک کردن قسمت دلاویک بود اگه اشتباه نکنم؟!!
یا ریست فکتور
ممکنه جواب بده
چرا وقتی فلش 11 را دان می کنم اجازه ی نصب نمی دهد؟
دودکس شده ی 2.3.6
بچه ها قيمت روز چنده؟
من ميخواستم بفروشم ميخوام ببينم نسبت به بازار نهايتا چند ميشه فروخت...؟
فلش با گوشی مچ نیستنقل قول:
یعنی پشتیبانی نمیکنه
منم سه چهارتا نصب کردم ولی بی فایده است
قیمت I9003 الان 700 تومنه :31:نقل قول:
بچه ها من امروز یه مشکل عجیب پیدا کردم .
من شش ماه رام 2.2.1 اصلی روی گوشیم هست و مصرف باتری خیلی کمی داره . دیشب گوشی را زدم به شارژ و صبح ساعت هفت از شارژ کشیدم ولی در کمال تعجب ساعت 9 دیدم بعد از گذشت ذو ساعت شارژم رسید به 90 درصد و با توجه به اینکه در طول رئز به جز دو تا تماس خیلی کوتاه کاری با گوشی نداشتم ساعت هفت شب یعنی کمتر از دوازده ساعت شارژش رسید به 10 درصد ( تا همین دو روز پیش هم حداقل یک روز و نیم طول میکشید 10 درصد بشه ) .
من واقعا نمیدونم مشکل چیه . کسی میتونه کمک کنه بگه چرا اینجوری شده باتریم داره خراب میشه؟
باتری بعیده که یهو مشکل پیدا کرده باشه..نقل قول:
شما یه بار باتری رو کالیبره کن ببین ردیف میشه؟
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
به همگی سلام
میخوام بدونم که سیانوژن بر پایه ی آندو 4 هنوز کاستوم نداده؟و کاستومهای 4 مصرف باطری شون چه قدر هست.
راستی آخرین رام رسمی معرفی شده چیه ؟xxjvu یا jw1؟
نقل قول:
CM9 بزودی میاد ، هنوز نیمده ، اما teamhacksungs هست که رام های بیس CM9 رو میده و رام های فوق العاده روون و خوبی هم هست
تنها مشکل ICS مصرف باتری هست ، هر روز باید شارژ کنی (تقریبا !!!)
اخرین رام رسمی jw1 بود
ولی اخیرا سامسونگ یک رام ولیو پک داده و یه سری قابلیت جدید بهش اضافه کرده !
JVU آخرین نسخه هست
من تا حالا رام 2.3.6 value pack deodexed رو داشتم مصرف باطریش خیلی عالی بود و همینطور سرعت و روونی خوبی هم داشت.نقل قول:
اما جدیدا یه کاستوم نصب کردم بر پایه jw1که مال فروم همسایه بود.اسم کاستوم هم سوشیانت هست رام بدی هم نیست به نظرم.
به عنوان یه سوال کاستوم خوبی بر پایه ی value pack هست که ادکس باشه و سرعت و پایداری و پشتیابانی از فارسی تو message هاش داشته باشه؟چند تا رام دیدم و نصبیدم اما چیزی که میخواستم نبودند.