برنامه هفت ترانه ، مجریش به زور به مردم میگه به چاووشی رای بدین تا اول شه ...
آخه تعصب و حمایت ناعادلانه تا به کی؟ :|
Printable View
برنامه هفت ترانه ، مجریش به زور به مردم میگه به چاووشی رای بدین تا اول شه ...
آخه تعصب و حمایت ناعادلانه تا به کی؟ :|
حالا شما خون خودتو ناراحت نکن :n02:نقل قول:
اولا نیازی به گفتن کسی نیست خودش اول میشه تو نظرسنجی ها
ثانیاً این برنامه چرت و پرت خودش چیه که اول شدن توش چی باشه
ثالثاً خود چاوشی گفت :
نقل قول:
قبل تر ها حوصله ام بیشتر بود و گهگاهی یه جاهایی یه حرفایی می زدم و اگر لازم بود از خودم دفاعی می کردم ...
از این- ور و اون- ور مدامُ می شنوم و صدام به هیچ جا نمی رسه و چه فایده که هِی بگو آقا خواهش می کنم ! به جای من تصمیم نگیرید ، آقا خواهش می کنم با من هماهنگ کنید ، آقا خواهش می کنم من رو توو نظرسنجی ها وارد نکنید .
به من چه ربطی داره که از اول کی آخرهُ از آخر کی اول ، نه برام مهم بوده و نه هست ...
رابعاً سرت سلامت ... :n10:
نقل قول:
نه دوست عزیز ... اول کجا بود !!!؟
هر سری با اختلاف زیاد در حال دوم شدن که مجری با تشویق ملت و جو دادن بی دلیل باعث میشن مردم تحریک شن و رای بدن !!!
متاسفم براشون.
باش تا اموراتت بگذره:n09: ما هم میباشم براشون :دینقل قول:
چه قدر ملت بیکارن میشینن برنامه درپیتی صدا و سیما رو میبینن که کلا سی هزار تا بیننده هم نداره و میان اینجا از رفتار مجری یه برنامه هم ناراحت میشن :n08:
همین فردا برو صدا و سیمای میلی با عزت عزیر صحبت کن پیشنهادات و انتقادات خودتو به گوشش برسون :n19:
اینقدر چاوشی از این نظرسنجی ها اول شده که دیگه خودشم میگه برام مهم نیست و این شبکه و اون شبکه سر هر اتفاقی میشه سریع یه اهنگ چاوشی رو برای جذب مخاطب میذارن تو تیتراژ برنامشون یا پخش میکنن که خود چاوشی هم صداش در اومده :
محسن چاوشی: برای پخش هیچ یک از قطعات آلبوم هایم از من اجازه گرفته نشده است...
پس از انتشار صحبت ها و اعتراض های بهروز صفاریان درباره برخی سوء استفاده از نام او در برخی برنامه های رسانه ملی، «محسن چاوشی نیز در متنی تامل برانگیزاعتراض اش را نسبت به برخی سوء استفاده ها از آثار و قطعاتش اعلام کرده.
به نام خدا
قبل تر ها حوصله ام بیشتر بود و گهگاهی یه جاهایی یه حرفایی می زدم و اگر لازم بود از خودم دفاعی می کردم ...
از این- ور و اون- ور مدامُ می شنوم و صدام به هیچ جا نمی رسه و چه فایده که هِی بگو آقا خواهش می کنم ! به جای من تصمیم نگیرید ، آقا خواهش می کنم با من هماهنگ کنید ، آقا خواهش می کنم من رو توو نظرسنجی ها وارد نکنید .
به من چه ربطی داره که از اول کی آخرهُ از آخر کی اول ، نه برام مهم بوده و نه هست ...
قطارِ من همیشه سر ساعت به مقصدِش میرسه چون همیشه مسافراش رو دوست داشته ، قطارِ من 24 ساعته در خدمت شماست نه 25 ساعته !
خدا راز خوشبختی آدمارو توو قلبشون گذاشت و من قلبا" مام وطن را برای شهرم ، خونین شهر خواندم و نه جای دیگه و نه کَسِ دیگه و نه موضوعِ دیگه .
بگذریم ، تا بوده همین بوده ..
آلبوم سیزدهِ من ، مظلوم ترین آلبومم بود و از آن مظلوم تر شیرمردا ....
راستی برای مظلوم ترین آدم تاریخ خوانده ام و از خواندنش لذت برده ام ، برای جنگ خوانده ام و باز هم می خوانم .
برای پخش هیچ یک از قطعات آلبوم هایم از من اجازه گرفته نشده است .
