718تیوتراش رو مخه و اصلا توصیه نمیشه...مگر اینکه علاقمند به باندهای از این نوع باشید و کیفیت مهم نباشه براتون...
4تاش که اصلا توصیه نمیشه-اگه استیج جلو نداری چیزی بعتره یه کامپ بندازی---مثل 1730 یا 703 کنوود
718تیوتراش رو مخه و اصلا توصیه نمیشه...مگر اینکه علاقمند به باندهای از این نوع باشید و کیفیت مهم نباشه براتون...
4تاش که اصلا توصیه نمیشه-اگه استیج جلو نداری چیزی بعتره یه کامپ بندازی---مثل 1730 یا 703 کنوود
الان من 1 جور تنظیم کردم رو مخ نیست آخه کامپو میخوام بعدن ببندم بزارم وسطه 718 آ چه کنم به نظرتون نبندم؟نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
کار نشد نداره
اتفاقا همین 2 - 3 روز پیش بود تبلیغ پشت سری های کنوود رو دیدم که اتفاقا جفت هم بودن
میگم کنوود چون از کیفیت ساخت محصولات کنوود خوشم میاد :)
بعد میشه برای هرکاری استفادشون کرد
فیلم دیدن
پلی استیشن بازی کردن و موزیک ویدئو و ...
البته یه خورده گرونن مثل اینکه
شما تا چه میزان میخواین هزینه کنین؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://ae.kenwood.com/Car_Entertainment/Visual_n_Navigation_Systems/LZ-612IR
دوستان من پنل 7150 رو اشتباه جا انداختم خارهای یه طرف کامل جا نیافتاده حالا نه بیرون میاد نه می خونه بردم پیشه یه فروشنده گفت باید باز بشه . شما تا حالا به این مشکل خوردید؟
یا میدونید چه جوری باید بیرون بیارمش؟
مرسی
هیچی استیج جلو نمیشهنقل قول:
خالی نذارش جلو رو...
در ضمن ببخشید که اینو می گم 4 تا اسپیکر رو تاقچه یکم(یعنی خیلی:13:) زمخته و اصلا حرفه ای نیست کار:2:
موفق باشید
جلو باند داره و جواب میده الان 250 دارم موندم چه کنم :31:نقل قول:
داداش اگه پولت اضافه کرده شماره حساب بدم؟نقل قول:
والا ثواب داره:31:
بچه ها کسی نبود یاری بده؟نقل قول:
یعنی بدم زیره دسته مغازه دار؟؟؟:41:
داداش بیا اصلا دارو ندارم واسه تو:31: داداش راستی cs 1204 jbl با 1 آمپ خوب که رو این ساب بترکونه چی مد نظرتونه؟چه قدر هزینشه؟نقل قول:
ماله من 1 بار گیر کرده بود در نمیومد دکمه openo نگه داشتم پنل اومد بالا با احتیاط در اوردم نمیدونم چرا اینطور شد شما چطوری بر عکس جا زدی مگه میشه:18:نقل قول: