بله قیمتها بشدت افزایش پیدا کرده با کاهش زمان مصرف :n01:نقل قول:
Printable View
بله قیمتها بشدت افزایش پیدا کرده با کاهش زمان مصرف :n01:نقل قول:
سلام.
آقا الان من یه بسته 1ساله دارم. و تا سال دیگه این موقع اعتبار داره.
میتونم بسته ساعتی بگیرم ؟
اگر بسته ساعتی بگیرم چه اتفاقی میافته واسه بسته یکسالم ؟
با تشکر.
اونجوريم كه شما مبگي نيست شايد واسه يه سري افراد كه مصرف كمي دارند حرف شما تا خدي درست باشه اما واسه افرادي كه مصرف بالاتري دارند فرقي ندارهنقل قول:
مثلا خود من بسته ١٠٠ كيگ براي ٢-٣ ماهم هست
براي همين فرقي نميكنه يكساله باشه يا ٦ ماهه
حجم مهمتر از زمان هست براي بعضي افراد
دقيقا منم هم يك ساله ١٠٠ گيگ رو سه مرتبه خريدم و بيشتر از ٦ماه دوام نياورده و البته اين بسته آخري رو چند روز پيش تميد كردم و هنوز استفاده نشده و رزرو شده.در كل مصرف واقعا بالاستنقل قول:
7cEram
سلام.
آقا الان من یه بسته 1ساله دارم. و تا سال دیگه این موقع اعتبار داره.
میتونم بسته ساعتی بگیرم ؟
اگر بسته ساعتی بگیرم چه اتفاقی میافته واسه بسته یکسالم ؟
با تشکر.
چه خبره :wac: مصرف ما-ها کم نیست و معمولیه اما مصرف شما-ها زیاده و فکر میکنم در اقلیت باشید :n01:نقل قول:
والا ديگه اقليت اكثريت بايد يه امار رسمي گير اوررد ولي در كل منظورم اين بود قضيه به اون شوري كه گفتن نيستنقل قول:
اين الان مصرف من به تاريخ نگاه كنين
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله . میشه . در ساعات تعیین شده از بسته کوتاه مدت تر استفاده میشه اگه حجم یا زمانش گذشت از بسته بلند مدت .نقل قول:
همه نوع بسته ای رو هم میتونین همزمان داشته باشین . شبانه - 6 تا 12صبح و ...
توجه مهم : بسته شبانه نامحدود ، محدودیت 20 گیگ برای هر ساعت داره .
کاری به مصرف عادی و غیر عادی ندارمنقل قول:
اما ایرانسل الان همه یوزرها رو مجبور کرده توی شش ماه بسته 150 تومنی خرید کنند ( از لحاظ مقرون به صرفه بودن ) در حالی که قبلا برای شش ماه نهایت دو تا شصت تومنی می گرفت یا با همون سی گیگ شش ماه سر می کرد.
از نظر من حداقل 60 درصد کسانی که بسته شش ماه سی گیگ رو می گرفتن ناراضین. یکیش خودم. من از وقتی ایرانسل این بسته رو گذاشت فقط اینو خریدم
جالبه همون بسته یک ساله رو آورد گذاشت توی شش ماهه با همون قیمت
حالا بسته شش ماهه که زمانش کمتره شده 100 گیگ ولی یکسال که زمان ببشتریه 48 گیگ داره واقعا خنده آوره این حرکتا
کجای دنیا زمان رو که میبر بالا حجم رو کمتر میکنن
مهم: مثل اینکه اختلافات و درگیری های شدیدی بین مدیران ایرانسل سر قضیه قیمت گزاری بوجود اومده یکی دو سال پیش هم همین درگیری ها بود
اين نظر شخصي منه؛اون سالانه ها بيشتر براي مصارف هوشند سازي خوبه و با صرفه هستند.شايد ايرانسل نظرش همين باشه و بيشتر تبليغاتش هم هوشمند سازي وسايل هستش.نقل قول:
7cEram
برای من مهم اینه که قیمت هر گیگ پایین باشه محدودیت زمانیش مهم نیست دو ماه باشه یا شش ماه
دقیقانقل قول:
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
بسته باید یا از نظر حجم نامحدود باشه و یا از نظر زمان
ولی اینا هم حجم رو محدود کردن هم زمانش رو که روز به روز هم دارن هردوش رو کمتر میکنن این کار کاملا غیر منصفانست
