ببینم کی پینگش بهتر از منه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
ببینم کی پینگش بهتر از منه
نه دوستان.یه چیزی شبیه به آسیاتک میشن.طلایی نقره ای.برنزی که قیمتاشون متفاوته.نقل قول:
خودمم دل خوشی از مخابرات ندارم:n24: فقط هدفم اطلاع رسانی هست.
راستی فیبرنوری هم داره از آسیاتک گرفته میشه
اون که مال اکسینه حالا اکسین میخواد واسه خودش اینترنت بفروشه و طرح نقره ای و طلایی و برنزی و.... بزارهنقل قول:
این چه ربطی به مخابرات داره؟
امشب مودم دیر ip میگرفت وقتی میخواستم ip عوض کنم هر ربع ساعتی یک ip و همش 37.221میومد تا ساعت 12:00 منم بزور یه ip 46 پیدا کردم
خدمت شما :n02:نقل قول:
فرشاد چکار میکنی که اسمی نشه ؟نقل قول:
امشب مودم دیر ip میگرفت وقتی میخواستم ip عوض کنم هر ربع ساعتی یک ip و همش 37.221میومد تا ساعت 12:00 منم بزور یه ip 46 پیدا کردم و موندم رو این ip 46 سرعتم ساعت 1 اسمی شد گیت ویش هم قفله
حذف شود....
حذف شود ...
حذف شود.....
این که مخابرات نیست ها؟؟؟؟؟:n02:نقل قول:
نه پارس آنلاینهنقل قول:
ولی نمیدونم چرا پینگ 4.2.2.4 خراب شده ! حدود 280 هست !
کدوم ایپیه؟نقل قول:
2.185 تک رقمی از 2.185.0 گرفته تا 2.185.9 شبانه از ساعت 1 تا 6 روی 37.221 و تک رقمی ها قفل میشه مال من ولی بیشتر تک رقمی ها میاننقل قول:
اره دیروز هم برا من پینگ با این ایپی حدود همین 150 بودنقل قول:
ولی مدام ایپی میپره منم حوصله ندارم هی ایپی عوض کنم , فقط اگر ایپی 37 اومد سریع عوضش میکنم:n31:
دوستان من با تلاش های خیلی زیاد تونستم مشکل اون یکی خطم رو که دان استریمش رو زیاد نمیکردن حل کنم.در واقع زیاد میکردن اما پورت dslam بیشتر از 3 مگ نمیکشید.
به اون دسته از دوستانی که دان استریمشون بیشتر از 3 مگ نمیشه 2 تا راه پیشنهاد میکنم.
اول اینکه برن جایی که ثبت نام کردن بگن dsl میپره و ثابت نمیشه و بگن پورت رو عوض کنن.اگه قبول کرده که هیچی اگه نه یه هزینه نصب بهش بدین
اگه بازم قبول نکرد بگید واستون تخلیه کنه و چند روز بعد دوباره ثبت نام کنید که روی یه پورت دیگه بیفتین.
خلاصه با تعویض پورت مشکل من حل شد.:n16:
پول بدیم! وظیفشونه کار مشتری رو راه بندازن پس پشتیبانی یعنی چی؟ به هر حال خوشحالیم که مشکلت حل شده ولی اینکه پول بدیم تعجب اوره مگه پول علف خرسه که همین جوری بدیم :n24:نقل قول:
منظورش شیزینی بوده. باید شیرینی بدی بهشون.نقل قول:
معیری جان ممنون از این قضیه dslam که گفتی. جالب بود.
مگه مخابرات شیرینی بهمون میده که شیرینی بهشون بدیم :n09:نقل قول:
دوستان شیرینی مضره .... توصیه میکنم نخورید و به کسی هم ندین.:n02:
مگه باید شیرینی بدن.نقل قول:
قدرت دست هر کسیه میتونی هر کار میخواد بکنه. واسه همین باید بدی و موصوع سر دادنه
باید داد
مگه اخرالزمانه که همه چی = باشه
نقل قول:
خوش به حالت :n27:
من هم 2 ماه دیگه تخلیه می کنم. ببینم درست میشه یا نه
حالا از کجا معلوم آخرالزمان همه چی مساوی باشه ؟؟؟ شاید بدتر شد ... :n09::n09::n09:نقل قول:
سلام
بچه ها برای من همش ای پی 83 میاد
اعصابمو خورد کرده چ کنم...
