downstream من هم 544 هست.قبلا یکم بیشتر بود.:19:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
downstream من هم 544 هست.قبلا یکم بیشتر بود.:19:نقل قول:
امکانش هست شما هم مثل من برو 45 دیقه با اینا چت ببین نتیجه چی میشه! :-??نقل قول:
ای بابا !! من خودم 6 7 شب پشت سر هم چت کردم (چند صفحه قبل گذاشتم متنشو)
والا اونا میگفتن مشکل از مخابراته و .... و درست میشه
ولی آخرین شبی که چت کردم یاروو گفت مشکلی نداره و اصلآ قبلو نمیکرد مشکل رو
چمیدونم والا !!! ایشالله درست بشه
فعلآ که فصل امتحاناس و واسم مهم نیست ! ولی واسه تابستون حتمآ قبل از اینکه بگیرم میام ازت میپرسم
فعلآ بای
ممنوننقل قول:
حالا یه سوال مقایسه ای دیگه
از بین آرت 1 و eco 128 (یک ماهه) کودوم بهتره؟.من تا اونجا که فهمیدم فقط فرقشون بین ترافیکشون هست.
دوستان با توجه به این عکس که از صفحۀ setup مودمم گرفتم یعنی Down stream من 252 است ؟؟؟ :18: اونی که نوشته rate بالاش نوشته بود Down stream که البته تو عکس نیست ...
ديگه شلوغش نكن!!! :31:نقل قول:
هروقت شما تونستي تو 5 ثانيه 1 گيگ رو از روي يه قسمت هاردت منتقل كني جاي ديگه با اينترنت هم ميشه :31:
شما چقدر ميخواي هزينه كني؟نقل قول:
اگه هزينه برات مهم نيست خوب معلومه با آرت 1 دست و بالت بيشتر بازه و نگراني براي اتمام ترافيك وجود نداره :31:
سرويس اكو ،شبانه اش رايگان هستنقل قول:
ولي آرت كلا همون پهناي باندي كه داريد ، مي توانيد استفاده كنيد
جالبه سرعت دانلود آپلود من هم دقیقا همینه بدون کوچکترین تغییری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:
اگه هزينه برات مهم نيست خوب معلومه با آرت 1 دست و بالت بيشتر بازه و نگراني براي اتمام ترافيك وجود نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس یعنی تنها تفاوت بین پهنای باند هست که آرت نا محدود ولی اکو محدودیت (ولی دارای شبانه ی رایگان )نقل قول:
سرويس اكو ،شبانه اش رايگان هست
ولي آرت كلا همون پهناي باندي كه داريد ، مي توانيد استفاده كنيد
از لحاظ سرعت چی؟