سلامنقل قول:
این موارد رو تو صفحه تنظیمات مودم ببین چنده
SNR Margin
Attenuation
Downstream
Printable View
سلامنقل قول:
این موارد رو تو صفحه تنظیمات مودم ببین چنده
SNR Margin
Attenuation
Downstream
192.168.1.1 رو تو ادرس بار بزن ، وارد مودم میشی ، اونجا ببین دان استریم چه عددیه ، SNR هم چک کن.
4% مالیات ارزش افزوده است که از مردم میگیرن + آبونمان مخابرات که به هزینه سرویس اضافه میشهنقل قول:
از نمایندگی که خود شرکت معرفی کرده بگیر برای کرج هم لوناپارس هست
دوست عزیز من اهواز هستم . دارم میگم که فکر کنم نمایندگی ها قیمت سایت میگیرن ! یعنی توی سایت زده 38900 من باید حدودا 41 تومان بدم + هزینه نصب . بعد از دفعات بعد چون اینترنتی قیمت همون 34500 امور مشتکرین حساب میشه ! خدایی ظلم :19::13:نقل قول:
ما واسه تاپیک شاتل نظرسنجی زدیم بهتره شما هم پیگیر بشید واسه آسیاتک یک نظر سنجی ایجاد کنن
نمایندگیها همون تعرفه سایت رو میگیرن فقط اولش 15 تومان هزینه راه اندازیه شما دفعه بعدم که بخواید اینترنتی شارژ کنید باید همون 38900 + آبونمان بدید قیمت سرویسی که میگید در قسمت امور مشترکین هم همینه:نقل قول:
اینترنت پرسرعت چابک 10 گیگ در ماه (1 تا 9 صبح رايگان) (389000 ريال + آبونمان)
فقط حواستون باشه این سرویس:
اينترنت حجمي 1Gدر 3ماه رايگان (براي ثبت نام جديد تا پایان فروردین) بهتون بدن
با سلام و عرض تبریک سال نو خدمت دوستان
آیا در سرویس های آسیاتک skype فعال است؟
دوست عزیز من چابک نمیخوام بگیرم ! من اینترنت پرسرعت چلچله 10 گیگ در ماه (1 تا 9 صبح رايگان) 319000 ريال اینو میخوام بگیرم . حالا عجیبه چابک که 256 10 گیگش 38900 بعد چلچله که 1 مگ 10 گیگش 34900 ! :18::18:نقل قول:
پ .ن : حرف دوستمون کاملا درسته ! ای خدا بگم چکارشون کنه با این اسم های که گذاشتن ! این اسم هایی که توی صفحه امور مشترکین اصلا به ترتیب نیستن ! انگار دوست دارن کاربر گیج کنن ! درسته 1 مگ 10 گیگ هم توی سایت هم توی اون صفحه یکی هست . و اسم 1 مگ هم چابک من فکر کردم چلچله هست !! :13::19:
سلام امروز برای نظر سنجی این تاپیک درخواست دادم امیدوارم موافقت بشه :دی
نظرسنجی نصب شد :دی