مثل اینه که به شما یه گونی برنج با قیمت یه گونی بدن بگن ظرف یه هفته باید تنهایی همشو بخوری وگرنه باقیشو ازت میگیریم
بعد میگن اگه نمیخوای یک کیلو برنج بهت میدیم واسه یک سال پول یک سالشو هم ازت میگیریم
فقط دو گروه بدردشون میخوره اول اونایی که در یک هفته همه برنجا رو میخورن که همه اینجور نیستن
و اونایی که اصلا برنج دوس ندارن و سالی یک کیلو هم نمیخورن
و اون اکثریت که برنج رو متناسب میخورن باید این وسط چیکار کنن؟؟
این چه سیاست های قیمت گذاری هست که توی دنیا راه افتاده باید طوری تنظیم بشه که هرکس هرچقدر لازم داره بخره و هرچی حجم بیشتری بخره تخفیف بیشتری بگیره
مثل اینکه شما وقتی میری عمده فروشی طرف که نمیاد بگه نه یا باید دو کارتن ببری یا 100 کارتن، میگه هرچقدر بیشتر ببری تخفیف بیشتری میگیری
ولی شرکتایی مثل ایرانسل فقط میخوان با ترفند های قیمت گذاری بیشتر جیب کاربرا رو خالی کنن هدف فقط همینه
در کل تعرفه گذاری اینترنت در کشور مسخره هستش از اینترنت همراه بگیر تا تی دی اس ال..ما هیچ کجای دنیا اینترنت ای دی اس ال حجمی نداریم...مشکل ایرانسل نیست مشکل بالاتر از ایرانسلهنقل قول:
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
تعرفه هاش با هم نمیخونه تعداد ماه با مقدار حجم ضمن اینکه بقول دوستان قیمت حجم گرونه
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
الان شما 4 تا پیج بازی کنی و ویدیو استریم کنی کلی حجم می برهنقل قول:
کسی میدونه برای حسابهای چند کاربره میشه هر بسته ای رو خرید یا محدودیت داره؟
محدودیت داره فقط بسته های خاص که بهترینش قبلا ماهی 20 گیگ 50 تومن بودنقل قول:
با توجه به خبر منتشر شده از راه اندازی سرویس تی دی ال تی ایی مبین نت تاپیک زیر ایجاد شد.
اطلاعات خودتان را به اشتراک بگذارید.
من دیشب اینترنت شبانه گذاشتم برای دانلود و داشت با idm دانلود میکرد یک هو که زمان تموم شد فوری رفت روی تعرفه عادی و در عرض 20 ثانیه باقی مانده شارژ منو خورد!! چه جوری میشه کاری کنم که بعد از اتمام زمان دیگه از تعرفه عادی استفاده نکنه؟
يا تو idm تنظيم كن ٢-٣ دقيقه قبل از اتمام زمان دانلود رو قطع كنهنقل قول:
يا سرويس قطع اينترنت بدون بسته رو فعال كن
كدش رو سايت ايرانسل هست اينجا هم بچه ها ميدونن من يادم نيست الان كدش
از طریق اَپِ مای ایرانسلنقل قول:
1:حساب من
2:تنظیمات
3:طرح کنترل مصرف ازاد
با فعال سازی دیگه از اینترنت آزادت استفاده نمیشه.
از تو اپ ايرانسل كار نميكنه مورد دارهنقل قول:
ارور ميده! بايد با كد غير فعال كنيكدش چنده؟!
از قسمت تغيير طرح تعرفه امكان پذيرنقل قول:
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
سلام من یه مودم Airmaster 3000m lte مبین نت دارم . میخوام سیمکارت 4g ایرانسل رو روش استفاده کنم . یکی از دوستام موفق به اینکار شده و میگفت هیچ تنظیمی هم انجام نداده . ولی من هرکار میکنم با اینکه سیمکارت رو میشناسه ولی سیگنال دریافت نمیکنه و همش EMM State حالت not registered هست . البته بعضی وقتا اولش که مورم روشن میشه یه 5 ثانیه وصل میشه و سیگنال میگیره بعد دوباره از حالت رجیستر خارج میشه انگار پرت میشه بیرون ...
کسی راهکاری نداره ؟ واقعا قیمتا و سرعت مبین نت بدرد نمیخوره !
