دوستان من امروز دفترچه رو گرفتم عکس قسمت مشخصات رو خودم بزنم یا اگه رفتم دگتر اینا خودشون عکس رو میزنن؟
ایا دکتر معاینه هم لازمه؟
واکسن رو قبل پست دفترچه بزنم یا بعدا که جوابش اومد؟
Printable View
دوستان من امروز دفترچه رو گرفتم عکس قسمت مشخصات رو خودم بزنم یا اگه رفتم دگتر اینا خودشون عکس رو میزنن؟
ایا دکتر معاینه هم لازمه؟
واکسن رو قبل پست دفترچه بزنم یا بعدا که جوابش اومد؟
سلامنقل قول:
عکس رو مسوول پلیس +10 میزنه خودش...شما مشخصاتو پر کن فقط ...
معاینه دکتر هم لازمه اگر مشکلی چیزی دارید به دکتر بگید تا توی گذارش بنویسه اگر نه که فقط مهرش میکنه برات
واکسن هم باید قبلش بزنید توی دفترچه قسمتی برای واکسیناسون هست که موقعی که دکتر واکسن میزنه برای شما دفترچه رو مهر میکنه
همه چیز که تکمیل شد دفترچه رو میبرید +10 خودشون کارای لازم رو انجام میده
هیچکس خبر ندارهنقل قول:
بستگی به نیاز نیرو ارگان ها داره
بعضی وسایلی که نوشته شده اضافه هست، من گفتم خودم شاید 1/4 را برده باشم.نقل قول:
البته نخ و سوزن من تا پایان خدمت تو پاسگاه هم همرام بود، در حالی که من 24 ساعت پاسگاه بودم و 48 ساعت خونه.
اگه قانون همین طور بمونه بله 5 ماه میمونه ولی...نقل قول:
1- معلوم نیست تا وقتی شما برگردین مدت خدمت باز بیشتر بشه و یا این حداقل خدمت افزایش پیدا کنه یا نه
2- الان هم اونطور نیست که همه کسر پروژه و.... بگیرن، خیلی ها قبل خدمت برنامه ریزی میکنن ولی در عمل برای خیلی ها قبول هم نمیشه و من معتقدم در آینده نزدیک این کسر هم حذف میشه و یا با مدت خیلی کم و شرایط خیلی سخت تر داده میشه.
این را هیچ کس نمیتونه بگه، هر کی هم گفت دروغه.نقل قول:
غیر از دوره های خاص که شاید به دلیل نیاز آنی و یا ترخیص بالا ارتش نیروی بیشتری جذب کنه معمولا همیشه جذب نیروی انتظامی بیشتره.
کسی خبر نداره. منظور من این بود که چون سابقه خدمت ارتش دارم میخوام دوباره بیفتم ارتش. اگه میخواستم آبان برم ممکن بود ارتش پر شده باشه و بیفتم نیروی انتظامی و من اینو نمیخواستم. جدیدا زنگ بزنید نظام وظیفه میگه لزوما محل قبلی خدمت نمی افتید اگه پر شه باشید می افتید نیروهای دیگه. خوب سپاه که پذیرش خودشو میگیره ارتش نیفتم فقط نیروی انتظامی میمونه! خیلی حساس نشونقل قول:
منظور شما از ثبت مدارک توی ستاد نیرو چیه ؟ مگه پادگان اموزشی مدارک روتحویل نمی گیره ؟ ستاد نیرو کجاست ؟نقل قول:
02 که رفته پرندک! من فکر کنم منظور دوستان همون افسریه است که هی می گن خوبه! پرندک خارج از شهره رو بروی رباط کریمنقل قول:
بزرگوار این وظیفه یکان اموزشِ که مدارک بگیره و بفرسته برای ستاد نیرونقل قول:
اما خیلی در این خصوص کم لطفی میکنن و ممکنه که ثبت نشه برای محکم کاری خدمتتون گفتم.حیلی هارو دیدم که ثبت نشده مدارکشون
ستاد نیرو هم خود تهرانِ 4 راه مینی سیتی
رفیق پرندک اسمش بخاطر 23 شده پرندک کسایی که 23 بودن هیچوفت اون سیم خاردار ها و فنس لعنتی ورودیش یادشون نمیرهنقل قول:
02 هم درستِ رفته پرندک اما با همون فرماندش امیر عابدیِ تهران ، ساعت 4 دستور داده اتوبوس ها میان توی 02 پر میکنن بجه ههارو میبرن ازادی یا شهریار
دوستان درسته که میگن تو قانون جدید با هر چند ماه کسر خدمت هم باید حداقل 12 ماه خدمت کنی؟
اگه من بخام توی نیروی انتظامی شهرمون پذیرش بشم که سربازیم رو اونجا بگذرونم امکان پذیره یا نه ؟
2-اگه پذیرش شدم جزو کادری ها حساب میشم یا جز سربازها ؟
بلهنقل قول:
واقعا انگیزتون از این سوال را نفهمیدم.نقل قول:
ناجا پذیرش نداره، غیر از پارتی و شرایط هم به شهر خودتون نمیده.
