دیشب رو سایت آسیاتک بنر بالای vdsl نبود, ولی هنوزم ارائه نمیشه, تازه در حال شروعه
سوال اینه, آیا آسیاتک و شاتل از کافو نوری های مخابراتی استفاده خواهند کرد, یا ما مخابراتی ها تا عبد محاصره مخابراتیم؟
Printable View
دیشب رو سایت آسیاتک بنر بالای vdsl نبود, ولی هنوزم ارائه نمیشه, تازه در حال شروعه
سوال اینه, آیا آسیاتک و شاتل از کافو نوری های مخابراتی استفاده خواهند کرد, یا ما مخابراتی ها تا عبد محاصره مخابراتیم؟
اینکه ترافیک رو چطور در اختیار بگذارند بستگی به طرحی که میخرید و نحوه پرداخت داره اما وقتی در پنل کل حجم دوره رو زده معنیش اینه که همه حجم رو در ابتدا بهتون دادننقل قول:
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
مشکل حل شده است:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=729327&p=9154325&viewfull=1#post9154325
ممنون, عالیهنقل قول:
بلاخره از این حجم های کم و هزینه بالای مخابرات رها میشیم
آره کلا اسیاتک دنبال استفاده از زیرساخت مخابرات بوده و الانم مدام داره همین رو تکرار میکنه و قراردادش با مخابرات هم همینهنقل قول:
ولی اسیاتک نسبت به مخابرات پول بیشتری میگیرهنقل قول:
اینا رو بهتر بود به مخابرات می گفتی!نقل قول:
سلام.دوستان حتی اگر ترافیک بخریم،باز انتهای هر ماه میسوزه؟
من سرویس پس پرداخت دارم و چندماه بود ترافیکی که اضاف می اومد رو به ماه بعد انتقال می دادن که ظاهرا زدن زیرش.الان میخوام ترافیک بخرم،گفتم اگر قراره اضافه ها رو بسوزند،به اندازه نیاز بخرم
ترافیک خریداری شده در صورتی که زمان دار نباشد نمیسوزهنقل قول:
دوستان کسی هست از اینترنت مخابرات منطقه نهری استفاده کنه؟ نظرشو میخواستم ////به یکی از دوستان با پیش شماره 8869 گفتن که فقط از مخابرات میتونی سرویس بگیری ////ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام بستگی به کیفیت خطت داره من داشتم قطعی نداشت ولی چون کیفیت خطم خوب نبود دیگه شارژ نکردم ... یه زنگی هم به اسیاتک بزن ببین شاید بتونن سرویس بدن .. ما هم پیش شماره 8868 هستیمنقل قول:
دوستان کسی اینجا از مرکز مخابراتی حکمت شعار هست که adsl داشته باشه و درخواست vdsl کرده باشه؟
سلام دوست عزیز
گشتم نبود نگرد نیست!
تلفنی با مرکز صحبت بکنی میگن آره سرویس داده میشه باید حضوری بیاین مرکز
مرکز میری میگن که تکمیل شد و معلوم نیست که دوباره کی بخوان سرویس بدن!
اگر تونستی بگیری مارو هم خبر کن.
سلام دوست عزیزنقل قول:
گشتم نبود نگرد نیست!
تلفنی با مرکز صحبت بکنی میگن آره سرویس داده میشه باید حضوری بیاین مرکز
مرکز میری میگن که تکمیل شد و معلوم نیست که دوباره کی بخوان سرویس بدن!
اگر تونستی بگیری مارو هم خبر کن.