مطمئن هستید اونجا سیگنال باند 42 و 43 هست؟ با مودم خود ایرانسل تست کردید؟نقل قول:
سیم تون اف دی دیه یا تی دی دی؟
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
سلام
بچه ها سرعت دانلود شبانه ساعتی با مقدار سیگنال ارتباط داره؟ من دیروز سیگنالم 4 از 5 بود ساعتی 20 گیگ رو داد ولی دیروز سیگنالم گاهی 4 گاهی 3 از 5 بود ولی تو سه ساعت 24 گیگ داد.
ممنون میشم راهنمایی کنید اگر نرم افزاری هم برای pc برای سنجش قدرت سیگنال 4g هست ممنون میشم معرفی کنید.
یکی سوال ما رو جواب میده لطفا
همراه اول دو تا بسته ی حجمی خوب گذاشته و تا بیست مهر هم فرصت خرید داده.
برید سمت همراه اول و ایرانسلو تحریم کنید.
گرچه این سیاست گذاری به صورت کلی و با خط گرفتن از دولت و حکومته ولی واقعا موندم که اینا چقدر افق دیدشون احمقانه و بچه گانه س.
یکی نیست بهشون بگه آخه الاغا، برادران غربی تا چند ماه دیگه اینترنت رایگان میرسونن به ملت غیور و سیب زمینی ایران. پس با دست خودتون یه کاری نکنین که مردم با سر برن سمتش، عوضش کاری کنید که حتی اگه اینترنت رایگان هم از طرف سرکتای خارجی اومد، کاربرای ایرانی بگن خوب چه کاریه؟ ایرانسل که هست، همراه اول که هست.... اینترنتشونم که خیلی به صرفه س. پس چرا برم از سرویس بیگانه استفاده کنم؟
اهای مسئول احمق و بچه، از ما گفتن بود....
Sent from my SM-J105F using Tapatalk
چه بسته هایی؟حجم و قیمتش چجوریه؟:n13:نقل قول:
مگه چند ماه دیگه اینترنت رایگان میاد؟؟؟؟:n04::n19:
قضیه این اینترنت رایگان چیه ؟؟؟
تو همین چند ماه که نه ولی به نظر من خیلی دور نیست که اینترنت جهانی به دست همه مردم برسه.حالا یه درصد شما فک کنین ملتی که برای شربت و چایی مجانی ترافیک درست میکنن از اینترنت مفت بگذرن و بگن نههه فقط ایرانشل و همراه تنبل.
نقل قول:فکر کنم منظورشون همون مـاهـواره عاموس 6 اسـرائـیـل باشه که البته راکت فالکون قبل از پرتاپ منفجر شد و به سرانجام نرسید . هدف این مـاهـواره ظاهراً توسعه اینترنت رایگان برای کشورهای در حال توسعه آفریقایی و آسیا بوده .نقل قول:
بگردید تو اینترنت تا جزئیاتشو متوجه بشید .
سلام
بچه ها سرعت دانلود شبانه ساعتی با مقدار سیگنال ارتباط داره؟ من دیروز سیگنالم 4 از 5 بود ساعتی 20 گیگ رو داد ولی دیروز سیگنالم گاهی 4 گاهی 3 از 5 بود ولی تو سه ساعت 24 گیگ داد.
ممنون میشم راهنمایی کنید اگر نرم افزاری هم برای pc برای سنجش قدرت سیگنال 4g هست ممنون میشم معرفی کنید.
به تعداد یوزی که همزمان با شما وصلن هم ربط دارهنقل قول:
اون رو میدونم ، سیگنال چطور اون هم ارتباط داره؟اخه خیلی تفاوت سرعت بین این دو روز بود.روز دوم یک سوم روز اول بود سرعتمنقل قول:
به تعداد یوزی که همزمان با شما وصلن هم ربط داره
به تعداد یوزرها و نحوه استفادشون مثلا اگر اون شب dvd فروش بزنه دانلود کار نت ساختست همچنین به این که کدوم دکل و کدوم فرکانس وصل شدین هم تاثیر داره.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
از کجا بفهمم TDD هست یا FDDنقل قول:
خبر اینترنت رایگان رو من یکی دو سال پیش شنیدم که گوگل قرار هست راه اندازی کنه. اما از اونجا که اینجا ایرانه انقدر سنگ جلوش میندازن که نشه ازش استفاده کرد.نقل قول:
اگر اون اینترنت وارد بشه دیگه ایرانسل و همراه و رایتل و بقیه شرکا میرن قاطی باقالیا