سیم td با پیش شماره 094.... شروع میشهنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
سیم td با پیش شماره 094.... شروع میشهنقل قول:
اسرائیل و ایران که ضد هم هستن.اونوقت اسرائیل بیاد اینترنت رایگان در اختیار ما بذاره؟؟:n33:نقل قول:
تا امروز بسته یه ساله پرحجمی اضافه نشده پس فعلا از چنین بسته ای خبری نیست .
دوستان تنظیماتی که من برای 4G در مودم Archer MR200 برای ایرانسل ست کردم به شکل زیر هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
APN رو روی حالت Dynamic گذاشتم. قبلا روی Static بود و باید mtnirancell میذاشتم.
من چون مشکل تاخیر در باز کردن سایت ها رو دارم یکم دستکاری کردم ببینم چی میشه.
سوالم اینه که آیا تغییر APN مصرف بسته رو تغییر نمیده مثلا آزاد محاسبه کنه و کلا مشکلی پیش نمیاد؟
apn تاثیری نداره. با هر اسم و عنوانی وصل میشه و می تونی استفاده کنینقل قول:
فرقي هم كردهنقل قول:
نه فرقي نميكنه
---------------
دوستان اگر ميتونن موقع ريپلاي كردن پست ها عكس ها رو پاك كنن
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
سرمایه گزار پروژه فیسبوک بوده.و مثل اینکه بصورت جدی دارن روی این قضیه کار میکنن.اینجارو ببینید : internet.orgنقل قول:
دوستان اگر طرح ساعتی یک ماهه داشته باشیم مثلا 6 صبح تا 12 ظهر و یه بسته 3 ماهه هم بخریم موقع 6 تا 12 از بسته ساعتی استفاده میکنه اتومات یا از همین 3 ماهه؟
ساعتينقل قول:
ولي سعي كنين با قطع و وصل كردن نت جدا كنين مصرف رو وگر نه بازم مشكل نداره
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
دوستان چرا این ایرانسل بسته یک ساله 100 گیگشو حذف کرد؟
انگار درست میگفتن که ایرانسل داره دامپینگ میکنه.
اینهمه پول مودم دادم حالا باید بندازمش دور
توی این نمایشگاه تله کام 2016 مودمای همراهشونو تخفیفی چیزی نمیدن؟ :n02:
بسته شده ۶ ماهه ۱۰۰ گیگ.نقل قول:
من زیاد از این سایت سر در نیاوردم.نقل قول:
یعنی میگی تو ایران هم میاد؟
- (Iraq (AsiaCell, Korek & Zain
- فعلا تا عراق اومده . یکی از این سیمکارتها رو باید داشته باشین.
با همکاری اپراتورها ؟نقل قول:
اگه نیار به همکاری کشورها داره خب معلومه ایران نمیاد
دوستان من از طریق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] * تونستم بسته های قبلی رو بخرم. شش ماهه 30 گیگ
تا ایرانسل نفهمیده هر کی خواست زود بره بخره :n08:
بله ۲۰ درصد تخفیف زده بودن.نقل قول:
همراه ۲۰۸ شده بود. مودم td شده بود 287
اینترنت رایگان حدودا ۴ سال پیش پروژه اش استارت خورد دوسال پیش تکمیل شد فاز اولش افلاین بود ولی الان تعداد فرستنده زیاد و انلاین شده و همینجور داره ارتقا پیدا میکنه تو افریقا به راحتی قابل دسترس هست و تو بعضی کشورا هم هست سخت افزار یک دیش هست به اضافه مودم مخصوصش لازم به ذکرم که سیگنالش اگر به ایران برسه تحت هیچ شرایط قابل مسدود شدن نیست مگر اینکه امواج بر عکس ارسال کنن که در این صورت اولن ماهواره های ایران مشکل دار میشه و سرطان زا هستنقل قول:
Sent from my Lenovo K50a40
4G ایرانسل
(یزد _ پارک ازاد شهر):
سرعت دانلود:
3G ایرانسل:
البته این همه ی قضیه نیست.نقل قول:
ما توی دنیایی داریم زندگی می کنیم که هیچ کاری برای رضای خدا انجام نمی شه و اینم مستثنی نیست.
