:31:خدارو شکر خداررو شکر گوش شیطون کر بزنم به تخته:31:سرعت شبا خوبه با 512 حجمی چند شب دارم 1.5 گیگ دانلود میکنم :دی
Printable View
:31:خدارو شکر خداررو شکر گوش شیطون کر بزنم به تخته:31:سرعت شبا خوبه با 512 حجمی چند شب دارم 1.5 گیگ دانلود میکنم :دی
اقا این قیمت ها چرا اینجوری . من 15-16 همین ماه میخوام بیام آسیاتک . میخوام 10 مگ 10 گیگ بگیرم . حالا قیمت توی سایت و قیمت سایت امور مشترین خیلی فرق داره ! احتمال 99 % نمایندگی قیمت های خود سایت میگیره :41: توی امور مشترکین 1 مگ با 10 گیگ تازه با مالیات و این چیزا 34 تومان ! بعد توی سایت بدون مالیات 38900 !!! عجب مسخره بازی هستا :19::13:
برای اینکه تا 15 ام قیمت های با تخفیف هست و امور مشترکین هم با تخفیفش محاسبه کرده براتون.نقل قول:
خیر دوست عزیز . تخفیف نوروزی تا دیروز 5 بود که تمام شد . الان دیروز همین 1 مگ 10 گیگ با مالیات با تخفیف نوروزی 31 تومان زده بود . الان قیمت های قدیم . توی سایت هم خبر تخفیف نوروزی زده از 15 اسفند تا 5 فروردین :46:نقل قول:
یه اتقاق عجیب
4 شب پیش سرویس 2 مگ 20 گیگ من تموم شد، مثل هر ماه دوباره شارژ کردم ولی یه اتقاق عجیب افتاد :18:
بعد از اینکه سرویسم رو تمدید کردم، دیدم حجم شارژ شده را زده، 45600.05 اول فکر کردم منظورش 4 گیگ هست :19: یکم که با دقت خوندم دیدم 45 گیگ هست :27: اولش گفتم حتما اشتباهی شده ، مودم خاموش روشن کردم دیدم فرقی نکرده. گفتم حتما تا یکی دو روز دیگه درست میشه، و هنوز هیچ اتفاقی نیفتاده :21: منم شروع کردم به دانلود روزانه
این اتفاق برای کسی نیفتاده؟
شما توی پست قبلیت گفتی قیمتای امور مشترکین با مالیات و ... ارزون تر از سایت هست و پانزدهم این ماه میخوای بگیری .نقل قول:
به نظر من اگر هنوزم همینطوره شما برو درخواستتو بده ولی پول رو واریز نکن درخواستت تا دو هفته میمونه با همین قیمتی که الان هست تا دو هفته بعد هم میتونی پرداخت کنی.
سلام. من بعد از عید می خوام بیام آسیاتک. کرج مرکز نصرآبادی. دوستانی که کرج هستن از خود آسیاتک میگیرن سرویس یا حتما از نمایندگی باید بگیرم؟ بعد قیمت نمایندگی با قیمتی که خود آسیاتک زده متفاوت هست. چرا اینطوریه؟ و اینکه کدوم نمایندگی بهتره؟ از کجا برم بگیرم؟
خوش به حالت، اشتباه برات شارژ کردند :21:نقل قول:
با عرض سلام و احترام
من به تازگی از شرکت آسیا تک سرویس ویژه نوروزی به اسم تندر 1 گرفتم در قم
فروشنده به من می گفت سرعتش 2 مگ است و سرعت دانلود روی 200
من تازه سرویسم نصب شده و دانلود که می زنم بین 20 تا 40 یا 50 متغییر و بالا نمیره
من به پشتیبانی زنگ زدم باهم 2تا لینک تست کردیم برای من 30 تا 40 می داد برای اون 250 ازشم پرسیدم میگفت اینترنت من روی پورت 2مگ نصب شده و باید سرعت 250 بده .
اون می گفت سیستم مشکل داره و باید روی یه سیستم دیگه تست کنم
من روی سیستم
اینترنت سکوریتی kaspersky 2011 و نرم افزارهای metlimiter و tun upدارم
ویندوز سون
از سایتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تست گرفتم اینو می ده
ping
74ms
download
0.36 mbps
upload
0.32 mbps
به نظر شما اساتید مشکل من از کجاست چجوری می تونم درستش کنم .
با تشکر
با عرض سلام و احترام
من به تازگی از شرکت آسیا تک سرویس ویژه نوروزی به اسم تندر 1 گرفتم در قم
فروشنده به من می گفت سرعتش 2 مگ است و سرعت دانلود روی 200
من تازه سرویسم نصب شده و دانلود که می زنم بین 20 تا 40 یا 50 متغییر و بالا نمیره
من به پشتیبانی زنگ زدم باهم 2تا لینک تست کردیم برای من 30 تا 40 می داد برای اون 250 ازشم پرسیدم میگفت اینترنت من روی پورت 2مگ نصب شده و باید سرعت 250 بده .
اون می گفت سیستم مشکل داره و باید روی یه سیستم دیگه تست کنم
من روی سیستم
اینترنت سکوریتی kaspersky 2011 و نرم افزارهای metlimiter و tun upدارم
ویندوز سون
از سایتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تست گرفتم اینو می ده
ping
74ms
download
0.36 mbps
upload
0.32 mbps
به نظر شما اساتید مشکل من از کجاست چجوری می تونم درستش کنم .
با تشکر