ممنون که وقت میزاری ///عزیز خیلی درگیر طرف تلفن میزنه به مخابرات ولی هیچ کس جواب گو نیست بش گفتم حضوری بره...تو کلی خدمات دهنده هست حالا میخواستم ببینم کدوم بهتره ممنون میشم بگین شما الان از کدوم خدمات دهنده استفاده میکنین راستی pcmکه نیست نه؟ xdslplus.irنقل قول:
سلام نه PCM نیست الانم سرویس بیسیم دارم .. بهتره که بره مرکز مخابراتی اونجا مشکلشو حل میکنن متاسفانه مخابرات بدیش همینه .. کلا هیچ کاری رو نمیشه غیرحضوری انجام داد باهاشون.نقل قول:
خدا از دهنت بشنوه من هم خودم اینترنت پوینت تو پوینت دارم تو خیابون مروارید ولی این دوستم که علامه جنوبی هستن مشترک شاتل بوده الان که رفتن اونجا منشی شاتل بش گفته اونجا pcm ما نمیتونیم خدمات بدیم با این وضعیت قیمت ها هم من بش گفتم اصلا سمت اینترنت پوینت نیا که خیلی گرون پات میفته حالا انشاالله که فردا خبر های خوبی بش بدن الان که من بش گفنم طرف بارش نبوده یک چی گفته کلی خوشحال شد ...
دوستان تو پنلم رفتم متوجه شدم تغییر سرویس که قبلا وجود داشت الان نیست کسی خبر داره ؟ شاید میخوان جشنواره جدید بزارن
بله فیبر نوری هستن همه جای دنیا باید با شنیدن این خبر خوشحال شد ولی تو ایران برعکس ///چی میگن دوستان مارا به طلای شما نیازی نیست همون مس را دهید////خلاصه با مراجعه به مخابرات گفتن خط تا 16 مگ هم ساپورت میکنه ما براتون فعال میکنمیم خلاصه اینکه گفتم کاچی به از هیچی این شد که سرویس تانوما گرفتن که تا 48 ساعت دیگه وصل میشه////نقل قول:
- - - Updated - - -
بله فیبر نوری هستن همه جای دنیا باید با شنیدن این خبر خوشحال شد ولی تو ایران برعکس ///چی میگن دوستان مارا به طلای شما نیازی نیست همون مس را دهید////خلاصه با مراجعه به مخابرات گفتن خط تا 16 مگ هم ساپورت میکنه ما براتون فعال میکنمیم خلاصه اینکه گفتم کاچی به از هیچی این شد که سرویس تانوما گرفتن که تا 48 ساعت دیگه وصل میشه////نقل قول:
درودنقل قول:
من اینترنتم روی همین پیش شماره از نهری هست. الان حدود یکسال و چند ماه میشه. چند سال پیش خیلی دنبال ISP گشتم برای adsl اما همشون گفتن این پیشماره فیبر نوری هست و نمیتونن سرویس بدن الان اطلاع ندارم. من سرعتم 16 هست و تو این مدت قطعی نداشتم و در کل میتونم بگم راضی بودم. مودمم الان بریج هست و نمی تونم مشخصات خط رو از مودم بزارم. اسپید تست رو میزارم البته داره از اینترنت استفاده میشه به طور معمول بالای 15 مگابیت هست.
اینجوری باشه که خیلی هم خوبه///من امروز رفتم مخابرات گفتن فیبر نوری هست یک سرویس پیش پرداخت دادن بهم با سرعت 8 مگ ///تنظیمات مودم خونه تنظیمات خاصی داره ؟
نقل قول:
برای ما هم همینو نویشته من سوال کردم گفتن نه منظور از unoتا خونه هست وگرنه از کافو تا مخابرات فیبر نوری هست که ispها خدکات نمیدن
چطور میشه در اسپید تست دو حالت تک کانکشن و مولتی کانکشن تست گرفت؟
حالت Multi چند کانکشن هست و حالت Single تک کانکشننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان تو پنل کاربری زده اماده نصب این یعنی تو چه مرحله ایی هست اخه وقتی مودم رو وصل میکنم چراغ روشن نمیشه و البته رمز و پسورد رو رو خود مودم ست کردم ولی هیچ اتفاقی نیوفتاده////
همیشه قبض اینترنت پایان دوره مبلغ کمتری نسبت به میان دوره داشت که همیشه پایان دوره رو پرداخت میکردیم ولی اینبار یکجا با میان دوره و پایان دوره اومده و مبلغ خیلی زیاد ، سرویسم پس پرداخت هست
اینکه گفتن انحصار مخابرات روی خطوط فیبر نوری تموم شده چیه من از پشتیبانی شرکتهای دیگه میپرسم یکی میگه آره یکی میگه نه !! ؟ کسی اقدام کرده برای فرار از مخابرات؟
نه عزیز اسیا تک اونم با پورت های محدود خدمات میدن////شما چه سرویسی از مخابرات دارین با فیبر///تهران هستین؟ پیش شماره شما چینقل قول:
ADSL هشت مگنقل قول:
توی اکانت زده ذوج سیم ADSL منتها خدمات نمیدن
مرکز یزدان پناه
اسیاتک میتونه روی فیبر نوری خدمات بده. میتونید در سایت آسیاتک برای VDSL ثبت نام کنید.نقل قول:
برای ما هم تو پنل زده 8 البته خانومه تو مخابرات میگفت فیبر تا 16 میکشه البته پاین تو پنل زده زوج سیمی که گفتم دلیلش اینکه از unoدم در خونه تا خونه با زوج مسی هست از کافو تا مخابرات نوری///الان سویس دریافت میکنی؟
اسیا تک هم تو تهران رو فیبر خدمات میده ولی خیلی خیلی سخت همش میگن پورت ها پره
اینترنت مخابرات سرویس شبانه نداره؟
خوب اینترنت فیبر ما هم راه افتاد پینگ 6 سرعت 2 مگ که البته ما 8 گرفتیم اگر تا فردا بیشتر نشه پشتیبانی میترکونیم باز//
ولی خدایی اگر به پشتیبانی شاتل از 10 نمره بدم 8 واگر به مخ بدم 2 هست
عزیز جان یک تست سرعت میگیری بزاری ببینیم برای ما هم هشت هست ولی تو تست 2 نشون میده البته خدایی پنگ عالی داره خراک بازینقل قول:
سلام. در مورد تعرفه جدید اینترنت نامحدود مخابرات اطلاعی دارین
تو پنل که انخاب سرویس هست هیج سرویسی به عنوان نامحدود نیست که من هم نامحدود درخواست دادم سرویس 90 گیگ رو برام فعال کردن اینا هنوز معنی نامحدود رو خوب درک نکردن اینی نود گیگ هم اگر تموم بشه اینترنت رو قطع نمیکنن ولی سرعت رو میارن پایین خیلی پایین البته که عملا فقط دیگه میتونی پیج فقط باز کنی از دانلود هیچ خبری نیست :sad:نقل قول:
سرویس نامحدود به اون معنای واقعی اساسا دیگه ارائه نمیشه همگی سقف مصرف دارند. اون اوایل مخابرات نامحدود واقعی داشت ولی خوب اون وقت ها سرعت ها پایین بود و حداکثر روی سرعت 512 سرویس نامحدود میداد که با چنین سرعتی یک گیگ حدود سه چهار ساعت طول میکشید تا دانلود بشه یعنی باوجودیکه از لحاظ حجمی نامحدود بود عملا بخاطر کم بودن سرعت محدود بودی و چیز خیلی زیادی نمیتونستی دانلود کنی.نقل قول:
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
دوستان اپلودسنتر رایگان که تو مخابرات نیم بها باشه و دارای قابلیت ریموت اپلود باشه سراغ دارید؟
ممنوننقل قول:
ترینبیت رو قبلا تو این تاپیک خوندم که از لیست نیم بها حذف شده ولی الان دیدم دوباره اضافه شده
یه سرچ زدم uplod.ir هم هست
بازم اگر هست دوستان معرفی کنن یه کالکشن از اپلودسنترهای نیم بها داشته باشیم