همه چی عالیه 256 نامحدود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
همه چی عالیه 256 نامحدود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم همینه اما تا 80-90 میرهنقل قول:
اما ظاهرا بعضی از کاربرا سالمه...
دوستان تورنت رو میشه با idm گرفت؟
خیر ... فقط با نرم افزارهایی مثل utorrent , bittorrent و نرم افزارهای مخصوص تورنت میشهنقل قول:
در حال حاضر بهترین سایت تورنتی که فیلتر نیست isohunt.com است که در تمام زمینه های فیلم ، گیم ، موزیک و ... دانلود دارد
قبل از دانلود یک فایل از سایتهای تورنت به کامت هایی که کاربران دیگر در مورد اون فایل گذاشتند توجه کنید خیلی از نرم افزارها و بازی ها کار نمیکنند یا موزیکها یا فیلم ها از کیفیت کافی برخوردار نیستند یا ویروسی هستند ... در نتیجه برای اینکه حجم اینترنت تون هدر نره بهتره تجربه کسانی که اون فایل رو دانلود کردند را در کامنت ها بخوانید
در ضمن هرچه seeder در یک تورنت بیشتر باشه سرعت دانلود هم بالاتر میره و هرچه Leecher بیشتر باشه سرعت پایین تر میاد
موفق باشید.
256 نامحدود مخابرات این سرعتو میده؟؟؟؟:n04:؟اخه 1 به 5 هست بعد 256 تقسیم بر 5 کنی میشه 50 چجوری بشما این سرعتو میده؟نقل قول:
کسی اینجا پارس انلاین نداره؟
غلط کردم گفتم پینگ حسابر خوبه دوروزه 50% تایم اوت داره پینگ بالای 300!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:42:
شاید پایین بودن سرعتت از طرف خودته نویز خط ،فاصله با مرکز و پورت و ........نقل قول:
نقل قول:
نه، مشکل من نیست... اگه مشکل من بود، دو تا خط با فاصله یک طبقه، یکیش این نبود، یکیش اون!!!
از وقتی مخابرات خراب شد، سرعت منم پایین اومد، حالا که میگن درست شده، سرعت من کامل مثله اولش نشده...
من که از اولش 1مگم با 120 دانلود میکرد!:n02:
کسی راهی برای حلش سراغ نداره؟:n18:
اگه لازمه عکس از صفحه مودم هم بزارم:n13:
بستگی داره! راه حل از طرف کی؟!نقل قول:
این mdf مخابرات!! ؟ از من میشنوی، نه! بخوان گوششو درست کنن، چششم کور میکنن... مثلا قرار بود data rate down خطم رو درست کنن، نکردن هیچ، snr خطم که 26.5 بود رو 21 کرد!!!!!!
الان مودم رو که روشن میکنم، خیلی وقت ها، یک سری قطع میشه، بعد دوباره وصل میشه