در ضمن سرباز چرا باید جزو کادر به حساب بیاد اون را هم نفهمیدم.
بله میشهنقل قول:
2.کادری محسوب میشید.
یه خوبی هم که داشت یکی از دوستام درس هم میخوند ما بینش
اما قراردادش 5 ساله بود.کلا اصلا راضی نبود.
دوست عزیز مطمئنی که استخدامی را داره میگه؟نقل قول:
چون جملاتش یه چیز دیگه ای را نشون میده. (اگه منظور دوستمون استخدامی باشه پس یعنی دوستمون کلمات مناسب برای سوالش را انتخاب نکرده و اگه نه پذیرش برای خدمت سربازی باشه اونوقت جواب شما غیر مرتبط میشه)
در ضمن اگه قرار بشه استخدام نیروهای نظامی باشه اکثرا 5 سال پیمانی میشن و بعد قرارداد رسمی، بعد 5 سال مجددا از مراجع ذی صلاح دوباره در مورد فرد تصمیم گیری و صلاحیت های لازم داده میشه، احتمال داره فردی به خاطر اقداماتش در این 5 سال پیمانی رسمی نشه.
والا برج 5 سال 89 که من رفتم از 100 نفر شاید به زور 10 نفر نیرو انتظامی بودن بقیه ارتش،اونایی که کد مازاد خورده بودن هم دادن به ارتش که با ما اومدن 07 کازرون!نقل قول:
غیر از دوره های خاص که شاید به دلیل نیاز آنی و یا ترخیص بالا ارتش نیروی بیشتری جذب کنه معمولا همیشه جذب نیروی انتظامی بیشتره.
یه بار هم برای رفیقم رفته بود بدرقش باز بیشتر سربازا ارتش بودن!
الانم که برای کارهای پلیس افتخاری به ساختمونای نیرو انتظامی و ستادش رفت و آمد دارم به اون صورت سربازی نمی بینم!
چند روز پیش رفته بودم آگاهی دیدم چند تا افسر کادری خودشون دارن پارتیشن بندی میکنن اتاقشون رو!
یه سرهنگ هم که رفت آبدارخونه برای خودش چایی ریخت! ولی تو ارتش یه گروهبان 2 کادر همه کاراش رو میداد سرباز انجام بده!یادمه یه گروهبان تو ستاد داشتیم که پیمانی هم بود هر وقت از ستاد میخواست بره قرارگاه یه سرباز صدا می کرد کلاه و کیفش رو براش بیاره!
شما یه نگاه به خیابون ها بنداز مخصوصا سر چهارراههانقل قول:
تا دلت بخواد سرباز ناجا از نوع راهنمایی و رانندگیش رو میبینی
ناجا سربازی که بخواد توی ساختموناش وایستن به اون صورت نداره و بیشتر سربازاهای داخل شهرش درگیر کارایی مثل جلب کردن و پست سر چهارراه و دادگستری و هزارتا بدبختی دیگه هستن! و تقریبا 2 ساله که بیشترین سهمیه رو توی جذب سرباز داره
اون وقت من افتادم ارتش اونم نیروی زمینی تازه بعدش هم پرندک که بدترین جاش هست:n04:نقل قول:
نمیدونم چرا خدا این دعام رو مستجاب نکرد که ارتش نیوفتم!
راستش از سوال ایشون من اینطور برداشت کردم.بقول شما گنگ پرسیدن حالا میان اطلاعات تکمیلی رو میدننقل قول:
اینجور یگان ها پذیرش به سبک دیگه ندارن که کادری بخواد بشه ایشون
در ارتباط با توضیحات تکمیلی که فرمودین کاملا درسته این بنده خدا که گفتم حفاظت اون مرکزشون میخواست فسخ کنِ قراردادشو
چیزایی که دوستمون میگه کاملا درستنقل قول:
ارتش خودش 5 تاست 4 تا نیرو و یکی دژبان آجا ، عظمتیِ
بزرگترین نیرو کشور هم که نیرو زمینیِ ، فقط توی خود تهران بالای 10 تا فرماندهی داره اما واقعا اطلاع ندارم کجا جذب از همه جا بیشتر داره
خوب از اونجایی که این تاپیک در مورد سربازی هست پس سوال منم مربوط به سربازی میشه نه استخدام .:n03:نقل قول:
گفتم چون پذیرشه شاید جزو کادری ها باشه .حالا میشه من استخدام سپاه یا ارتش یا ناجا بشم و دوران خدمتم رو توی همین ارگان ها بگذرنوم به عنوان کادری ؟ یعنی یه جورایی پلیس بشم در عوض دیگه ازم نخان که برم سربازی ؟
دوستان این واکسن که میزنن
من این واکسن رو سال 87زدم و روش نوشته برای 10سال اینده در برابر بیماری کزاز و دیفتری افزایش خواهد یافت با ارائه این کارت هنگام ازدواج و انجام خدمت وظیفه نیازی به تقیح مجدد نخواهد داشت
این واقعیت داره کارتشم داره؟
سلام دوستان
برگه سفید من هم اومد توش زده آموزشگاه شهدای وظیفه نزاجا ولی آدرس مراجعه رو زده کرج!!!!، مجموعه ورزشی انقلاب! الان قضیه چیه؟ بالاخره من باید برم 01 یا برم این انقلابه؟
برگه ما هم اومد.
نیروی زمینی ارتش آموزشی ۰۲ پرند.
دوستان یه سوال بی ربط اما مهم :
اگه توی یه پاسگاه سرباز باشیم و اونجا یه سرگرد باشه و یه سرهنگ یکیشون یه کاری ازم بخاد که اون یکی موافق نباشه از اونجایی که درجه هر دو از من بالاتره من به حرف کدوم یکیشون باید گوش بدم ؟
پذیرش که گفتم نداره.نقل قول:
فکر کنم اگه پیمانی 5 ساله بشین خدمتتون هم حساب بشه البته باید استخدامی بزنن، شما برین، قبول کنن و... بعد استخدام کنن.
در ضمن کادر هم بحثی به نام اینکه تو شهر خودتون باشین ندارین، حدود 6-9 ماه آموزش هست بعد اون هم که ممکنه جاهای مختلفی بدن. در ضمن تو مدت زمان کل خدمتتون اگه اشتباه نکنم 5 سال باید مناطق درگیر خدمت کنید.
شاید کزاز را نزنن ولی منژیت را میزنن.نقل قول:
ببینید بعضا دوستان سوالی میپرسن که مربوط به حواشی خدمت هست.نقل قول:
شما ظاهرا دفترچه هم نفرستادین که درگیر این مسایل هستین، شما برین خدمت در آموزش همه چیز دستتون میاد.
واما برای اینکه سوالتون بی پاسخ نمونه، درجه بالا احترام خودش را داره ولی دستور را کسی میتونه بده که در سلسله مراتب باشه و یا سلسله مراتب گفته باشه که دستور فلانی را اجرا کن.
زیاد درگیر حواشی نباشین، اعزام بشین این موارد را بخواین و نخواین یاد میگیرین.
تو این موارد مهمه کارت بیشتر گیر کدوم یکیه،هر کدوم حس میکنی بیشتر باهاش کار داری دستور اون رو انجام بده!نقل قول:
دوستان یه سوال بی ربط اما مهم :
اگه توی یه پاسگاه سرباز باشیم و اونجا یه سرگرد باشه و یه سرهنگ یکیشون یه کاری ازم بخاد که اون یکی موافق نباشه از اونجایی که درجه هر دو از من بالاتره من به حرف کدوم یکیشون باید گوش بدم ؟
البته جلوی هر دو بگو چشم ولی پشت بندش...
تو خدمت مهترین چیز برای کادری اینه که سرباز ادب داشته باشه اگه ادب داشته باشی خیلی جاها به دردت میخوره از تقسیم تو یگان گرفته تا مرخصی و این جور چیزا:n09:
داداش فکر نکنم اینطوری باشه که شما میگی .لغو دستور تنبیهات داره .مگه اونجا خونه ی خالست که من به هر دو بگم چشم ولی کارم گیر هر کدوم بود دستور اون رو اجرا کنم ؟ خوب اگه من به حرف فرمانده خودم گوش بدم که فرمانده ی اون دخل جفتمون رو با هم میاره .البته من منظورم دستور های خیلی مهم نبود .فرض کن توی یه پاسگاه منشی یه سرگرد هستی بهت میگه فلان نامه رو ببر فلان جا ولی فرمانده پاسگاه که سرهنگه و درجش بالاتره اجازه نمیده که این نامه رو ببری .حالا چکار باید کرد ؟نقل قول:
من ورودی 89 کارشناسی ناپیوسته بودم اما توی پلیس +10 صدور معافیت 92 بوده تا 95 به مدت 3 سال .من الان موندم که وقتی سال 89 معافیت تحصیلی گرفتم که ثبت نام کنم پس چرا تاریخ صدور در سیستم ناجا سال 92 ثبت شده ؟ پلیس +10 میگفت از 89 تا 92 از معافیت قبلیت (فوق دیپلم) هنوز مونده بوده از اون استفاده کردی برای همین از سال 92 معافیت کارشناسیت صادر شده .اما شاید یه حرفی رو هوا گفته باشه
شما تایید میکنید حرفشون رو یا اشتباه شده سیستمشون ؟
از اون جایی که غیبتی برای شما ثبت نشده زیاد مهم نیست خیلی در گیرش نشید!نقل قول:
تو اون مورد هم که شما میگی اگه درجه پایین تر گفت برو و بالاتر گفت نرو،شما راپورت اون درجه پایینی رو میدی به ارشدترش!البته این مورد که شما میگی معمولا خودشون با هم حل و فصل میکنن که یکیشون جلوی سرباز ضایع نشه.چون برای خودم هم پیش اومده.یه موقع هم هستش که شما باید دستور رو انجام بدی بعد اگه ایراد گرفتن میگی من انجام وظیفه کردم اون وقت کاریت ندارن!
چرا اتفاقا خیلی مهمه .برای خیلیا غیبت ثبت نشده اما غیبت میخورن .من میخام مطمئن بشم که اگه واقعا تا 95 فرصت دارم الان عجله ای دفترچه پر نکنم .اخه پلیس +10 میگه یک سال فرصت داری ولی نظام وظیفه میگه چون سنوات بهت خورده بلافاصله بعد از فارغ التحصیلی باید دفترچه میفرستادی .من گیج شدمنقل قول:
قانون کلی اینه که یک سال پس از فارغ التحصیلی میشه دفترچه پست کرد!نقل قول:
در ضمن شما فقط تا پایان سال مهلت دارید 21 ماه خدمت کنید و سال 94 خدمت 24 ماه میشه و الان چون تعداد بیشتری دارن اقدام میکنن پس با وجود تعداد بیشتر شرایط مساعدتری فراهم میشه برای خدمت!
کلا تو سربازی نفر بیشتر مساوی است با مرخصی بیشتر،نگهبانی کمتر و کار کمتر!چون تعداد پست های نگهبانی و کاراهای پادگان ثابته،پس نفر که ییشتر بشه بینشون تقسیم میشه و بهتره برای سربازا که بیشتر باشند!
سلام من پدرم دو بار عمل قلب کرده البته باز نبوده آنژیو پلاستی هم کرده و استند(فنر برای باز نگه داشتن رگ) گذاشته تحت نظر پزشک هم هست به نظرتون میتونم معافی بگیرم؟قرص پلاویکس هم میخوره و کلی قرص دیگه.چجوری میتونم مطم،ن بشم که شانس معافی دارم؟چون میخوام اگه احتمالش نیست بیخود وقت خودمو تلف نکنم و برم خدمت. در ضمن ۶۰ سالش هم هست.ممنون میشم راهنماییم کنید.
سلام خدمت دوستان گرامی
من 19 آبان اعزام هستم.لطفا راهنمایی کنید:
1 در مورد وسایل مورد نیاز برای بردن قاشق و چنگال و چاقو از نوع فلزی باشه یا پلاستیکی؟و بشقاب هم نیازه یا نه؟(با توجه به اینکه یقلوی میدن!)
2 قفلی که برای کمد باید ببریم چه مدلی یا چه شکلی باید باشه؟
3 من با مدرک دیپلم و بیش از دو سال بسیج فعال (بسیج رو برای سپاه گفتم) در هر کدام از ارگان ها چه درجه ای میگیرم؟
4 برای سربازی با شرایط من حقوق با کسر بیمه و....... چقدره؟
پیشاپیش بابت راهنمایی و کمک شما دوستان گرامی تشکر میکنم.
