نقل قول:
والا واسم مهم نیس قیمتش !
هر چی باشه فقط چیز تووووپی باشه !
نقل قول:
والا واسم مهم نیس قیمتش !
هر چی باشه فقط چیز تووووپی باشه !
نه داداش من کی گفتم برعکس یه طرف کامل جا نیوفتاده یه طرف کامل اصن برق توش نمیره...نقل قول:
با سلامنقل قول:
دوست عزیزم از راهنمایی شما خیلی سپاسگزارم . فقط اگه ممکنه لطفا بفرمائید بهتره ست اینفینیتی بردارم یا jbl؟ همچنین تیوتر های کامپوننت رو روی ستون جلو نصب می کنن؟
با سپاس فراوان
پاینده و کامیاب باشید
سلام قیمت امپ x4d
و کامپ 1730 را دارین؟
اصفهان 400 و کامپ را 200 قیمت دادان
کسی ارزون تر سراغ داره؟؟؟
سلام 2 سوال داشتم
1.به پخش پایننر 4650 ساب میشه زد؟
2.یه امپ پایننر5400t دارم می خواستم ببینم به ساب کنوود 3130 میخوره؟
سلام
دیروز یه دونه پخش 7016 کنوود بستم
سوکت فابریک گرفتم تا سیمی قطع نشه خودم نصبش کردم
وقتی توی تنظیمات feder (بالانس صدا بین استیج جلو با عقب) وقتی روی f یعنی استیج جلو می رم صدا فقط از باندها عقب پخش می شه و برعکس روی استیج عقب تنظیم می کنم رو پخش های جلو صدا میاد
مشکل از کجاست چون سوکت فابریک استفاده کردم و سیمی هم قطع نشده ؟؟؟:worried:
چی کار کنم؟؟:23:
سلامنقل قول:
1-يعني چي پائينتر 4650؟به طور كلي اگر پخش خروجي Pre Amp داشته باشه ميتونه به امپليفاير متصل بشه.اگر فقط يك جفت خروجي RCA باشه فقط ميشه به يك جفت اسپيكر عقب صدا منتقل بشه،اگر دو جفت خروجي باشه ميشه براي اسپيكرهاي جلو يا عقب و ساب ووفر متصل بشه.،اگر هم سه جفت خروجي بود كه ديگه مشكلي نست:31:
2-اين امپ تو ولتاژ 14.4 ولت در حالت بريج 380وات روي 4 اهم خروجي RMS ميده.احتماا منظورتون ساب 3013 كن وود هست.بد نيست ولي كامل درايوش نميكنه.
مطمئنا سيمها رو جابجا وصل كرديد.:46:نقل قول:
اينفينيتي صداي به مراتب كيفيتي تري ميده.البته سري كاپا نه رفرنسهاش.نقل قول:
تيوتر بايد (در صورت امكان)در نزديكترين محل به ووفر نصب بشه.در غير اينصورت ميتونيد روي ستونها،پشت قاب آئينه بغل و ...نصب نمائيد.
سلام دوستان !
لطفا کمک کنید !
من 4 تا اسپیکر jbl p963 رو ماشینم بستم با یه آمپلی پریمیر 12000
پخش پایونر دارم . مشکل اینه که کیفیت صدایی که انتظارش رو داشتم نسبت به خرجی که برام داشته رو نداره !
واسه همین تصمیم گرفتم اسپیکر ها رو بر گردونم ! حالا موندم چه اسپیکری رو انتخاب کنم ! اینو هم بگم که اسپیکری مد نظرمه که بیس بیشتری داشته باشه (شبیه به باکس)
یکی دو تا از رفیقام اسپیکر های 6975 v2 و cadence zrs710 رو پیشنهاد کردن ! نظر خود من بیشتر روی کدنس هست . فقط مشکلی که هست همه میگن کدنس ها بعد از 5 6 ماه افت کیفیت پیدا می کنند ! البته نماینده خود کدنس به من میگفت چون کدنس برند کمیابیه ، کسایی که نمیتونن بفروشن و ندارن که بفروشن این حرفو میزنن (افت کیفیتو میگم !)
خواهشا منو راهنمایی کنید که چیکار باید بکنم :(
راستی ماشینم پرایده ...
مرسی ...
آقا من زیاد نمیتونم راهنماییت کنم فقط می خواستم اینو بگم که کدنس کجاش برنده کمیابیه!!!؟؟؟نقل قول:
مشکل رو پیدا کردمنقل قول:
سوکت فابریکی که خریدم سیم هاش برعکس بشته شده بود
مجبور شدم سیم ها رو قطع کنم و درستش کنم!!!
راستی من م سیم های مثبت و هم منفی رو درست کردم
احتیاج به این کار بود یا می شد فقط سیم های مثبت رو قطع می کردم