تلفن بهش وصل میشه برای تماس گرفتن. کار دیگه ای باهاش نمیشه بکنی.نقل قول:
Printable View
تلفن بهش وصل میشه برای تماس گرفتن. کار دیگه ای باهاش نمیشه بکنی.نقل قول:
قبلا بله باید اون سرویس 530 گیگ رو میگرفتینقل قول:
الان کل سرویس هاش تا هزار باز هستن
من هزینه سرویس رو پرداخت نکردم برای دو دوره آخر و قطع شدم کسی تجربه داره که وقتی به دلیل بدهی قطع میکنن بازم برای ماه بعدی هزینه رو حساب می کنن ؟ از مخابرات هیچی بعید نیست و اینکه چقدر بعدش سرویس رو میبرن تو جمع آوری؟ و اگه جمع آوری بشه بخوای دوباره بگیری چه مشکلاتی داره؟
من منتظر بودم پس پرداختش تمام شه که پیش پرداختش کنم با مینیموم بسته هر دفعه بسته تمدید می کنند بدون درخواست گذاشتن:thumbsdowنقل قول:
اگر امار تونستی بگیری به من هم بگو. باسه این کارا خود جوشند ولی وقتی مشکل ارتباطی رخ می ده و قطع می شود یا می خوای اپدیت مشخصات کنی می افته به سبک مخاربرات کلاسیک که جون ادم رو در می اره بیان و اصلا همکاری نمی کنند باسه اپدیت اطلاعات. عجب گرفتاری شدیم با اینا. :hmm:
- - - Updated - - -
الان بدون دادن سرویس اینترنت دارن هزینشو میگیرن برای شبکه داخلی، ... چند نفر حجم 400 گیگی و سرعت بالا نیاز دارن رو همچین سرویسی؟ من حتی کمترین حجم هم که فکر کنم 90 یا 50 باشه نیاز ندارم برای اینترانت ... و یه نکته که زمان قرار داد هم داره سوخت میشه، مال من یک ساله هست بیشترش مونده الان دو ماهش رفت اونم بر نمی گردونن بعد میگن کم فروشی حرام است.
شما داخل پنل سرویس رو عوض کن هم نوعش رو هم حجمش رو نباید مشکلی باشه نشد برو مرکز مخابرات قسمت امور مشترکین انجام میدن. من متوجه نشدم پس پرداخت رو پیش کنی چه تفاوتی داره تو هزینه یا مورد دیگه ؟نقل قول:
من هنوز با سیستمش اشنا نیستم و و چون همان اولین بسته بوده و من هم درگیر موضوعات دیگر بودم پی گیرش نشدم.نقل قول:
من سر زمان قرار داد پس پرداخت که سوخت میشه مشکل دارم. چون نمی دونم چطوری برخورد میشه اگر حالتش رو وسط قرار داد پیش پرداخت کنم. الان برای من بخاطر تمدید خود سر 40 روز دیگر مانده. و چون مصرف شده محسوب می شه پولش را اخر سر می گیرند.:thumbsdow
من می خواستم 3-5 روز اخر تبدیل کنم به پیش پرداخت که رو مخ نباشه.:jealous:
روز های باقیمانده چی می شود در محاسبه هزینه وقتی سوییچ می کنم به پیش پرداخت؟ چون به هر حال فاکتور اخر ماه بر اساس 30 روز مصرف ماهانه صادر می کنند.:n27:نقل قول:
- - - Updated - - -
بهتره فقط قبل از شروع دوره جدید اینکار رو کنید چون من چند بار روز اول و دوم سرویس این تغییر رو دادم و کلی ضرر کردمنقل قول:
برید مرکز با مسئول امور مشترکین هماهنگ کنید همه سوالها رو بپرسید و بپرسید بهترین حالت که شامل هزینه زیادی نشه چی هست. طراحی سیستم جوری هست که همه مدله به نفع مخابرات باشه از نظرمالی البته، از نظر سرویس دهی و پشتیبانی هیچی. باید زمان تغییر سرویس قبل از انجام، دقیق هزینه رو اعلام کنه و هر مورد مالی دیگه، که حتی خودشون هم دقیق نمی دونن چون یه واحد دیگه طراحی کرده برای کل سیستم در ایران و همه کارمندها در جریان دقیقش نیستن.
اولین بار که پرداخت بانکی با کارت تازه اومده بود زده بود از CCV2 استفاده باید بشه من رفتم بانکم شعبه خیلی بزرگ بانک ملی پرسیدم CCV2 چیه همه کارمندا از هم پرسیدن هیچ کدوم نمی دونستن ! بعد رفتم بانک صادرات روبروش که اونم خیلی بزرگ بود کسی نمی دونست گفتن از خانم فلانی مسئول خدمات الکترونیک بپرس و اونم نمی دونست! چیزی هست که برای خودم پیش اومده نه نقل قول و بدون کم و زیاد بازگوش کردم می دونم باورش سخته اما سیستم کار این مدلی هست خیلی ها هم میدونن چه خبره میگن حرفش رو نباید زد. و مخابرات یه چیز فاجعه تر از سیستم بانکی هست.
وقتی ادم بی کار باشه:D..... اینا دارند چی کار می کنند هم با شبکه داخلی هم با سیستم خودشون.:n08:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی مارو از دست اینا نجات بده:laughing:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بجز اینها ظاهرا به لطف قطعی اینترنت، تمام ضررشون رو پهنای باند رو با تلفن بین الملل انتقام گرفتند و سود هم بردن:n23:
من الان برنامه ام اینه 5 روز مانده به پایام تغییر سرویس رو بزنم. البته اگر دوباره باسه خودشون یک ماه دیپرتمدید نکنند:jealous:نقل قول:
اگر باز انجام بدند مجبورم قبل از 10-15 روز تغییر بدم.:thumbsdow
باسه نصب دست و پا می زنند ولی بعدش ول هستی به امان خدا. کابل کشیشون هم مثل کلاف های بغداد است. با کوچکترین توفانی قطع میشه و حداقل یک هفته - رکورد 21 روز - طول می کشه بیان درستش کنند.
ادرس این مراکز یا دفتر امور مشترکین رو از کجا پیدا کنم؟ ماشالله صد تا سایت دارند یکی از یکی بدرد نخور تر. بعضی هاشون هم بیلبرد خبر گزاری فارس بیشتر می خوره تا سایت فنی.:puke:نقل قول:
ادرس بخش پنل کاربریشون هم نمی فهمم چرا هنوز با adsl شروع می شه.
والا تا جایی که من می بینم از یک چیز فاجعه امیزتر هم گذشتن.:n09:کد:adsl.tci.ir