ما که تمام عمر از دنیا عقب موندیم این 3 ماه اضافه هم روش .من یکسری مشکل پزشکی دارم که باید براشون اقدام کنم و الان امکانش نیست که دفترچه پر کنم باید اول درمان کنم بعد چون نمیخام از معافیت پزشکی استفاده کنم .به همین دلیل دفترچه میره برای بعد از عید .پس یعنی اگر من با اجازه نطام وضیفه از چند سال سنوان اضافه هم استفاده کرده باشم بازم یکسال رو وقت دارم ؟نقل قول:
کسی نمیدونه؟نقل قول:
نقل قول:
به نظر من احتمالش ضعیفه ولی در هرصورت کمیسیون پزشکی باید در مورد اینکه پدر شما از کار افتاده هست یا نه نظر بده
فرقی نمیکنه شما مستقیم میتونید برید 01 یا برید محل معرفی شده تا از اونجا اعزام بشید ولی بهتره برید مجموعه ورزشی انقلاب و بعد اعزام بشیدنقل قول:
خیلی ممنون بابت پاسخ. میخوام با یکی از دوستام تو یه خوابگاه و گروهانو ... باشم. اون خود تهرانه. پس اگه مستقیم برم 01 مشکلی نیست؟نقل قول:
خوابگاه و گروهان و . . . اختیاری نیست . وقتی 2000 نفر رو با هم توی 01 میگیرن ، نمیشه توقع این چیزا رو داشت .نقل قول:
ضمنا باید که به " محل مراجعه" مراجعه کنید و مستقیما نرید 01 . چون توی محل مراجعه در شهر خودتون باید یه " حاضری" بزنید . با اتوبوس شما رو اعزام می کنند و اتوبوس وارد پادگان میشه . لباس میگیرید و برمیگردید !!
اگه خودتون مستقیم برید 01 دژبان تمام وسایلتون رو میریزه بیرون و میگرده . ضمنا ممکن هم هست اذیتتون کنن و دردسر بشه . . . . بهتره همونطوری که نوشته شده ، دقیقا عمل کنید .
دوستمون درست میگه اگر نوشتن بقالی حسن اقا سر کوچه تون خودتونو معرفی کنید حتما برید همونجا ، مشکلی پیش نمیاد توی 01 دوباره اسمتونو میخونن اما نکنید اینکارو.
بچه های تهران کرج با هم میرسن
اونجا توی 01 که اول وارد میشید میرید داخل راهنمایی میکننتون برید سمت راست وارد اون محوطه شدین مثلا بگید دیوار جنوبی اونجا وایسه پیداش کنید.
1 - قاشق و چنگال و لیوان فلزی ببر با خودت حتما. بشقاب هم همراهت باشه چون احتمال اینکه یقلوی زنگ زده بهت بدن وجود داره!نقل قول:
2 - از این قفل های کوچیک که راحت بشه سوراخ در کمد رو بست! رمزدار باشه بهتره، چون قفلای معمولی با یکم انگولک کردن یا کلیدای دیگه باز میشن! یه قفل هم برای چفت کردن زیپ های ساک یا کیفی که میبری همرات باشه، باز چون ممکنه کمد بهت نرسه!
3 - ناجا: سردوشی (سرباز صفر). ارتش: سرباز دومی یا سرباز یکمی. سپاه: سردوشی (سرباز صفر).
4 - اطلاع دقیق ندارم.
در تکمیل فرمایشات این بزرگوارنقل قول:
دیپام توی ارتش اگر کد بخوره نهست اینا نکنید.گروهباندوم یا گروهبانسوم هم ممکنه بشید
دوره کد هم نخورید که سرجوخه میشید.
حقوق هم بر اساس درجه است.
بخشش اضافه خدمت سنواتی همه سربازان غایب
جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح گفت: به مناسبت عید سعید غدیر خم، مقام معظم رهبری و فرماندهی کل قوا با پیشنهاد ستاد کل نیروهای مسلح مبنی بر بخشش اضافه خدمت سنواتی همه سربازان غایب در حال خدمت موافقت کردند.
سردار سرتیپ موسی کمالی درمصاحبه با خبرنگار واحد مرکزی خبر افزود: همچنین مشمولانی که تا 22بهمن امسال خودشان را برای خدمت مقدس سربازی معرفی کنند در شمول این عفو قرار می گیرند.