درود
من قصد خرید یک هدفون خوب از نظر کیفیت ساخت + کیفیت پخش صداها + بیس رو میخواستم
کار اصلیم با هدفون میکس کردن DJing هستش (پس کیفیت صدا از هر لحاظی برام مهمه!)
در ضمن بیشتر موزیک ترنس و الکترونیک میگوشم...
Printable View
درود
من قصد خرید یک هدفون خوب از نظر کیفیت ساخت + کیفیت پخش صداها + بیس رو میخواستم
کار اصلیم با هدفون میکس کردن DJing هستش (پس کیفیت صدا از هر لحاظی برام مهمه!)
در ضمن بیشتر موزیک ترنس و الکترونیک میگوشم...
10.روح اهنگ كه نه تنها تو هدفون بلكه تو هيچ اسپيكر و باند و بلندگويي قابل حس نخواهد بود.وقتي بصورت زنده تو اپرا ،باله ،يا اركست سمفوني فركانسها و امواج موسيقي مستقيم بدون واسطه بهمون ميخورن اون موقع ديگه نه فقط با دل كه با تمام روح و جسمه كه موسيقي رو احساس و درك ميكنيم كه باعث سيخ شدن تمام موهاي بدنمون ميشه و تو پوست خودمون نميگنجيم و تازه اون موقعست يكي از راههاي رسيدن به اوج و لذت واقعي رو حس ميكنيم.
با سلام
هدفون غیر in ear هست که در اون از آرماتور بالانس استفاده شده باشه مثلا فول سایز
سلامنقل قول:
نه هدفون فول سایز یا earpad با سیستم ارماتور یا سیم پیچی ارماتور(ارمیچر) نداریم.البته تو هدفونهای فول سایز یه سیستم دیگه به اسم الکترواستاتیک هست که امیدوارم اساتید در باره این هدفونها توضیحاتی بهمون بدن.
از بروبچ با مرام کسی نیست کمکم کنه؟؟؟
کارم واجبه ها؟
نیازی نیست آخهنقل قول:
از علل اصلی استفاده از بالانس آرماتور ها اینه که اونها از لحاظ مصرف، به صرفه تر از دینامیک ها و... هستن
ولی کلاً ایدۀ جالبی میشه؛ ولی خب باید دیافراگم بزرگی استفاده بشه که نتیجش اینه که سیم پیچ بزرگتر و میلۀ متعادل سنگین تر
که حالا حفظ تعادل اون سیم پیچ فکر کنم خیلی سخت بشه
نقل قول:
فکر کنم یک اضافاتی باید انجام بدم :20:؛ بالانس آرماتور (آرمیچر) که توی هدفون استفاده میشه اینه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون آرمیچرهای قدیمی که می شناختیم، خب با این متفاوته
هرچند منطقشون یکیه
en.wikipedia.org/wiki/Headphones
با تشكر فراوان از آقا رضااين راهنمايي بود كه ما از آقا رضا داشتيم و ايشان نيز لطف كردند و جواب ما را دادند. و آْقا رضا از ما خواستن تا براي استفاده ديگر دوستان در اين تايپيك به اشتراك بذاريمعرض كنم كه من قصد خريد هدفوني براي گوش دادن به موسيقي و گاهي هم تمرين زبان را داشتم كه در ابتدا مي خواستم نهايت 50 تومان هزينه كنم اما بعد از خواندن تايپيك (چند نكته براي خريد و انتخاب هدفون)و همچنين صد صفحه آخري تايپيك (راهنمايي براي خريد هدفون خوب)به اين نتيجه رسيدم كه براي داشتن يك هدفون با كيفيت بايد هزينه به مراتب زيادتري كنم.لذا من از شما خواهش دارم تا در خريدن يه هدفون خوب با مشخصات ذيل و با چند پيشنهاد و درصورت امكان با اولويت بندي نسبت به خريدن آنها براي ما راهنمايي بفرماييد.البته قبلا در فروم همين سوال را بصورت ناقص از دوستان خواستم و يه دوستي نيز زحمت آنرا كشيدنداما مي خواستم نظر شما نيز داشته باشم و در اين مورد ما را بيشتر راهنمايي بفرماييد.
1- سورس بنده اغلب فرمت MP3 با بيت ريت 320k و همچنين موزيك ويديوهاي Full HD كه هر كدام نزديك 800 مگا بايت مي باشند.2- حدود قيمت تا 220 تومان . چون نمي خوام زياد حرفه اي صوت را دنبال كنم.3- بتونم بدون وجود آمپ بهترين كيفيت را توسط موبايل (گلكسي اس 2) و همچنين كامپيوتر،هدفون را درايوش كنم.4- روزانه حدود 3 ساعت بر روي گوشم خواهد بود پس از نظر راحتي اذيتم نكنه.5- به خاطر سلامتي گوش مي خوام ابتدا فول سايز از نوع open و در صورت وجود گزينه خوب close هم باشه ايراد نداره.6- بتونم از خود تهران توسط نمايندگي رسمي تهيه كنم چون در تشخيص جنس اصل از تقلبي وارد نيستم.7- البته براي خريد زياد عجله ندارم و مي تونم تا بعد عيد نيز صبر كنم .8- سبك مورد استفاده من بيشتر pop و dance مي باشد اما در كل از هر چي كه خوشم بيايد گوش مي دم.9- نوع كاربرد نيز فقط براي داخل خونه مي خوام.
حدود قیمت رو هم لطف کنین ممنون میشیم.نقل قول:
ولی فعلا audio technica m50 رو در نظر داشته باشین تا دوستان بیشتر راحنماییتون کنن.
والا من یک تاپیک جدا برای درخواستم زده بودم که عنوانش قید کرده بودم تا حدود 50 تومن. که ظاهرا منتقلش کردند به این تاپیکنقل قول:
تو این رنج قیمت هدفون دی جی کمی مشکله پیدا کردنش.شما یه تحقیقی در باره akg k44 بکنین.بیس چندان قوی نداره ولی کیفیت صدایه خوبی نسبت به قیمتش داره .حداقل با موجودی الان بازار.نقل قول: