سلام و درود خدمت دوستان
ارزون ترین سرویس 64 Kb نامحدود رو کدام شرکت ارائه میده؟ با عوارض و مالیات و ...؟
ممنون:11:
Printable View
سلام و درود خدمت دوستان
ارزون ترین سرویس 64 Kb نامحدود رو کدام شرکت ارائه میده؟ با عوارض و مالیات و ...؟
با سلامنقل قول:
دوست عزیز مشکلی برای 30 متر نیست ولی پیشنهاد میکنم دو سیستم را به راحتی با هم شبکه کنید و اینترنت را روی یکی از سیستمها Share کنید البته در این صورت برای استفاده از اینترنت حتماً باید کامپووتری را که برای Server اینترنت انتخاب میکنید روشن باشد تا سیستم دوم بتواند از اینترنت استفاده کند.
با سلامنقل قول:
دوست عزیز این شرکت نماینده صبانت هست و در لینک زیر میتوانید لیست سایر نمایندگیهای این شرکت را هم ببینید. در ضمن اگر این شرکت پورت خالی دارد بهتر است از آن سرویس بگیرید چون شاید برای رزرو و در نوبت بودن صبانت چند روز و حتی حدود یک ماه در نوبت باشید.
[html]http://sabanet.ir/reseller.asp[/html]
ان چیز که عیان است چه حاجت به بیان است ؟
----------------------------------------------------
من اول اسیا تک داشتم بعد رفتم صبانت
اگر دانلودت زیاده و وبگردی زیاد میکنی سعی کن حجم بالا بگیری
من 5 گیگ میگرفتم ولی برام سخت بود تو روز نمیشد زیاد دانلود کرد...
کلا ping خیلی خوبی داره
سرعت صفحه باز کردنش عالیه ( اگه خراب نشده باشه)
رو هم رفته بد نیست
بعضی وقت ها پیش اومده که خط طرف رو 2 یا 3 روزه هم رانژه کردن
من سر اسیاتک و صبا خیلی اذیت شدم
ولی با داتک کمتر ( نسبت به اونا)
من انقدر بلا سرم اومده سر adsl که میتونم 3 جلد کتاب 600 صفحه ای بنویسم...:13:
اطرافیان میدونن....
1:سلام من از اسیاتک سرویس 128 رو گرفته بودم اما وقتی کانکت می شدم می نوشت 512 یا حتی 1مگابیت در ثانیه
مال شما هم اینجویه
2:به نظر شما اشتراکم رو تمدید کنم یا برم از یه شرکت دیگه بگریم
راستی مودمم و از اسیا تک گرفتم
و این مودم ازکدام شرکت ها می تونه کانکت شه مرسی:10::13:
سلامنقل قول:
بله ماله همه همین طور هست
آسیاتک شرکت خوبیه اگه هم عوض کنید اشتراک را کلی هزینه نصب و وقت تلف میشه
احتمالا با این وضعیت آسیاتک به زودی مبلغ قبلی را جایگزین میکنه
من یه مودم پارس آنلاین دارم یه خروجیش پورت lan هست اما کامپیوترم از این خروجی نداره حالا باید چیکار کنم؟
واینکه من وقتی usb بلند میشد اینترنتم قطع میشه این مشکل با پورت lan هم هست
پس نمیخوره دیگهنقل قول:
شما باید از مودم usb استفاده کنید
شما اگه مودمت هم پورت LAN و هم پورت USB داره، برای استفاده یه کامپیوتر از اون مودم استفاده فقط و فقط از یه دونه از اون پورت ها کافیه... پورت LAN سرعتش از USB بیشتر ه و همچنین در همه محیط ها شناخته میشه (بر عکس USb که برای هر سیستم عاملی باید براش درایور بریزی تا یه شبکه مجازی با USB ایجاد بشه)... شما بر اساس نیازتون میتونید از USB و یا LAN استفاده کنید... برای استفاده از USB هم حتما باد نرم افزار داخل CD مودمتون رو نصب کنید تا یه شبیه ساز شبکه با USB درایورش نصب بشه... اگر هم که حتما نیاز به استفاده از LAN دارید یا USB کامپیوترتون خرابه یا یه کامپیوتر رو به USB وصل کردید و میخواید یکی دیگه رو به LAN وصل کنید، باید یه کارت شبکه برای اون کامپیوتری که میخواید بهش وصل کنید (اگه روی خود مادربرد نداره، یعنی مادربردتون LAN سرخود نیست) براش بخرید... برای این کار هم من به شما کارت شبکه D-Link 10/100 (بخونید "ده صد") رو پیشنهاد میکنم که با قیمت 5 یا 6 هزار تومن با 5 سال گارانتی شرکت خدمات ایزی توی تمام بازارهای کامپیوتری پیدا میشه... 10/100 منظور سرعتشه... یعنی سرعتش بسته به سرعت وسیله اونور کابل بین 10 تا 100 مگابیت برثانیه میتونه انتقال اطلاعات داشته باشه... کارت شبکه های گیگابیتی و همچنین بدون سیم (وایرلس) هم هستن که گرون تر هستن (مثلا با همین سرعت و همین شرکت وایرلس 40 هزار تومنه) که اگه پول دارید میتونید بخرید... بازم میگم D-Link بخرید :19:نقل قول:
در ضمینه اینم که میگید سیم USB رو بلند میکنید قطع میشه، دو حالت وجود داره... یا سیم رابطی که برای USB استفاده میکنید داخلش اتصالی داره... مخصوصا اگه از دو سیم جداگانه به عنوان رابط استفاده میکنید... یا اینکه از طول USB تجاوز کردید... چون هم USb و هم Ethernet یه محدودیت طولی دارن که در USB در تمام طول قدرت یکسان هستش و در Ethernet در طول مجاز سرعت یکسان خواهد بود ولی بیش از طول مجاز سرعت نوسان خواهد داشت و به قطع و وصلی هم ممکنه بکشه... (Ethernet به همون پورت و کابل هایی که بهشون میگیم LANگفته میشه... البته نه همه LAN ها و انواع کابل ها هم وجود داره... ولی استفاده عادی از Ethernet هست و پورت های پشت مودم ها وکار های شبکه معمولی همگی Ethernet هستن)... :11:
حداکثر طول ها برای کابل های USB و Ethernet :
* عبارت Max Len همون Maximum Length به معنای "حداکثر طول" هست که بر حسب متر (و فوت و اینچ در USB) هستش... *
USB
USB1.1 (Low-Speed - 1.5Mbps)
Max Len: 3 meters (9 feet 10 inches)
USB1.1 (Full-Speed - 12Mbps)
Max Len: 5 meters (a little under 16 feet 5 inches)
USB2.0 (Hi-Speed USB - 480Mbps)
Max Len: 5 meters (a little under 16 feet 5 inches)
Ethernet
Gigabit Ethernet (over copper), 1000baseT
Speed: 1000 Mbps
Max Len: 100 Meters
Cable: UTP, RJ-45 connectors
Fast Ethernet, 100baseT
Speed: 100 Mbps
Twisted Pair Ethernet, 10baseT
Speed: 10 Mbps
Thin Ethernet , 10 base 2
Max Len: 185 Meters
Cable: RG-58 type coax, 50 ohm impedance
Thick Ethernet, 10 base 5
Max Len: 500 Meters
Cable: RG-58 type coax, 50 ohm impedance
شما با توجه به ورژن USB سیستمت یا دستگاهت میتونی بفهمی که چه طولی کابل USB میتونی استفاده کنی... و همچنین اگر میخوای از Ethernet استفاده کنی بر اساس نوع کابل Ethernet و سرعت کارت شبکه ات فرق میکنه... البته در موارد عادی و مودم های DSL و همچنین کارت های شبکه معمولی از کابل های UTP استفاده میشه... پس شما میزان طول کابلی که میتونی استفاده کنی رو در سه Ethernet اولی جستجو کن... که توی هر سه تاش 100 متر هستش... :8:
دستم درد نکنه... :11:
سلام دوستان
راستش سوالات زیادی در مورد Adsl دارم و بهتون بگم در مورد Adsl بجز نوع مودم و خود Adsl دیگه هیچی نمیدونم اگه لطف کنید به سوالاتم جواب بدین خیلی ممنون میشم :
1- برای ثبت نام برای Adsl باید چیکار کرد ؟(یعنی مثلا باید بریم مخابرات یا بریم Isp و ... )؟(لطفا توضیح بدین )
2-آیا میتونیم از مودمی غیر از مودمی که Isp بهمون میده استفاده کنیم ؟
3- آیا حتما باید از همون شهری که توش هستم اکانت بگیریم یا میتونیم از شهرای دیگه هم بگیریم ؟
4- هزینه های ثبت نام و مودم و ... چقدره ؟
در ضمن بنده ساکن آمل هستم
خیلی متشکرم
1.کافیه با شرکتی که توی شهر شما خدمات میده تماس بگیرینقل قول:
2.بله ( البته اگر شرکت نخواد مودم خودش رو آب کنه )
3.بله
4.ببین شما یه هزینه راه اندازی باید بدی که بین 5 تا 10 هزار تومان هست.
مودم هم بین 30 تا 50 تومان
هزینه شارژ هم که بستگی به سرویسی داره که میخوای بگیری