این پروژه شامل 2 قسمته یه قسمتش اینترنت رایگانه که خودشون اسمشو گذاشتن Free Basics. نمی شه اصلا اسمش رو اینترنت گذاشت چون که یه سری خدمات که خودشون انتخاب کردن با این شبکه قابل دسترسی هست مثل سایتای خبری و البته خود فیس بوک.
اما مسلما این پروژه باید توجیه اقتصادی داشته باشه و هزینه هاش تامین بشه و اینجاست که قسمت دوم قضیه که اینترنت پولی هست وارد می شه.البته تعرفه دقیقش رو نمی دونم اما این که فکر کنید کاملا رایگانه اصلا درست نیست.
اما در مورد اینکه همکاری لازمه یا نه بله لازمه که دولت اون کشور موافق باشه با این قضیه چون هم نیاز به پرواز هواپیماهای ارتفاع بالا با باطری های خورشیدی هست هم نیاز به همکاری شرکت های خدماتی وایرلس و اپراتور ها.که مسلما توی ایران اگر یکی از اون هواپیما ها بی اجازه وارد حریم هوایی بشه خودتون می دونید چی می شه:n02:
حتی اگر از این نظر مشکلی پیش نیاد خیلی روی قسمت رایگانش حساب نکنید چون اون سایتایی که ساپورت می شه با همین ای دی اس ال های معمولی خودمون هم قابل بازدیده و وجود این اینترنت نیاز اساسی محسوب نمی شه
ضمنا یک اپلیکیشن موبایل هم داره این Free Basics
اینم غیر قانونی شدن Free Basics در هند
من یک شارژ از طریق ایرانسل من گرفتم بعد دادن پول گفت برای ادامه کار برنامه ایرانسل من رو باز کنید منم باز کردم ولی چیزی نشذ
دوستانی که دنبال خرید بسته یکساله 100 گیگ ایرانسل بودن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو یه تست کنن.
سلام
این هدیه ی 250 مگی ایرانسل فقط توی محوطه خود نمایشکاه قابل استفاده هستش؟
من توی خونه فعال کردم اما دیتا رد و بدل نمیشه
کسی امتحان کرده ؟نقل قول:
سلام دوستان
ایرانسل و همراه اول گفتن قراره 4.5G ارائه بدن.من یه مودم 4G دارم مدل
TP Link MR6400
میخوام ببینم هروقت 4.5G اومد این مودم ساپورت میکنه یا ن؟
حالا که هنوز 4.5 نیومده .
تا مرحله پرداخت هم میره. قاعدتا" باید جواب بده.نقل قول:
سلام دوستان
من دیشب برای اینکه قدرت انتنی که ساختم رو چک کنم یک بسته شبانه نا محدود 1ساعته خریداری کردم که در 45 دقیقه اولش با سرعت بین 30 تا 35مگ دانلود میکردم. 45دقیقه که گذشت دیدم ارتباط قطع شد و رو مودمم Limited Service زد و کلا سیم کارت ریجکت شد. مودم رو ری استارت کردم و دوباره شروع بع استفاده کردم تا 2تا صفحه باز میکردم همون اتفاق افتاد. گفتم شاید ایراد از مودم هست و خوشبینانه موضوع رو بررسی کردم. 1عت تمام شد و دوباره یه بسته 1ساعته خریدم که ببینم ماجرا چیه.
درست بعد از 45 دقیقه دوباره این اتفاق افتاد. و Limited Service زد و انتنم رفت و به محض اینکه دوباره استفاده میکردم (بعد از ریاستارت) لیمیت میشد. سیم کارت دیگری که روش بسته 100گیگابایتی یک ساله بود رو انداختم و شروع به دانلود کردن کردم. جالب اینجاست که سرعت دانلودم که بین 30 تا 35 مگابیت بود به 45 تا 50 میرسید و اون اتفاق Limited Service و ریجکت کردن سیم هم نمیوفتاد (در صورتی که در سیم 1ساعته شبانه درست بعد از ریاستارت استفاده میکرم Limited Service میشد و انتنم میرفت). من 2ساله دارم از سرویس اینترنتی ایرانسل استفاده میکنم. قبلش هم از 2G استفاده میکردم. اصلا ازش توقع نداشتم. ولی خوب خداییش کیفیت سرویسش عالیه.
درمورد تست انتنمم به این نتیجه رسیدم. بدون انتن سرعتم بین 900کیلوبایت تا 1مگابایت ولی با انتن بین 4مگابایت و 4.4 تلورانس داشت.
عکسهاشم ضمیمه میکنم.
با تشکر.
ممنون خوب شد گفتی:n11: دیشب از پشتیبانی آنلاین سایت ایرانسل پرسیدم گفتش تخفیف نمایشگاه تله کام نداره و قیمتا هموناست که توی سایت نوشته شده :blink: نمیدونم چرا اطلاعات دروغ میدن به آدم. حتی اگه نمیدونی هم مجبور نیستی دروغ بگی :n21:نقل قول:
امروز رفتم یه درخواست دادم و گفت تماس میگیریم باهاتون. من مودم LH92 رو درخواست دادم فکر کنم از بقیه ی مودمای همراهشون بهتر باشه.
فقط ایرادش اینه که انتن اکسترنال ساپورت نمیکنه.
نقل قول:
از زمانیکه مثلا دولت اینترنت ارزان کرد ایرانسل طرح هاش رو روزبروز گرانتر کرد. در شش ماهه و یکساله طرح های مناسب قبلی رو برداشته و طرحی گذاشته که زورکی حجم بیشتر بفروشه. طرح شش ماهه سی گیگ شصت تومن حذف شده بجاش شش ماهه 72 گیگ گذاشته با قیمت حدود 140 هزار تومن! طرح یکساله صد گیگ 172 هزارتومن رو هم شش ماهه کرده! بقدری در قیمتها دست اینها رو باز گذاشتن که هرجور بخوان با مشترک بازی میکنند.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
آنتن اکسترنال منظور چیه؟ یعنی برای تقویت برد آنتن دهی؟نقل قول:
من الان از --------- 6ماهه 30گیگ خریدم با موفقیت.نقل قول:
بلی. پورت TS9 نداره برای اتصال انتن.نقل قول:
مهم نیست برای من. چون من ای دی اس ال دارم و این مودم رو فقط برای استفاده ی بیرونم خریدم چون سیمکارت گوشیم همراه اوله و بسته هاش گرونه و متنوع نیست :n23:نقل قول:
ممنون از راهنماییت :n16:
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا سیاست ایرانسل اینه که اگر بسته ای می خری و زمان یا حجمش رو به پایان مشکلاتی رو ایجاد می کنه مثلا اگر شما بسته 6 تا 12 بگیری اگر ساعت 1140 دقیقه بشه سیستم نگاه می کنه آیا بسته دیگه ای فول تایم داری یا نه، موجودی داری یا نه، طرح آزاد فعاله یا نه،
اگر فرض کنیم بسته دیگه نداشته باشی، موجودی نداشته باشی دیگه ساعت 1140 تقریبا اذیت می کنه سرعت یه لحظه میره بالا سریع میاد پایین یا اصلا نوسرویس میزنه،
این تجربه شخصیمه
خلاصه اگر می خواهی سرعتت پایین نیاد یا ریجکت نشی باید بسته زاپاس داشته باشی یا کلی موجودی بدون طرح مصرف آزاد
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
نه ساپرت نمی کنه. مودم شما کت 4 هستنقل قول:
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
نقل قول:دوستانی که دنبال خرید بسته یکساله 100 گیگ ایرانسل بودن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو یه تست کنن.
دقیقا همینهنقل قول:
منم با بسته 6 تا 12 همیشه همین مشکل رو دارم
اگه شارژ نداشته باشی و صفر باشه اذیت میکنه . وگرنه مشکلی نیست
چند روزی هست ایرانسل شروع کرده نیم ساعت آخر زمان بسته قطعی پدید میاره نتونید استفاده کنید، تعجب نکنید اینجا هم همینطوره.نقل قول:
برای بنده هم نیم ساعت آخر بسته No Service میشه دوباره که مودم رو Reset میکنم و متصل میشه 30ثانیه استفاده میکنه دوباره قطعش میکنه.
کنترلشون روی سرویس و تجهیزات بسیار بالاست.