میدونید قضیه فقط تغییر پورت نیست.باید به پورت dslam دیگه ای وصل بشی.وگرنه اگه از این پورت بزنن پورت بغلیش که تغییری ایجاد نمیشه روی همون dslam میمونه خطت.باید روی dslam دیگه ای بیفتی.نقل قول:
با این کار رنج ایپیت هم عوض میشه.مثلا من قبلا 37 میگرفتم الان 2.185.10
به نظرم همون شیرینی بدی بعد بهش بگو واست توی درخواست تعویض پورت بنویسه در صورت امکان پورت روی ردیف دیگری قرار گیرد.
اگه ردیفت عوض بشه صد درصد درست میشه.خودم دوبار عوض کردم پورت رو تا به این چیزی که خواستم رسیدم.:n09:
راستی حتما همون جایی که ثبت نام کردین باید مراجعه کنین.چون فقط همون شخص میتونه درخواست تغییر پورت واستون بده.
کسی کد سرویس 2 مگ رو نداره؟
اینترنت 2 مگ 1ماهه 8گیگ-پیش پرداخت کد: 222نقل قول:
اینترنت 2048 یک ماهه 5 گیگ-پیش پرداخت کد : 221
کسی کد 10 گیگ رو نداره؟
اونا بچه تهرونن..نقل قول:
میگم این تهرونیا سامانه مخابراتشون فرق میکنه نمیشه کد نامحدود از اونا گرفت؟:n02:
سامانشون رو که نمیدونم اما من مخابرات مشهد رو دیدمنقل قول:
دقیقا همین پارتاک به همین شکل دقیقا همینجوری مثل ما.
اما کد هاشون کاملا متفاوت بود
سرویس 10 مگ یا حجم 10 گیگ؟الان که اگه 8 گیگ بگیری فک کنم در ازای هر گیگ 250مگ میده میشه همون 10 گیگنقل قول:
نامحدود بدرد نمیخوره نامحدود که باشه یه عده 24ساعته میزارن رو دانلود و شیره اینترنتو میگیرن اونوقت برا بقیه همش تایم اوت و پینگ بالا و سرعت تک کانکشن افتضاح میمونه
ضمنا اونی کهذمیخواد 24ساعته بزاره رو دانلود با همین شبانه میتونه دانلود کنه و هم ارزونتر درمیاد هم پول برق کمتری میده و هم اصطحلاک سیستمش کمتر میشه و هم کیفیت برا دیگران پایین نمیاد مخصوصا اداره جات که کارشون روزه چون اینا که نمیتونن اداره جات رو از کاربرای عادی جدا کنن بخاطر همین اداره جات هم شکایت میکنن بخاطر کیفیت
یعنی مثلا من الان میخوام فیلم انباکسینگ توی یوتیوب نگاه کنم باید چی کار کنم؟
کاش نامحدودها رو باز برگردونن. لااقل دیگه پول ترافیک نمیدیم دلمون کمتر میسوزه. البته باقیمت معقول.
اداره جات بر وزن ادویه جات و سبزیجات .:n02:نقل قول:
منظورت از اداره جات همون اداراته ؟
مشکل ipگیری حل شده ببینیم تا چند ساعت دیگه چطورمیشه
برا نوع مصرفی که کاربرایی مثل من و تو دارن اره نامحدود اصلا بصرقه نیستنقل قول:
ولی بعضیا هستن که مصرف روزانشون به هر دلیلی بالاست و نمیتونن تا شب صبر کنن مثل همین حامد که میخواد انباکسینگ ببینه یا یکی میخواد گیم انلاین بزنه یا یکی دیگه میخواد بره چت صوتی تصویری کنه و ... اینا نامحدود بیشتر بدردشون میخوره
کلا هر کسی باید متناسب با نیازش سرویسو انتخاب کنه , مثلا من خودم هم اصلا نامحدود بدردم نمیخوره و شبانه سرعت بالا با هزینه کمترو ترجیح میدم
اونموقع که نامحدود ارائه میداد مخابرات یکدفعه یک مگ نامحدود خریدم فکر کنم 40 تومن اینا بود اما اون ماه اصلا حال نکردم سرعت پایین همش رو اعصاب بود هر جوری سبک سنگین میکردم دلم بیشتر شبانه با سرعت 240 میخواست:n31:
مگه الان نمیشه روزا ویدئو آنلاین دید؟:n13:نقل قول:
میشه ولی اونایی که زیاد میخوان ویدئو ببینن نامحدود براشون بهترهنقل قول:
ولی کسایی مثل ما که ماهی دوتا کلیپ از یوتوب میبینم شبانه برامون بهتره:n33: