برای شما هم وقتی با هیتلر بشکن کار میکنید تلفن میزنند؟:n27:
Printable View
برای شما هم وقتی با هیتلر بشکن کار میکنید تلفن میزنند؟:n27:
دو سه روز پیش بود.قبل از اینکه پنل کاربری رو بروز کنن.نقل قول:
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
سلام.من 1 ساله 256 محدود ماهیانه 4 گیگ مخابرات دارم و حدود 1 هفته پییش از اینتزنتم تا اونجایی که یادم میاد 500mb مونده بود شایدم کمتر ولی چند روز پیش رفتم حدود 6 گیگ زده بود.:n04:البته من از زمان خرید سرویس مخابرات 2 گیگ ترافیک خریدم و ماه دومی هم هست که مخابرت دارم.چرا اینطوری شد؟سیستمشون مشکل داره جالبه که من تاحالا 3 گیگ مصرف کردم به علاوه اون 4 گیگ و 3 گیگ دیگه هنو دارم.
دادا صفحه اول اين تاپيك رو بخوني ميبيني به يه نفر حتي 100 گيگ استباه دادن ...نقل قول:
اين اتفاقات تو مخابرات ديگه كاملا يه چيز عادي و پيش پا افتاده شده ..شما هم صداشو در نيار :n02:
نقل قول:
كي تلفن ميزنه ؟ از مخابرات ؟ غلط بكنن ..يعني چي ؟ يعني زنگ ميزنن ميگن : اقا قطع كن هيتلر شكن رو زود :n04: ....عجب داستانيه
منظورتون چیه؟نقل قول:
یعنی زنگ میزنن میگن آقا با چیلتر شکن وصل نشو؟
فک کنم با منم تماس گرفتن.ولی من خواب بودم جواب ندادم.نقل قول:
یعنی واقعا زنگ میزنن؟؟
یعنی میتونن بفهمن که ما از هیلتر شکن استفاده میکنیم؟؟اگه میتونستن بفهمن که دیگه کسی نمیتونست از هیلتر شکن استفاده کنه.
تازه اونم چی مخابرات که اگه بفهمن هم فکر نکنم زنگ بزنن.
فهميدن كه مطمئنا ميفهمن ...وقتي استفاده نميكني همواره يه اي پي ثابت داري ...ولي موقع استفاده اي پيت ميشه يو اس آ و يونايتد كينگدام :n02:نقل قول:
به طور كلي همه شركتا ميفهمن كاربراشون چيكا ميكنن ..كاري ندارن ..
من نديدم جايي به اين شدت كه داداشمون ميگه پيگيري كنن
من هم از یکی از دوستان شنیده بودم که باهاش تماس گرفتن و گفتن استفاده نکنید.
مورد دیگه ای هم میشناسم که خودش با مخابرات تماس گرفته و گفته هیتلر شکنم وصل نمیشه:-)
ولی فکر نمیکنم زیاد گیر بدن به این موضوع مگر اینکه به سایت خاصی رفته باشید.
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
به منم زنگ زدن گفتن از هاتمیل استفاده نکن داغه میسوزی واسه خودت میگیم.گفتم یاهو اشکالی نداره ؟ گفتن: فعلا اشکالی نداره.:n08: