شاتل دیگه واقعا شورش رو درآورده. هر نیم ساعت قطع میشه...دیگه اعصابمو خورد کرد درخواست فسخ دادم. میخوام برم همارا ... دوستانی که همارا دارن وضعیتش چطوره ؟ خراب که نشده ؟ ping و timeout و packet lost اش در چه حدی ایه ؟
Printable View
شاتل دیگه واقعا شورش رو درآورده. هر نیم ساعت قطع میشه...دیگه اعصابمو خورد کرد درخواست فسخ دادم. میخوام برم همارا ... دوستانی که همارا دارن وضعیتش چطوره ؟ خراب که نشده ؟ ping و timeout و packet lost اش در چه حدی ایه ؟
نه خراب نشده شما هم خوش قدم باشید انشالله مشکلی پیش نمیاد براش:n02:نقل قول:
دوستان برا دانلود شبانه آسیاتک خوبه یا همارا !؟
آسیاتک فقط برای شبانه خوبه
روزانه کیفیت نداره آشغاله ولی شبانش خیلی خوبه از همه شرکتا بهتره شبانش
زنگ زدم به مخابرات میگم می خوام جمع کنم میگه حجمت مونده!! تمامش کن بعد زنگ بزن.
حجمم که تموم شد زنگ می زنم میگه باید زمانت به اتمام برسه بعد جمع آوری کنیم.
میگم به شما چه ربطی داره جمع آوری کنین برم جای دیگه میگه نهههههه به ما گفتن نباید جمع آوری کنین تا روز آخر باید حجم بخری.
نقل قول:
شکایت کنید به سامانه 195
ممنون بله در حال نوشتنش بودم :n02:نقل قول:
الکی میگن حجمت رو تموم کن بعد میگن حالا که تموم کردی دوباره بخر.
دوباره زنگ زدم حالا جمع کردند!
منم جم کردم از مخابرات
ولی آسیاتکم وبگردی داغونه :n28:
یه تست از اسیاتک بذارم تر و تازه
داخل:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خارج:
مخابرات :
سرویس 128 !! چقدر مثل موشک شده یکی دو روزه !!! اخ نمیگه :n04: ( آی پی رو میزنه مال اسیاشت چرا ؟ )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
پینگ 22 نماز شکر داره:n02:
از روزی که اومدم مخابرات پینگ داخلم همین بوده !! البته با یه سری تنظیم تو مودمنقل قول:
پینگ خارجم تا این حد نبود !! و کیفیت لازم رو نداشت که الان خوبه
مگه الان 400 گیگو با چه سرویسی دانلود میکنید؟نقل قول:
من همین الان دانلودمو قط کردم
سه ساعت 22 گیگ !
2000 تومن شد !
20 گیگ 2000 تومن
400 گیگ میشه 40 تومن :n10:
نهایتن 8 روز هم طول میکشه 400 گیگ تموم شه
اگر 400 گیگ 40 تومن باشه من خودم از آسیاتک میرم ایرانسل :n02:نقل قول:
ولی فکر نمی کنم امکان داشته باشه
تو سایت ایرانسل قیمت ها رو نوشته ! چیزی که شما میگین رو من ندیدم
این نظر شما نیست مگه 100 گیگ 170 هزار تومن ؟!
پس چطور 400 گیگ 40 هزار تومن ؟
نقل قول:
منظور از ایرانسل اینه که :
سرویس شبانه 3 ساعت رایگان 2000 تومنی هست که اگر با LTE وصل بشی میتونی خیلی راحت دانلود کنی !!! بیشترین حجم در کمترین زمان
دوستانی هستن که تو 3 ساعت بالای 40 گیگ دانلود کردن :n02:
تعرفه 4g رو کجا نوشته ؟ تبریز کاملا ساپورت میشه تمام مناطقش ؟ من جمله توانیر ؟ :n02:
============
نقل قول:
۳۰ روز ۱۰ گیگابایت ۶۵۰,۰۰۰ ریال *۵۵۵*۵*۳*۸# *۵۵۵*۵*۳*۸#
من 10 گیگابایتی میخوام . شبانه رو باید جدا فعال کرد ؟
واقعا اگر خوب باشه lte میخرم
==========نقل قول:
براساس این گزارش، بسته شبانه نامحدود اینترنت همراه ایرانسل با اعتبار زمانی یک روزه با قیمت ۳هزار تومان و بسته شبانه نامحدود هفتگی ایرانسل هم با قیمت ۱۰هزار تومان از طریق کددستوری ویژه #۵*۵۵۵* در اختیار مشترکان سیم کارت های اعتباری ایرانسل قرار گرفته است.
بدین ترتیب مشترکان اعتباری ایرانسل میتوانند بر اساس برآورد خود از نیازشان به اینترنت، مناسبترین بسته را در دورههای روزانه و هفتگی شبانه انتخاب نموده و هزینه اینترنت همراه خود را تا حد چشمگیری کاهش دهند. بستههای نامحدود شبانه ایرانسل در بازه زمانی ساعت ۲ تا ۸ صبح قابل استفاده هستند.
من میگم دیگه ایرانسل به صرفه نیست
هفتگی 10 هزار تومن !!!
یک ماه میشه 40 هزار تومن + 65 هزار تومن هم که هزینه اینترنت 10 گیگ میشه 105 هزار تومن
خوب من همین سرویس 10 گیگ با دانلود شبانه رو الان 50 هزار تومن دارم دیگه
=======
رایتل چطور شبانه نداره ؟
شبانش فقط 3 گیگابایته این سرویس ؟نقل قول:
اینترنت حرفه ای 30 روزه (3 GB) 3 + 3 GB هدیه ساعات افت مصرف* 30 150,000
اون تعرفه های عادی ایرانسل رو وللش : برای شبانه باید از این بسته ها استفاده کنی
با نامحدود نیم ساعته اگه سرعتت خوب باشه میتونی 5 گیگ دانلود کنی
با نامحدود سه ساعته هم میشه تا 40 گیگ و بالاتر دانلود کرد
همه جای تبریز LTE وجود داره (طاق یانی ) هم توسط دکل مدرسه کلکته چی تغذیه میشه با LTE
سلام مستر فانوس طلایی ایرانسل فقط 4 g سرعتش خوبه یا نه چون ما اخونی هستیم و 3g دارم ولی سرعت به زور به 250 میرسه نمیشه درست و حسابی دانلود کرد
نقل قول:
تعرفه و خبر چند سال پیش رو ولش کن
تعرفه ها
برنامه ایرانسل من
تاپیک ایرانسل
ایرانسل من گوشی من چرا ج نمیدهنقل قول:
الان یوزر نسل 3 خیلی زیاده نسبت به نسل 4نقل قول:
برای همین سرعت نسل 4 خیلی بیشتر از نسل 3 هست
البته بستگی به منطقه هم داره !! چون من با نسل 3 بالای 10 مگابیت سرعت دارم !! با نسل 4 هم 50 مگابیت رو میگیرم راحت :n02:
این انتن نسل 4 طرفای ما 2 خط میده و بعضا کلا نمیشه دانلود کرد!!!فقط علامتش رو نشون میده:n03: ولی الا یکی هفته هست که با نسل 3 ایرانسل شبی با 4تومن 45گیگ دانلود می کنم که خوبه!!!
نقل قول:
کنار این نامحدود باید سرویس یک ماهه هم خرید یا نه ؟
که برای من 10 گیگ لازمه
میشه 32 هزار تومن
اگر اون نیم ساعت نامحدود فعال بشه 15 هزار تومن هم برای اون میره میشه 47 هزار تومن
مقدار دانلود هم حالا اگر سرعت بالا باشه میشه 5 گیگ در روز
-==========
خب الان با ADSL الان 16 گیگ در روز میشه دانلود کرد همون 50 تومن در ماه 10 گیگ شارژ
اینجوری ایرانسل تو حالت ماکسیمم یک سوم ADSL دانلود میکنه {با قیمت برابر}
:n04:نقل قول:
این حساب کتابای فضایی رو از کجات در میاری :n02:
نه نیازی نیست
یه سرویس 128 مخابرات بگیر !! ماهانه 5 گیگ11 تومن !! که 1.5 گیگ هم برای آپلود بهت میده :دی سر جمع میشه 6.5 گیگ
برا دانلود هم واسه شبا از ایرانسل سرویس بخر !! :n02: سه ساعته 2 هزار تومن !! شبی 40 گیگ بدون دردسر بزن تو رگ !! 40 گیگ کمت بود همراه اول هم یه طرح داره !! شبانه 20 گیگ 1000 تومن !! میشه به راحتی 20 گیگ رو دانلود کرد:n02:
خلاصه میشه به راحتی با ایرانسل یا همراه اول رفع حاجت کرد :n02:
اگر با ایرانسل یک ماه به صورت مداوم هر شب 40 گیگ دانلود کنی در ماه میشه 1200 گیگابایت با ماهی 60 تومن هزینه ( البته سرعت LTE تو خونه شما رو نمیدونم چقدر بده ولی من با اون دکل نزدیک شما 70 مگابیت قبلا سرعت گرفتم :دی)
اگر با تنهای اول شبی 20 گیگ دانلود کنی در عرض یک ماه میشه 600 گیگابایت با ماهی 30 تومن هزینه
نکته مهم اینه که من نمیدونم این همه چی دانلود میکنید !! :دی حالا این به جهنم !! اینا رو کجا سیو میکنید !! :دی:دی:دی:دی:دی:دی:دی
نقل قول:
5 گیگ که جواب نمیده حداقل باید 10 گیگ باشه :n02:
تازه الان با سرعت 800 وبسایت ها اینطوری باز میشن .... ببین با سرعت 20 کیلوبایت بر ثانیه چه مصیبتی میشه
همراه اولم هر شب 1000 تومن باشه هر ماه میشه 30 هزار تومن با 20 تومن باقیمانده هم نمیشه یه اینترنت یک ماهه با 10 گیگ شارژ پیدا کرد
==========
این ایرانسل و همراه اول برای کسایی که دانلود معمولی تری دارند و فقط بعضی روز ها فعال می کنند خوبه
برای من که هر شب 16 گیگ داتلود میکنم خوب نیست :n02: چون باید هر شب هر شب فعال کنم که هزینه میره بالا
مگه سرعت باز کردن پیج به سرعت دانلوده ؟ نه عزیز :دی پینگت خوب باشه سرعتت باشه 1 مگابیت !! وبگردی میشه مثل موشک :n02:نقل قول:
در هر حال من گزینه های ممکن روگذاشتم رو میز ! ولی خدایی چی دانلود میکنی این همه ؟ :n02:
راست میگی بیشتر به پینگ ربط داره ولی خوب به سرعت خود کاکشن هم ارتباط دارهنقل قول:
بعضی سایتها 5 مگابایت و ... فقط یک پیج سایتشونه به خاطر داشتن اسلایدشو ....
حالا بیا 5 مگابایت رو با سرعت 128 باز کن هر چقدر هم پیمگ خوب باشه گیر میکنه
من یه عمر نزدیک از 2007 تا 2012 خودم 128 نامحدود داشتم مزیت و ها و محدودیت هاش رو چشیدم :n02:
======
مشکل من الان اینه شغل ثابت ندارم تو خونه پروژه دانشجویی و ... میگیرم کار میکنم این صبح تا شب تو خونه بودن باعث بالا رفتن مصرف اینترنت میشه
اگر بیرون کار میکردم مصرف خیلی پایین میومد :n03:
برا باز کردن اسلاید شو سرعت فاکتور مهمه :n02:نقل قول:
برا اینجور کارکرد 10 گیگ کمه !! خوبه با 10 گیگ سر و ته ماجرا رو هم میاری :n02::n02:
یه زمانی من از ایرانسل بسته میخریدم ( اوایل که ایرانسل زودتر از تنهای اول edge داد :دی ) سرعت 35 تا :n04: ذوق مرگ میشدم :n02: همون موقع پسر داییم 64 کیلوبیت نامحدود داشت از همارا سیستم !! ماهی حدود 10 تومن میداد فکر کنم :n08: هیچوقت یادم نمیره !! 35 ثانیه طول میکشید تا گوگل رو بالا بیاره :n08::n08::n08:
یک سوال دیگه من 512 مخابرات دارم سرعتم 128 هستش سرویس شما چیه و سرهتت داداش چنده ممنوننقل قول:
سرویس 128 دارم ، سرعت دانلود 1 مگابیت یا 128 کیلوبایت برثانیهنقل قول:
تو مخابرات به جز سرویس 128 پول اضافی دادنه همشون
مطمنی داداش 512 من 128 هست 128 تو هم 128 ممکنه یعنی منم 128 تمدید کنم سرعتم باز 128 هست اگه اینجوری باشه میام 128 میگیرم ممنون دااش از جوابتنقل قول:
من 1 مگ داشتم سرعتم 250 بود !!
گفتم چه کاریه الکی پول بدم به اینا !!
گفتم برام 128 تمدید کرد سرعتم شد 128 کیلوبایت !! :n02:
پينگ 700 تا حالا من نداشتم ک الان دارم
مچکرم آسياتک!
ازينجام بايد جم کنم
Sent from my D6633 using Tapatalk
آسیاتک واقعا برای وبگردی خیلی آشغالهنقل قول:
کل روز آشغاله ولی ساعت 9 شب تا 1 نصف شب دیگه افتضاح میشه
منم برای شبانه موندم جای دیگه شبانه داشت جمع میکردم میرفتم
آقا من چندین ساله که همارا دارم. سرویس 128 خانگی که دق داد ما رو. تو خونه کاربرها زیاد شدن یعنی دو سه نفر گوشی به دست افتاده به جون نت با تلگرام. این ماه سرویس 128 الی 2048 منصفانه خریدم سریع 6گیگ هدیه اش تموم شد سرعت افتاد رو 128 . افتضاح.
میخوام آی اس پی رو عوض کنم رو آسیا یا های وب یا چیز دیگه.
نظرتون چیه؟
نامحدود باشه
به صرفه باشه
دانلود مهم نیست. بیشتر برای وب گردی.
تو یه جایی من آسیا 1024 نامحدود برنزی استفاده کردم. سرعتش یکنواخت نبود. بعضی روزها عالی بود رعضی روزها آشغال. ماهی 65000 تومان
ممنونم
آیا همراه اول هم 4جی داره ؟ کدوم منطقه ها رو پوشش میده ؟ کلا ایرانسل وضعیت چطوریه ؟
داداش فقط یک مشکل سرویس من پس پرداخت هست مال شما پیش پرداخته ؟به نظرت فرقی میکنه؟نقل قول:
فروم چه ساکت شده...