علیک السلامنقل قول:
بله ظرفیت کلاس ها به احتمال زیاد افزایش پیدا میکنه
Printable View
علیک السلامنقل قول:
بله ظرفیت کلاس ها به احتمال زیاد افزایش پیدا میکنه
نقل قول:
به سایت دانشگاهی مراجعه کنید
تاریخ و توضیحات لازم درش هست
موفق باشید
لطفا یکی کمک کنه......نقل قول:
دوستان من معدل كلم حدود سيزده و نيم هست
ميخواستم بدونم اگه از دوازده كمتر بشه ممكنه مشروط بشم؟
(معدل كل رو دارم ميگم)
نه براي اينكه مشروط بشيد بايد معدل ترمتون كمتر از 12 بشه.معدل كل جمع معدل همه ترم هاتونه و ربطي به تعداد واحدي كه مي تونيد برداريد نداره.نقل قول:
نقل قول:
مباركه.
تاریخ ثبت نام کلیه پذیرفته شدگان ورودی جدید سال ۹۱ دانشگاه پیام نور اعلام شد
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ثبت نام کلیه پذیرفته شدگان کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری ورودی مهرماه ۹۱ دانشگاه پیام نور به صورت غیرحضوری و از طریق سیستم گلستان دانشگاه پیام نور انجام خواهد شد.براساس اعلام دانشگاه پیام نور کلیه پذیرفته شدگان ورودی جدید برای ثبت نام طبق زمان بندی اعلام شده در جدول زیر باید به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه و نسبت به ارائه مدارک خود به صورت غیر حضوری اقدام کنند.لازم به ذکر است نحوه ورود به سیستم گلستان و مدارک لازم جهت ثبت نام این دسته از دانشجویان هنوز اعلام نشده است.
همچنین یادآور می شویم که انتخاب واحد ورودی های جدید بعد از ثبت نام در همان سیستم گلستان توسط دانشجو صورت خواهد گرفت.جدول زمانبندی ثبت نام غیر حضوری کلیه ورودی های جدید مهرماه سال ۹۱
ردیف مقطع زمان ثبت نام ۱ دکتری ۲۸ شهریور تا ۳۰ شهریور ۲ کارشناسی ارشد ۱ مهر تا ۷ مهر ۹۱ ۳ کارشناسی ۱ مهر تا ۷ مهر ۹۱
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يعني موقع فارق التحصيلي مثلا اگه معدل كلم ده بود بهم ليسانس رو ميدن يا بايد معدل كلم بالاي دوازده باشه؟(كاري به انتخاب واحد ندارم)نقل قول:
اگه راهنماييم كنيد ممنون ميشم چون با اين اوضاع نمرات كه همه درسا رو دارم با 10 پاس ميكنم معدل كلم احتمالا زير 12 خواهد بود!!:37:
شما میتونید در دانشگاه پیام نور ثبت نام کنید و دو ترم رو مرخصی بگیرید.و در کنکور هنر شرکت کنید اگه قبول شدید که از دانشگاه پیام نور انصراف میدید و میرید به هنرتون می رسید!اگرم قبول نشدید که همین رو میتویند ادامه بدید.نقل قول:
سلام خواهش میکنم اگه میدونید راهنمایی کنید !
من متولد 72 ام .... رشته انسانی بودم .... امسال دانشگاه پیام نور قبول شدم........میخوام سال بعد کنکور هنر شرکت کنم ! ولی شرایطش رو نمیدونم !
مثلا اینکه نمیدونم باید از دانشگاه انصراف بدم یا نه ! اگه قبول نشم دوباره نمیتونم رشته ی قبلیم رو ادامه بدم ؟ و اینکه مشمول خدمت میشم یا نه ؟
برای این که مدرک رو بهتون بدن باید معدلتون بالای 12 باشه.اگه درستون تمام بشه و معدلتون پایینتر باشه باید چند تا از درس هایی که قبلاً پاس کردید رو دوباره بردارید و معدلتون رو ارتقا ببخشید تا به حداقل معدل برسه.نقل قول:
يعني موقع فارق التحصيلي مثلا اگه معدل كلم ده بود بهم ليسانس رو ميدن يا بايد معدل كلم بالاي دوازده باشه؟(كاري به انتخاب واحد ندارم)
اگه راهنماييم كنيد ممنون ميشم چون با اين اوضاع نمرات كه همه درسا رو دارم با 10 پاس ميكنم معدل كلم احتمالا زير 12 خواهد بود!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا کسی جوابمو نمیده؟ لطفا بگین فراگیر دکترا هم داره؟ شانس قبولی من در دانشگاه فراگیر پیام نور چقدره چون میخوام رشته غیرمرتبط شرکت کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
من برنامه های پیام نورم یه جوری شده که اصلا کلاس ندارم برم تو دانشگاه ممکنه که برای برای بقیه دانشجو ها کلاس گذاشته باشند و بتونم تو اون ها شرکت کنم؟