چطوری میتونم از Save ها پشتیبان تهیه کنم یا روی pc انتقال بدم ؟
چطوری میتونم از Save ها پشتیبان تهیه کنم یا روی pc انتقال بدم ؟
شما از یه راه میتونین از Saveهاتون کپی بگیرید !نقل قول:
میرین توی System Setting بعد توی Memory بعد هاردتون رو انتخاب میکنین و بعد قسمت GameS بعد روی
هر Save که خواستین Y رو میزنین و بعد کپی میگیرین ازش !
سلام .
دوستان من در زمینه xbox کاملاً مبتدی هستمو به احتمال قوی بعد امتحانات خرداد یکی می گیرم .
از اونجایی که سرم موقع psp خریدن کلاه رفت این بار اومدم اطّلاعات کاملی بگیرم .
سؤال اوّلم اینه که این 3 چراغ قرمز چیه ؟
2- برای اجرای بازی حتماً باید بازی رو نصب کنیم ؟
3- اگه باز ی از روی dvd اجرا بشه سرعتش پایین نمیاد ؟
4- آیا هارد رو می شه تعویض کرد ؟ یا مثل pc افزایش داد ؟
5- من شنیدم که اگه با بازی کپی بری تو اینترنت ایکس باکست سوت می شه . درسته ؟
6- تو تالار ::همه چز درباره کنسول ها:: خوندم که روشی برای تبدیل سی دی کپی به اصل هست ( البتّه شبیه ارجینال بشه ) . برای این کار حتماً dvd باید کپی بشه ؟ نمشه نشه ؟! و جایی برای فروش این دی وی دی ارجینال های کپی (!) هست ؟
انشا... بازم میام چون انقدر اطّلاعات می خوام که ...
ممنون
خدانگهدار
1. چیز خیلی بدی هستش که اگه بد شانس باشی و به عبارت بهتر از کنسولت درست استفاده نکنی میاد سراغت !نقل قول:
2. نه نصب بازی فقط به کمتر شدن صدای کنسول و بیکار شدن درایو کمک میکنه !
3. نه ولی اگه روی هارد نصب شه سرعت load بازی ها بیشتر میشه و بعضی بازی ها که باگ دارن باگ هاشون برطرف میشه !
4. شما یه permium 60GB بگیری برات کافیه ! ولی میشه عوض کرد هاردو ولی گرونه !
5. نه اگه بازیه شما Full Stealth patch باشه مشکلی براتون پیش نمیاد !
6. این سوالت یکم مبهمه ! فکر کنم منظورت همون Stealth Patch هستش !
موفق و پیروز باشی ...
تشکّر فراوان . فقط درباره این :
دقیقاً منظورم همینه . فقط اسمشو یادم رفته بود .نقل قول:
6. این سوالت یکم مبهمه ! فکر کنم منظورت همون Stealth Patch هستش !
یه سؤال دیگه هم همین الآن برام پیش اومد :
ایکس باکس چی می خونه و فرمتاش چیه ؟ ( مثلاً پی اس پی فیلم و عکس و بازی و موزیک می خونه و مثلاً فرمت فیلمش باید mp4 باشه .)
اینم تقریبا همه چی میخونه البته برای اینکه همه چی بخونه باید وصل شی به Live و یه Update حدود 3 مگ انجام بدی !نقل قول:
سلام
كسي آپديته سه مگي رو نداره؟
هيچ را ديگري وجود نداره كه به دونه وصل شدن به live اين رو گرفت و روي كنسول ريخت.
اگه منظورت update مربوط به پخش divx و avi هستنقل قول:
که حدودا 5 مگ حجمش هست
و نه
هیچ راهی جز وصل شدن به live و گرفتن اون از live نداره
منبع بازي سنتر هست كه ايشون منبع رو ننوشتن.
متاسفانه کنسولی که قرار بود 2 هفته ای به دست من بدبخت برسه بعد از یک ماه مشکلی جدی براش پیش اومده!نقل قول:
مثل اینکه چند روز پیش با کانتینر 52 تا کنسول به دست فروشنده محترم رسیده ولی هر 52 تا کنسول مدل core هستند! مدلی که دی گه کاملا منسوق شده!
هنوز که هنوزه خبری درست حسابی از فروشنده به دست من نرسیده و نمیدونم چی میشه کرد!
نمیدونم اونا سر فروشنده کلاه گذاشتند یا اینکه اشتباه فرستادند!
در هر حال من دستم از این قضیه کوتاهه و فقط شبها خواب xbox360 رو میبینم و روزها هم میام حرفهاتون رو میخونم و کلی غصه میخورم!
امیدوارم بعد از خوندن این مطالب نیاین بهم بگید دیدی گفتم از فلانی نگیر! امیدوارم شما هم بنده و بقیه دوستانی که خرید کردند رو درک کنید! خیلی واسم سخته!
خدا بهم صبر بده