طبق چیزی که من شنیدم 2101 از i60 آنتن دهی بهتره داره تو td-lteنقل قول:
فقط i60 از باند های فرکانسی fdd ایرانسل هم پشتیبانی میکنه و محدود به td نخواهید بود
Printable View
طبق چیزی که من شنیدم 2101 از i60 آنتن دهی بهتره داره تو td-lteنقل قول:
فقط i60 از باند های فرکانسی fdd ایرانسل هم پشتیبانی میکنه و محدود به td نخواهید بود
اوپس این هیچ خوب نشد:n28: راستش من یه مودم همراه ایرنسل دارم MF910 با اون میخوام معاوضه کنم و 70 روش بدم بنظرتون اینکارو بکنم؟ در ضمن بد جور رفته تو مخم که این مودمو داشته باشم:n27:نقل قول:
دوست عزیز برای اینکه حرف اشتباهی نزده باشم و راهنمایی اشتباهی نکرده باشم ، مودمم رو برگردوندم به فریمور اصلی ایرانسل ! ولی وقتی با سیم کارت tdd خواستم به fdd وصل بشم خطا داد ! یعنی قبلا وصل میشد ولی الان tdd فقط به باند 42 وصل میشهنقل قول:
محتوای مخفی: عکس
سلام
دوستان پینگ 4g بهتره یا td-lte؟
بین i40 ,2101plus,tk2510 کدومشون بهتره از نظر پینگ؟
بسته های نامحدود ماهانه ی ایرانسل چطوره از نظر سرعت و قعطی و ...؟
سلام دوستان.
سوال یکم پیش پا افتادست
مودم های TD LTE که خود ایرانسل میده فقط مخصوص ایرانسله؟؟؟ لاک شدست؟
اگه من مثلا یه مودم d-Link بخرم، میشه به خط ایرانسل زد ؟؟؟ یا برعکس یه مودم ایرانسل رو به مبین نت؟؟؟
(مثل مودم های ADSl هست ؟؟ هر مودمی بخری فقط باید کانفیگ درست بشه!؟!؟)
متفاوت هست ، بعضی جاها پینگ 4g بهتره و بعضی جاها td .به طور کلی پینگ تی دی پایینتره ولی برای من پینگ هر دو یکسان هست.نقل قول:
قطعی که ارتباطی به حجمی و غیر حجمی نداره ولی از نظر سرعت سرعتشان اسمی هست و پهنای باند آزاد نیست .بعد از عبور از استانه هم سرعت به 256 کیلوبیت یعنی 32 کیلوبایت کاهش پیدا میکنه و تا انقضای بسته روی همین سرعت میمونه.
مودم 2510 که پینگش جالب نیست .بقیه مدل ها رو دوستانی که داشتن باید نظر بدهند .شاید 2101 خوب باشه.
بله تمام مودم های شرکتی اپراتورها لاک شده هستند و فقط بر روی شبکه همان سرویس دهنده قابل استفاده اند. حالا بعضی از مدل ها رو میشه انلاک کرد ولی شما اگر موفق به انلاک هم بشید باید سیم کارت TD LTE هم داشته باشید که بدون مودم به شما نمیدهند .اگر هم قراره سیم کارت 4g بزارید که دیگه نیاز به مودم تی دی و انلاک و .. نیست .میتونید از مودم های موجود در بازار استفاده کنید.نقل قول:
دوستان کسی میدونه سیم کارت دائمیTDD LTEبا اعتباریش چه فرقی میکنه؟
هیچینقل قول:
هنر ایرانسل
سلااام.
داخل سایت ایرانسل زده که مودم 2101 پلاس، فقط TD LTE ساپورت میکنه، ولی داخل فروشگاه اینترنتی نظرات رو که میخوندم،طرف نوشته بود که برخلاف اونچیزی که سایت ایرانسل گفته،این مودم هم از 4G پشتیبانی میکنه هم از TD LTE .
حالا این حرف درسته واقعا؟؟؟
یه سوال دیگه هم دارم.
سيمکارت 4g همون سيمکارت گوشیه؟؟؟
سوال بعدی،
من آگه مودم 2101 بخرم همراهش یه سیم TD LTE و یه بسته 1 یا 3 یا 6 ماهه میدن،من آگه سيمکارت رو استفاده نکنم،بسته اش میمونه؟؟ یا از زمان تحویل مدت زمان بسته شروع میشه؟؟؟
دمتون گرم
از بسته های نامحدود رفتم رو بسته محدود :
کیفیت وبگردی و دانلود : بی نظیر :n12: و تلگرام با mtproto :n09::n10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]