سلام بله مي تونيد اينكارو انجام بديد.نقل قول:
ارور رو هم به خاطر اينكه 9 واحد رو مي خواي ثبت كني ميزنه.
Printable View
سلام بله مي تونيد اينكارو انجام بديد.نقل قول:
ارور رو هم به خاطر اينكه 9 واحد رو مي خواي ثبت كني ميزنه.
بله درسته . ممنون ... یک 3 واحد دیگه باید برمیداشتمنقل قول:
یک سوال دیگه : دوستم آزمایشگاه فیزیک 1 رو نمره گرفته ولی فیزیک 1 رو افتاده . حالا باید این ترم از دوباره آزمایشگاه رو همراه با فیزیک 1 برداره ؟
و یکی دیگه : یکی از دوستان ++C رو برداشت و قبول شد ولی ساختمان های گسسته رو برنداشت ترم 2 ... حالا ترم 3 مدار منطقی نمیتونه برداره چون پیش نیازش یعنی ساختمان های گسسته رو برنداشته که این بدیهیه ...
حالا سوال اینجاست : ساختمان داده 2 تا پیش نیاز داره هم ++C و هم گسسته ... از طرفی جلوی ذخیره و بازیابی اطلاعات ( توی چارت انتخاب واحد ) پیش نیازش رو زده : ++C و ساختمان داده ها ( همزمان)
یعنی هیچ کدوم از اینها رو نمیتونه برداره ؟ چون هر جوره داره خطا میگیره سیستم
من در کنکور امسال نرم افزار پیام نور شیراز اوردم!
کسی از بچه های شیراز در این دانشگاه و این رشته هست!
به هر حال!
چه جور دانشگاهی هست!؟
استاد های اون چطوری هستن!؟
کتاب هاش چطوریه؟!
یکم در مورد ویژگی هاش برام بگید ممنون میشم!
با تشکر
رشته نرم افزار اون چطوریه!؟
باید فقط برای مدرک بخونی یا چیزی هم یاد میگیری یا باید بری بیرون یاد بگیری!!!
سلام
من میخوام امسال در ارشد فراگیر شرکت کنم اما رشته ای که مورد نظرمه در یه شهر دیگست.میخواستم بدونم آیا حتما باید در کلاسهاش شرکت کنم یا فقط موقع امتحان به دانشگاه میریم؟
و سوال دوم اینکه آیا فارغ التحصیلان ارشد فراگیر می تونن دکترا شرکت کنن؟فقط آزمون دکترای فراگیر یا همه دانشگاه ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
سلام خواهش میکنم اگه میدونید راهنمایی کنید !
من متولد 72 ام .... رشته انسانی بودم .... امسال دانشگاه پیام نور قبول شدم........میخوام سال بعد کنکور هنر شرکت کنم ! ولی شرایطش رو نمیدونم !
مثلا اینکه نمیدونم باید از دانشگاه انصراف بدم یا نه ! اگه قبول نشم دوباره نمیتونم رشته ی قبلیم رو ادامه بدم ؟ و اینکه مشمول خدمت میشم یا نه ؟
سلام.نقل قول:
نه ديگه لازم نيست دوباره برش داره فقط بايد حتما ههمين ترم فيزيك 1 رو پاس بشه.
نه چون پيشنياز ساختمان ++C و گسسته هستش و پيشنياز ذخيره هم ساختمان و ++C ،پس نمي تونه برش داره.اگه گسسته رو پاس ميكرد مي تونست هم ذخيره برداره هم ساختمان.
نقل قول:
سلام.
مباركه.خوش اومدي به جمع ما:31:
دانشگاه پيام نور برخلاف اكثر دانشگاه هاي ديگه دانشگاهيه كه دانشجو براي قبول شدن و بدست اوردن نمره فقط و فقط خودش ميتونه به خودش كمك كنه.
معمولا استادهاش همون اساتيدي هستن كه توي دانشگاه هاي ازاد و روزانه تدريس ميكنن.
بعضي از كتاب ها تاليف هيت علمي خود دانشگاه هستش ولي براي رشته شما بيشتر كتابها،از منابع مشترك بين دانشگاه هاي ديگه س.
در كل بايد خوب بخونيد تا زياد توش نمونيد :دي
نرم افزار رشته خوبيه چند ساله كه داره توي پيام نور تدريس ميشه پس ميشه گفت حداقل ميشه روي اساتيدش حساب كرد.ولي بازم نميشه متكي به دانشگاه بود.اگه ميخواي موفق باشي بايد از همين الان شروع به يادگيري كني نه به اميد صرف دانشگاه بموني.
ما هم مدیریت بازرگانی
حالا برا ثبت نام باید چی کار کنیم؟
سلام
اقا ثبت نام ما ساعت 4 شروع ميشد من 5 رفتم ديدم تو اين يه ساعت همه كلاسا پر شده!!!
ميخواستم بدونم ممكنه بازم كلاس اضافه كنن؟
و اين كه تاريخ حذف و اضافه كي هست؟
من صنايع پيام نور شيراز ميخونم
با تشكر