درست میشه مشکلی نیستنقل قول:
Printable View
درست میشه مشکلی نیستنقل قول:
یک سوال داشتم ...
بجای تمدید 1 گیگ شارژ کمپین 2020 اشتباهی طرح زرین منو 1 گیگ شارژ کرد .... بعد قطع سرویس طرح زرین رو زد گفت هزینه اش برات لحاظ نمیشه ...میخوام بدونم کسی مورد اینطوری داشته تا حالا .>؟؟؟؟
تو سایت شبکیه که می زنم 580 میگه ارائه نمی شه!!! چرا؟ مگه نمی گید رانژه اش مخابراته؟نقل قول:
شماره رو بدون 0 بزننقل قول:
البته سایتشون مالی نیست ، باهاشون تلفنی تماس بگیری راحت تر کارت راه میفته
سلام
دوستان کسی مرکز شهید قندی از پیشگامان اینترنت داره؟؟؟
وضعیت؟
امروز زنگ زدم 2020 گفتم طرح زرینم سر برج 1 گیگ شارژ میکنه در حالی که من انصرافش دادم. گفت اگه مصرف نکنی میسوزه هزینش لحاظ نمیشه. البته شک دارم که راست میگن یا نه.نقل قول:
باید زنگ بزنی به شبکیه بگید من رانژه مخابرات دارم. پیش شمارتم هر چی میخاد باشه.نقل قول:
کسی تا حالا طرح زرینشو انصراف داده؟؟؟چند روز طول کشیده تا حذف بشه؟؟؟؟:n13: نکنه چون الان دارم ازش استفاده میکنم حذف نمیشه؟؟؟ 5 روز شده دیگه. الان چند روز دیگه سر برج که برسه باز 1 گیگ بی خود و بی جهت شارژ میکنه. بی خود نیست که میگن اگه طرح زرینو راه انداختی به این راحتیا نمیتونی از دستش راحت شی.
منم خیلی شک داشتم بهشون .... اپراتور دیشب گفت میسوزه لحاظ نمیشه ...ولی امروز گفت شاید لحاظ بشه شاید هم نه ..بهتره مصرف کنی .......نقل قول:
کلآ سیاست مخابرات از طرح زرین اینه که هر ماه حداقل 3720 از مشترک بگیرن. اون ترافیکی که اول هر ماه اتوماتیک شارژ میکنه 40 روز هم وقت داره که خوب مشخصه قابل برگشت نیست. هر شک و شبهه ای هست بین اون ترافیک هایی هست که خودمونیم شارژ میکنیم. همین دو روز پیش حواسم نبود طرح زرینم رو تا ته مصرف کردم و شب که شد اتوماتیک شارژ شد. این مدل شارژ هم مثل شارژ هایی هست که خودمون شارژ میکنیم و مثل اونا زمانش 40 روزه نیست. صبح که از خواب پا شدم دیدم شارژ شده زنگ زدم 2020 گفتم نمیشه برش گردوند گفت دیگه محاسبه شده و نمیشه. به نظرم راست میگه وقتی که دیگه سیستم محاسبه میکنه و میره در قسمت پرداخت ها و شارژ ها دیگه محاسبه شده و کاریش نمیشه کرد. حالا ما مثلآ ترافیک رو مصرف نکنیم چه اتفاقی میوفته؟؟؟ اون فرم پرداخت مربوطه که حذف نمیشه. به نظرم تو هم مصرفش کن فقط حواست باشه تا ته مصرفش نکنی که شب که شد اتوماتیک شارژ کنه.نقل قول: