پس با اين شرايط همين روزانه ٤.٥ گيگ با نامحدود مخابرات كه دارم خوبه پس ندم ماهي ٢٤ تومن هستنقل قول:
Printable View
پس با اين شرايط همين روزانه ٤.٥ گيگ با نامحدود مخابرات كه دارم خوبه پس ندم ماهي ٢٤ تومن هستنقل قول:
دوستان سلام من یک ماهی میشه که سرعت دانلود شبانه ام از ساعت 2 تا 4 داغون هست و حتی سایت هم بزور برام باز میشه ، با پشتیبانی ماه گذشته تماس داشتم گفتن شما دانلود شبانه زیاد داشتی سیستم شمارو اشتراکی کرده و بعدا درست میشه ، بعد از یک ماه همچنان تغییری نکرده به نظرتون چیکار باید کرد؟
سرویست ارتقاء بده یه پله بالاتر تا از محدودیت خارج بشی.نقل قول:
ولی اگر باز هم همین رویه دانلود را ادامه دهید دوباره محدود می شوید.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
دوستا ارزون ترين و بهترين سرويس شاتل تو نامحدودا كدومه از نظر شما؟
- - - Updated - - -
دوستان ارزون ترين و بهترين سرويس شاتل تو نامحدودا كدومه از نظر شما؟
- - - Updated - - -
دوستان ارزون ترين و بهترين سرويس شاتل تو نامحدودا كدومه از نظر شما؟
چطوری این 5 گیگ رو بگیرم ؟ الان مای شاتل توی گوشی دارم میرم خرید حجم نیستش این 5 گیگ ویژه تعطیلات :|
سرویس جشنواره زمستان من امروز تموم میشه (دقیقا یه سال شد) . حالا میخوام دوباره سرویس های جشنواره زمستانو بگیرم و ازونجایی که این سرویس ها مخصوص مشترکین جدیده چه راهکاری بغیر از تخلیه و رانژه دوباره بنظرتون باید انجام داد ؟!
این بسته رو از ساعت 12 تا 24 روز قبل از تعطیلی میتونید بخرید. فردا تعطیل نیست.نقل قول:
کسی شماره اختصاصی از ساتل گرفته ؟
چطوره ؟ راضی هستید ؟
شاتل افتضاحه ب تمام معنا امیدوارم ی شرکت خوب پیدا کنم
کارم کلا با نامحدوده افتضاح شده چ art1 چ art3 هر دو سرعت دانلودشون 65 باورمیکنید؟من اهوازم 50ت میدم 65 سرعتمه برا ایران متاسفم هر یک کیلوبایت هزارتومانه...واقعا ک
من 24 تومن میدم سرعت تا حالا کم نشـــده خداوکیلی
اکو 128 اصلا محدود هم نشــدم تا حالا
با اینکه شاید ماهی 70 80 کیک دانلود داشتم :n29: