لعنت به نت گند مملکت:n02:خوب شد الان:n02:نقل قول:
Printable View
لعنت به نت گند مملکت:n02:خوب شد الان:n02:نقل قول:
دوستان میخوام یه ISP رو بهتون معرفی کنم که کمی با اوضاع و احوال اینترنت توی جاهای دیگه دنیا هم کمی اشنا بشیم.
این شرکت اینترنت 200 مگ رو میده بهتون 34 یورو به پول خودمون میشه 115 تومن تقریبا
چه اینترنتی؟
اینترنت کاملا نامحدود هم از نظر ه-ی-لترینگ هم حجم
روی این اینترنت تلویزیون کابلی هم میده علاوه بر اون میتونید مسابقات فوتبال و بسکتبال که پولی هستش حق پخششون رو هم ببینید
ضمنا این ISP توی 200 نقطه از شهر فرستنده وای فای داره یعنی این اینترنت رو میتونید وقتی بیرون خونه هستید با گوشی وصل بشید و استفاده کنید...
ببینید چقدر بهتون خدمات میده؟
تازه این قیمتش واسه 3 ماه هستش یعنی ماهی 40 تومن
نمونه سرعت یکی از کاربراش رو ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با پینگ 10....
حالا یه مرد میخوام بیاد اینو با نت ایران مقایسه بکنه
عزیز من نرو این سایت هانقل قول:
خوبیت نداره :n02:
آلان هدفت از این پست چی بود ؟
زندگی خیلی قشنگه تو هم این وسط بیشتر زهرمارمون کن :n02:
مال منم پس پرداخته :n02:نقل قول:
==========
از دست تو فرشید :n08::n08::n08::n08:
اینم تست کیفیت اینترنت 10 مگ مخابرات. حالا هی بگید ما اینترنت نداریم
در ضمن متن سمت چپ رو دادم وزیر مخابرات برام ترجمه کرده :n02:
"شما خیلی ثروتمند هستید!عملکرد برنامه های اینترنتی شما با این نتت خیلی عالین پس حرف مفت نزن که نت ندارم.سرورهای دیگه رو تست کن تا ببینی خیلی خوشبختی"
در ضمن در آخر هم ترتیب حروف انگلیسی رو برام ارسال کرد
FABCDEG...
سلام عزیزان.
کسایی که نانو استیشن دارن میدونن چطوری مشکل CCQ رو باید حل کرد ؟ قبلا بالای %95 بود حدود 10 روزه بین %65 تا %70 شده اصلا نمیشه گیم بازی کرد موقع دانلود هم پینگ میرسه بالای 1000ms
مشکل از کجاست که CCQ تا این حد پایین اومده ؟
میدونم منظورت چیه و میدونم نباید وسط دعوا نرخ تعیین کردنقل قول:
ولی قیمتش همون 34 یورو برای هر ماه در 3 ماه اول هست
بعد از سه ماه هر ماه 50 یورو
اصلا هلند خر است :n37:
تلویزیون کابلیش شبکه افق رو نگیره به درد نمیخوره
مخابرات نه قشه لشیب !! بیر ایکی هفته دی !! :دی
شما هر طور حساب کنی با این پول نمیتونی اینجا همچین امکاناتی رو بگیرینقل قول:
یه نامحدود بخوای بگیری بالای 128 باید مدرک و نامه بیاری! دیگه خودت حساب کن چقدر ما راه داریم تا برسیم به اونا
بعد همین 128 که گرفتی میری پشتیبانی میگی اقا چرا سرعت من کم شده این که 30 بود بعد برمیگرده با افتخار میگه 128 تقسیم بر 8 میشه 16 ولی ما داریم بهت 20 کیلو میدیم!!
سلام دوستان
کسی اطلاع داره پسورد اکانت ADSL مخابرات رو چجوری میشه عوض کرد؟؟
سلام وا مصیبتا
بعد 8 ماه دانلود از مرداد تا الان بعد از 3 ترا دانلود بلاخره دیشب دانلود ها تموم شد
لیست idm خالی لیست تورنت خالی
حالا چیکار کنم :n02:
سلام دوستان تبریزی
اقایون یه سوال داشتم از دروازا بخوام برم دانشگاه تبریز اول اینکه چقدر راهه ؟ یعنی چند دقیقه نهایتش راه تا دانشگاه ؟
دوم اینکه ارزونترین و سریع ترین راهی که میتونم برم برسم دانشگاه تبریز چی هستش ( البته من جمعه باید برم )
ممنون میشم راهنمایی کنید
درب اصلی دانشگاه سراسری تبریز؟نقل قول:
فوقش پنج دقیقه طول می کشه.( مسیر مستقیم و خیلی نزدیکه می تونی با گوگل مپ خودت ببینی)
احتمالا حول و حوش ۶۰۰تومان بگیرن
با اتوبوس هم میشه که بالطبع ارزون ترینه ولی نیاز به کارت واسه پرداخت داری. می تونی هزینه بلیط اتوبوس رو دستی به یک نفر بدی اونا واست کارت بزنند.
