سرویس 2مگ یگ ساله بدون شبانه کدومه؟حیلی قر و فاطیه پیداش نمیکنم
Printable View
سرویس 2مگ یگ ساله بدون شبانه کدومه؟حیلی قر و فاطیه پیداش نمیکنم
عجب آدمای بی در و پیکری هستند :n21::n21:
من قبل از اینکه تعرفه های جدید بیاد قرارداد 2 مگ دو ساله داشتم و هنوز هم دارم. خطم تا 6 مگ میکشید و سرعت تا 6 مگ باز بود. الان سرعتم اومده روی 2 مگ :n34::n34::n34:
بگم بیارن بالا قبول می کنند یا باید 2 سال وایسم؟ :n34::n34:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:نقل قول:ببخشید این انرژی چیه میشه توضیح بدین؟ چون من آسیاتکم و فعلا اولویت اصلی کوچ کردنم، پارس آنلاینهنقل قول:
سازمان حمایت از حقوق مصرف کننده تا الان کجا بود که یهو سر کلش پیدا شد شد کاسه داغ تر از آششششش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n24:
درودنقل قول:
دقیقا دارن به سرعت اسمی میدن بهتون دیگه، اگر اینجور باشه اینترنت پایدار می مونه، اگر سرعت بالاتری میخواین تهیه کنین.
من هم طرح قدیمی رو دارم ولی محدود نمیکنه قدیمیارو الان احتمالا مشکل از پارس نیست چون همین الان تست گرفتم اندازه کشش خط رو داد.نقل قول:
سر این بسته ها کلی تبلیغ کردن نمیدونم چی شد پیشو نگرفتن درستو حسابینقل قول:
فعلا 2 تا بسته آخر هفته رو مدتیه با نصف قیمت میفروشه که ملوم نیست تا کی ادامه داشته باشه
بسته های انرزی مثل اینستاگرامو تلگرام که ملوم نشد چرا برداشتن
محتوای مخفی: عکس
بدرودنقل قول:
پایدار بودن اینرتنت و اینکه دقیقاً باید به سرعت اسمی بدن و ... الان چند روزه که راه افتاده و مربوط به قراردادهای جدیدشونه نه قراردادهایی که از قبل هست!
قبل از اون قرارداد ها به این صورت بود که تا جایی که خط می کشید باز می بود
و من هم طبق همون قرارداد تا دو سال سرویس خریده بودم
یعنی باید تا آخر مدت قرارداد شرایطش ثابت باشه نه که تغییر کنه، با این حساب مدت قرارداد و میزان قیمت سرویس موقع خرید و .... همه بی معنی هست.
بله ظاهراً افت سرعت مقطعی بود و الان سرعت به همون 6 مگ برگشته :n01:نقل قول:
اینا چیه درست کردن من 16 مگ بخام یعنی چیزی که تا حالا داشتنم چرا باید اینقد پول بدم
اصلا من550 گیگ میخام چه کار که 88 هزار تومن پول بدم
کی به داد ادم میرسه چرا اینطوری میکنن
واقعا اگه دوستان حماایت میکردن و تحریم میکردیم بهتر نبود اخه چرا نباید ی بسته 50 گیگ ماهیانه باشه؟ چون پول زیاد و عدم نظارت بهشون چسبیده. اینه مثلا ارزون کردن؟
اخه من فرضا 550 گیگ واسه ی ماه میخام چه کار یا 225 گیگ بین المل؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینو باید به اون وزیر و مشاوران بی مصرف تر از خودش گفت چون ما هر چی به آی اس پی بگیم میگن قیمتها بر اساس مصوبه استنقل قول:
شرکتها هم انگار دست به یکی کردن سرعت بالا با حجم کم نمیفروشن...