آفرین عالی توضیح دادید:10:نقل قول:
99% بچه ها به دلیل اینکه که پایه ریاضیشون ضعیفه نمی تونن در حسابان و دیفرانسیل موفق باشن.
آفرین عالی توضیح دادید:10:نقل قول:
99% بچه ها به دلیل اینکه که پایه ریاضیشون ضعیفه نمی تونن در حسابان و دیفرانسیل موفق باشن.
این دسوتمون نام کاربریش نیتس هست که به احتمال قوی از نام لایب نیتس ریاضیدان معروف گرفته شده.نقل قول:
نیست
من تازه به این فیزیک اندیشه سازان دارم اعتقاد پیدا می کنم
میرم چاپ 84 می گیرم
میگم کسی اینجا از گسسته فار استفاده کرده بگه خوبه یا بده؟
من گسسته فار دارم. ولی چون ازش زیاد نخوندم (فقط گراف) و این که کتاب دیگه ای ندیدم نمی تونم نظر بدم. ولی کتاب خوبی هست.
سلام به همه ی دوستان
آقا خیانتی که معلم هندسه (1) به ما کرد رو باید توی تاریخ ایران باستان بنویسن ! :31:
من هندسه خیلی ضعیفم ! به خصوص هندسه (2) که 180 درجه با هندسه اولی فرق داره ! :41:
کلا نمیدونم باید چطوری مسئله های هندسه رو حل کنم ! نصفشو میرم بقیشو نمیدونم باید چیکار کنم ؟! :13:
کتابی رو سراغ دارید که خیلی خوب و جامع توضیح داده باشه ؟ :19:
نظر خودم روی کتاب گاج ( میکرو ) هست ...
کسی نظر بهتری داره ؟
یه بار پرسیدم ولی برای اطمینان:
این تاریخ ادبیات کلک معلم برای همه رشته هاست؟ یعنی برای ریاضی اضافی ننوشته؟
-----------------
این آرایه های ادبی کلک معلم عین خود آرایه ها نوشته (یعنی خوب -من بفهمم- توضیح نداده) .
کتاب برای آرایه ادبی که ساده نوشته باشه ؟
-------------------------------
اغلب دوستان هندسه فرهاد ابولقاسمی مبتکران رو پیشنهاد می دهند. (هندسه ۱ و هندسه ۲). من هم دارم ولی چون زیاد استفاده نکردم نمی تونم نظر بدم.نقل قول:
سلام به همه ی دوستان
آقا خیانتی که معلم هندسه (1) به ما کرد رو باید توی تاریخ ایران باستان بنویسن ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هندسه خیلی ضعیفم ! به خصوص هندسه (2) که 180 درجه با هندسه اولی فرق داره ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا نمیدونم باید چطوری مسئله های هندسه رو حل کنم ! نصفشو میرم بقیشو نمیدونم باید چیکار کنم ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کتابی رو سراغ دارید که خیلی خوب و جامع توضیح داده باشه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظر خودم روی کتاب گاج ( میکرو ) هست ...
کسی نظر بهتری داره ؟
سلام دوستان براي عربي چي پيشنهاد ميكنيد؟
گاج دارم ولي هيچي ازش نميفهمم....(پايه ضعيف)
ممنون
به نظر من اگه عربی 1 خوبه. برو گاج سبز 2و 3 بگیر.درس به درس برو جلو
معلم هندسه ی ما هم همینطور بود ! ولی باید هندسه رو درک کنی ! یعنی دید هندسی داشته باشی ! تمرین زیاد کنی قبول دارم هندسه سخته ولی بهتره که از پایه ی پایه مثلا تعریف زاویه شروع کنی :دی! حالا که بحث کتاب پیش اومد یه کتاب قدیمی هندسه 1 از انتشارات رمزینه (کتاب کلاس-فرزاد شجاعی) هست که خیلی هم قطوره ولی همه چی رو از الف تا ی هندسه پایه توضیح داده چیزایی که هیچ جا نیست ! اگه بتونی اینو گیر بیاری در کنار تست های مبتکران - فرهاد ابوالقاسمی مشکل تا حد زیادی حل میشه ! فقط باید وقت بذاری و البته علاقه !نقل قول:
من هندسه پایه مبتکران و اندیشه فائق دارم و این 2 تا رو پیشنهاد می کنم .
البته گاج هم هست ... ولی گاج همش فرموله ... یِ جوریه .