دوستدار شما – محسن
دوشنبه 13 خردادماه 1392– ساعت 23:57
فکر کنم اول شدن چاوشی مثلا تو این نظرسنجی بهترین خواننده و بهترین البوم در p30world :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا کلی نظرسنجی دیگه مثه نظرسنجی میلیونی شبکه ایرانیان ، موزیک ما و روزنامه هفت صبح و موزیک ایرانیان و مجله ترانه ماه و ساعت 25 شبکه 5 و کلی نظرسنجی های مطبوعاتی و اینترنتی دیگه هم به توصیه برگزار کنندگان این نظرسنجی ها بوده
حتی 3-4 سال پیاپی تصاحب پرفروشترین البوم سال توسط چاوشی هم کار آمریکای جهانخوار و استکبار جهانی بوده :n19:
سلام دوستان
من درباره ی جناب محسن چاوشی یه نظری دارم :
اصلا در نظر من این اهمیت نداره که چاوشی اول بشه یا دوم و اینکه آلبوم سیزده مظلوم بوده یا نه؛
به نظر من ،به عنوان یکی از طرفدارانش ( البته بعد از یزدانی ) چاوشی استعداد خوبی در خوانندگی داره و
با حجم صدا و احساسی که در آهنگ هاشون منتقل می کنند میتونند آینده ی بهتری داشته باشند و ما هم میتونیم
منتظر پیشرفت ها و آلبوم های هر چه بهتر ایشون باشیم ،حتی اگه اینطور در نظر بگیریم که آلبوم 13 اصلا مورد توجه قرار نگرفت .
( که بی انصافیه )
نقل قول:
اصلا صحبت های شما ربطی به حرفای من نداره دوست عزیز!!!!
من اصلا بحثم سر پرطرفدار ترین و اینا نیست ...
میگم وقتی مردم از یه آهنگ و گویش محلی خوششون اومده داره اول میشه چرا هی میگن به چاووشی رای بدین ؟
به قول شماها که نظر سنجی شون بدرد نمیخوره ولی من حرفم اینه که تا کی میخوان حرف و عقیده ی خودشون رو به مردم تحمیل کنن ؟
مردم خودشون به هر کی دوست دارن رای میدن دیگه ..
هی تبلیغات میکنن که چاوشی داره میرسه ها !!! داره اول میشه ها !!! حمایت کنید !!!
والا.
چرا صدای محسن چاووشی رو تو هفت ترانه اینقدر بی کیفیت پخش میکردن؟ ogg ضبط کرده بود؟:n02:
منم که میگم برو دفتر صدا و سیمای میلی انتقادات و پیشنهادات خودت رو بگو اگه خیلی برات مهمه مثلا این برنامهنقل قول:
من اصلا این برنامه رو خودم ندیدم و نمیبینم فقط دو سه بار تو یکی از سایت های چاوشی دو سه تا لینک از اهنگ های چاوشی دیدم که پخش کردن و چقدر هم برنامه مسخره ای بود که اهنگ چاوشی گذاشتن بعد اهنگ لری و کردی و ... هم گذاشتن بینشون نظرسنجی هم گذاشتن :n08:اتفاقا تو نظرات وبسایت هم میدیدم طرفدارای چاوشی میگفتن گند زدن به اهنگ های چاوشی و مثلا اهنگ قطار ریمیکسشو گذاشتن و خراب کردن اهنگ و مجریش که یه دختره هست بی مزه هست و از این حرفا
دیگه برنامه سی هزار تا رایی تو صدا وسیما اونم تازه یه شبکه پرتش به اسم شما اینقدر اهمیت نداره که شما داری اینقدر جوشش رو میزنی
کاشکی مردم مملکت ما تو مسائل خیلی مهم تر دیگه هم اینقدر پیگیر بودن وضعمون این نبود
نقل قول:
جوش نزدم عزیزم . تایپک محسن بود اومدم این حرفو بگم ....
فعلا شما بیشتر از من داری جوش میزنی !!!
شب خوش :n16:
من جوش زدم ؟!!!:n08:نقل قول:
وقتی برای چاوشی اهمیت نداره
برای منم قطعا پشیزی اهمیت نداره و نخواهد داشت
شما خیلی جوش زدی و هی داد وبیداد راه انداختی که ای مردم چرا فلان مجری فلان چیز رو گفته و عدالت کجا رفته
یه شبکه صدا و سیما مجری یه برنامه چرت یه چیزی گفته ربطش به تاپیک چاوشی چی بوده خدا داند و شما
انگار مثلا چاوشی کاندید ریاست جمهوری بوده اینا گفتن به چاوشی رای بدید
خلاف کرد در بلخ اهنگری---------به شوشتر زدن گردن مهتری:n09:
Good Night