--> Behroooz
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه گفتي چرا درايران تعداد دختر ها از پسر ها بيشتره . دو دليل براش بيار.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راستش، نميدونم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اولين خلبان ايراني كي بود؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نميدونم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وچرخه سواري استقامتي ميري؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نه.
:biggrin:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نظرت را در مورد اينها لطفآ بگو.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آزادی: فكر كنم همه بدونن معناي اين رو.
- دموكراسي: اينو هم همه ميدونن. نظر من هم مثل همه هست.
- حقيقت: عنصري كه زندگي يك فرد و اطرافيانش رو خوشبخت مي كنه.
- دروغ: دشمن حقيقت و خوشبختي.
- زندگي: كاري كه همه بايد بكنن و بايد پستيها و بلنديهاشو تحمل كنن.
انجمن خارج از دنيای کامپيوتر: محلي كه يك كاربر ميتونه حرفاي عادي و روزانه رو بزنه، بدون اينكه دغدغه اينو داشته باشه كه مبادا پستهاي اضافي و بيهوده داده باشه.
- تراش خبرها: منظورتون تراش كردن خبرها هست؟ خب اگه اينطوره، "كاري كه چيزي جز سود نداره، و حداقل سودش خيلي بيشتر از زيانش هست."
- قفل کردن تاپيکها: دقيقا مثل تراش كردن خبرها. كاري كه همه مديران گرامي و همكاران محترم براي حفظ نظم انجامش ميدن.
- بابک_بلگيوم: كاربر خوبي هست و خبرهاي خوبي رو ميده. ولي گاهي اوقات اين اخبار يه ذره عجيب و غريب ميشه! :46: ولي من از شما بابت زحمات گرانقدرتون، كمال تشكر رو دارم. :11:
پيروز و سربلند باشي بابك جان.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چندم دبیرستان هستین؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سوم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گریه میکنید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه نكنم عجيبه! اين از خصوصيات هر انسان هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آهنگی هست که خیلی شما رو تحت تاثیر قرار بده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منظورتون چيه؟ جوگير؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گروه اونسنس رو میشناسید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خير.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ای دی اس ال یا دایل آپ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اي دي اس ال، ولي 64Kbps
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قدتون؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يك متر و 85 سانتيمتر.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موهاتون بلنده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نه، خوشم هم نمياد!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دبیرستان گیر میده به موی بلند؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بله، بخصوص اين اواخر. ولي من بخاطر اين كوتاه نمي كنم. اينجوري راحتتر هستم. :20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شده با معلمی درگیری فیزیکی یا لفظی(شدید) داشته باشید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من با يه دانش آموز هم چنين درگيري اي نداشته ام.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نظرتون راجع به عربی و دینو زندگی؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يه درسه ديگه... :13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آخرین فضولی روی کلاس؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يادم نيست...!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه خاطره از ایام مدرسه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چه جور خاطره اي باشه؟ خوب؟ بد؟ خنده دار؟ جالب؟ ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منو میشناسید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اختيار داريد، معلومه كه ميشناسم.
موفق باشي امين جان.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به خدمت سربازی میری یا نه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا....! :5:
- علي(ع): خب همه ميدونن ديگه. ما هم همون نظر رو داريم.
- اخراجی ها: نديدم، ولي تا يكي دو روز آينده مي بينم.
- هكر: كسي كه ديگران رو آزار ميده. البته منظورم هكرهاي منفي هست ها...! بايد بگم: دزد!
- موفقيت: انشاءا... همه بهش دستيابند.
- حسين(ع): مظهر شجاعت. ايشون هم مثل پدرشون و مثل بقيه اهل بيت. پس حالا كه اينجوره، بد نيست كه سلامي بفرستيم بر اين خاندار مطهر.
- شكست: سازنده موفقيت
- شيطان: خدا لعنتش كنه!
- عشق: يه حس دروني.
- شهيد: نمايي از شجاعت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اول از همه كه Adminهاي محترم هستند. بعد مديران گرامي و بعد هم همكاران عزيز. من در رده سوم هستم. البته، در هر رده، يك كاربر هست كه سوپر هست در اون رده، مثل: جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزيز و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرامي.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نظرت درباره سر و سامان دادن به انجمن متفرقه چيه؟ بنظرت چكار بايد كرد تا اين قسمت نظم بيشتري داشته باشه؟ اصلا همين جوري كه الان هست خوبه يا نه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان هم خوبه. به نظر من نبايد بهش زياد سخت گرفته بشه. بهرحال بايد يه محيط آزاد براي كاربران وجود داشته باشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سياه ، سفيد ، قرمز. كداميك رو ديدي؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اميدوارم نبينم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ميتوني يك image از صفحه ورودي همين سايت بصورت كامل مثلا با snagit بگيري بذاري اينجا. تا انجمنها و قسمتهاي نامرئي سايت رو ما هم فقط بتوينم ببينيم. نگي نه. قبول؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راستش، اميدوارم من رو ببخشيد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اين هم آخريش ، لطفا يك Image هم از صفحه Desktop تون. باشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باشه. ولي اگه ميشه يه دو-سه روز ديگه.
شاد و موفق باشي دوست عزيز.