اینترنت تو ایران کلا تعطیل هست ولی من از کار مخابرات خوشم آمده این شرکتهای خصوصی در طول این سالها پوست کاربران را کنده بودند حجم دزدی دیگه تو همه شرکتهای خصوص کاری عادی بود و دست کاربر بیچاره به جایی نمی رسید .یادم هست زمانی من از صبانت سرویس می گرفتم به علت حجم دزدی من و کاربران دیگر در همین سایت و در بخش صبانت شکایتی تنظیم کردیم زمانی که می خواستیم این شکایت را به امضاء کاربران برسانیم در یک چشم به هم زدن تایپک صابت ناپدید شد و من و خیلی از کاربران دیگر اخطار دریافت کردیم که اگر بر علیه صبانت حرفی بزنیم اخراج می شویم حالا چه برنامه ای پشت پرده بود صبانت حق حساب به این سایت داده بود؟ و حالا هر چه که بود این را گفتم تا بدانید این شرکتها چه دزدهایی هستند .از طرفی هم یک کلک دیگر راه انداخته بودند به نام اینترنت شبانه که افتضاح بود تو هفته 3 روز قطع و ...........حالا که مخابرات وارد میدان شده این شرکتهای خصوصی به غلط کردن افتادند البته خیلی هم خوب شد حالا باید دید این شرکتها برای جذب مشتری چه امکاناتی به کاربران پیشنهاد می کنند چون اگر بخواهند با سیستم قبلی ادامه بدهند به زودی زیر پای مخابرات له می شوند.