ممکنه به خاطر توقف در دو-سه ایستگاه چند دقیقه با اتوبوس دیرتر برسی.(مگه اینکه سوار اتوبوس تندرو ها بشی)
فقط سوار تاکسی های ایستاده نشو که ممکنه واسه پرشدن تاکسی ۱۰دقیقه منتظر بمونی.
ممنون دوست عزیز . اره ادرس زده دانشگاه تبریز دانشکده شیمی
اسم دروازا رو تو گوگل مپ چی میزنه ?
پس نهایت یک ربعه میشه رفت به درب اصلی رسید از دروازا ?
جمعه فکر نکنم ۷ صبح اتوبوس باشه با شخصی یا تاکسی باید بریم . نهایت با ۱۰۰۰ تومن میبرن ?
برای برگشت از دانشگاه تبریز به دروازا بهترین و ارزونترین حالتش چی هست حدود ساعت ۱۲ ظهر ?
میگم این 4G ایرانسل عجب چیزیه:n04:دیشب داشتم 6.5 مگ دانلود میگرفتم.بیچاره لپ تاپ مونده بود چه جوری جمش کنه:n02:
یکربع زیاده پنج دقیقه ای رسیدی.نقل قول:
آره درب اصلی پیاده میشی(با پل عابر پیاده میری اونور خیابون که درب اصلی دانشگاه هست)
اگر از شهرهای نزدیک مثل اهر و بستان آباد میایی تو دروازه تهران پیاده میشی(دروازه تهران مسیر بین سه راهی ولیعصر تا پل کابلی میشه)
google map بزن ایستگاه دروازه تهران, بلوار 29 بهمن, تبریز
آره ۱۰۰۰تومان گرونه ولی حتما می برن.
ساعت ۱۲ دقیقا جلوی دانشگاه خطوط اتوبوسرانی هست که ارزونترینه(فقط از راننده یا مسافرا بپرس که آیا دروازا تهران میره اتوبوسه یا نه) + می تونی تاکسی بگیری با همون قیمت برگردی. با اتوبوس که ایستگاه دروازه تهران پیاده میشی ولی با تاکسی بهش بگو کجای دروازه تهران پیاده میشی(مثلا میگی گاراژ بستان آباد نگه دار)
اگر گوگل مپ نگاه کنی مسیر دروازه تهران تا دانشگاه یک مسیر کاملا مستقیم هست. کوتاهه. دو سه کیلومتره مسیر. من قبلا ها مسیر دروازه دانشگاه رو پیاده هم رفته ام.
واسه رفتن به دانشگاه ممکنه حراست جلوی در بگه واسه چی اومدی یا کارت شناسایی بخوان
راستی من نمی دونم جمعه دانشگاه بازه یا نه ها اگر گفتن بازه حتما بازه...
اشتباهی دوبار زدم
سلامنقل قول:
میشه لطف کنید بگید چطور و از کدوم بسته هاش استفاده مکنید
من واقعا ممنون میشم
بسته 3 ساعته 2-8 صبح 2تومننقل قول:
از سایت ایرانسل برنامه دانلود کن و از اونجا بسته رو بخر نیم ساعته هم داره بخر تست کن ببین چقدر سرعت می گیری!!
.نقل قول:
خیلی ممنون
نیم ساعته رو حذف کردن
2000 تومان عملا با مالیات 2200 در میاد
دقیقامنم از این بسته استفاده میکنم.البته با 2 تومن 50 گیگ دانلود میتونم بکنمنقل قول:
واسه کنکور میری؟نقل قول:
یا سلام
کسی نرم افزاری برای ریبوت مودم مثلا هر نیم ساعت یکبار میشناسه معرفی کنه ؟
ممنون
اومدم بگم تاپیک نابود شد از بس کسی نیومد بالا
بیاین صحبتی اطلاعاتی فحشی چیزی بدین لااقل:n02:
عیدتون مبارک:n16:
ضمنا پینگ مخابراتو داشته باشن:n25:
eu west!
گلین آی گونشولار آی گونشولار ... :n18:
مام با آسیاتک خرجمون زده بالا
ایرانسل همیشه طرحهای ساعتی دارهنقل قول:
تو سایتش هم نیست این طرح دانلود نامحدود سه ساعته (2 تا 8 صبح) 2000 تومان
از اپ مای ایرانسل استفاده کنید
فقط مشخص نمیشه طرحها تاریخ انقضاشون کی هست
این طرح هم ممکنه به زودی برداشته بشه و چند روز بعد طرحهای دیگه جایگزینش بشه
در کل اپ مای ایرانسل رو نصب کنید و طرحها رو از اونجا استفاده کنید نه از تو سایت
حالا من تک لینک میزنم بنا به دلایلی که سه ساعته 25 گیگ برمیدارموگرنقل قول:
نه بله میشه حجمهای بالاتر هم برداشت
آنتن دهی هم مناسب باشه که دیگه 50 گیگ رو خیلی راحت میشه ورداشت
سلام به همه دوستان من مخابرات خریده بودم که اونم شبانش حذف شده میشه یه پیشنهاد خوب برای دانلود بالای ماهانه 80 گیگ (فیلم بین حرفه ای هستم ) پیشنهاد بدین به قیمت مناسب و قطعی و خدمات پس از فروش خوب هم مهمه مثل مخابرات نگن وقت اداری زنگ بزن مرسی عیدتونم مبارک :n33::n40:
دوستان من یه بار شکایت کردم لالیگا 5 مگ 5 گیگ مخابرات گرفته بودم رفتم تعزیرات از اونجا فرستادنم تنظیم مقررات(ابرسان پشت محیط زیست ) قانون اینه باید 5مگابیت *1024=5120 حالا اینو تقسیم میکنیم به 64 (قانون مضخرف اینه) 80 کیلو بایت حقه منه یعنی نمیتونی شکایت کنی که این چه سرعتی هستش حالا اونایی که با این فرمول زیر اون سرویسی که خریدن اومد مثلا 75میتونن برن شکایت کنن بهتره از تعزیرات باشه که ماست مالی نکنندشونباید از دسکتاب فیلم بگیرین چون مدرک میخواد با تست سرعت خود شرکت از سایت خودشو حالا برای اینکه سرتون کلاه نره سایت 195مال وزارت خونه هستش اونجا شکایت کنین براساس مصوبه 118 و125 سازمان تنظیم مقررات ارتباطات رادیویی (عکسارو آپلود کنیین) از تهران خود وزارت خونه زنگ میزنن اون وقت مثل بچه ادم میان مشکلو حل میکنن و قربون صدقتون میرن:n05::n24::n39:
این کل چیزی بود که من درمورد سرعت میدونم حالا بقیش به خودتون مربوطه
دوستان برا پارس آنلاین VPi Vci چیه!؟
برا تهران میخواما....(فرقی میکنه!؟یا همه جا یکیه!؟)
فرقی نداره
اکثر شرکتها رو 0-35 کانال ارتباطی دارن
این مال کدوم شرکته ؟
پ.ن : عجب خط خوبی هم داره :دی
مخابرات چند ماهی عالیه :
داداش من الان واسم 512 تمدید کردن الان میتونم میانه سرویس عوضش کنم یا باید تا پایان ماه منتظر بمونمنقل قول:
اخرین تغییرسرویس هم دو ماه پیش انجام دادم
من خودم وسط دوره سرویسم رو عوض کردمنقل قول:
سلام همشهريهاي عزيز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توي تعرفه سرويسهاي ماکس نت که بسته شبانه دارند نوشته مثلا: 5G + 2G ،
اون 2G چيه من توضيحاتش رو هم خوندم متوجه نشدم، اگه ميدونيد لطفا راهنمايي کنيد
مخلص
من خوندم حالیم نشد زنگ بزن بپرس من قبلا مکس داشتم پشتیبانیش بذ شد من تمدید نکردم زنگ زده بودم گفتم داداش سرعت مرده گ.گل بالا نمیاد(بهترین سرویسشو خریده بودم) برگشت گفت اونوقت که خوب بود جرا زنگ نزدین الان زنگ میزنی میگی اومده پایین منم تمدید نکردم:n04::n34::n24::n05: حالا نمیدونم اونجوره یا نه:n23:نقل قول:
داداش گوشیت چیهنقل قول:
روی فیبر نوری نمیشه از شرکت خصوصی adsl گرفت ؟
ممنوننقل قول:
راستش ما هم خيلي وقته ميخوايم عوض کنيم ولي نميدونم کدوم شرکت خوبه، برادرم ميگه صبا نت، ولي نميدونم چطوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]