یکی بگه اون گاراجه تو بازی به چه درد میخوره.چرا درش باز نمیشه؟!
Printable View
یکی بگه اون گاراجه تو بازی به چه درد میخوره.چرا درش باز نمیشه؟!
فکر کنم این اسم اختصاص داره به اولی و دومین سری این بازی و سری یعدی را با همین اسم داده اند.نقل قول:
من روی سرویس پک 3 با سیستم بالا:
GeForce 8600 GT
RAM 2 GIG
CPU AMD Athlon 64 Dual Core +6000 - 3.10GHz
اجرا کردم بازی روان بود ولی کلا نتیجه مطلوب نگرفتم بازی فوق العاده پر ایراد و مشکل داری هست من یکی قیدش رو زدم برای همیشه نمره من به این بازی 4.5 از 10 هست
روی سیستم من که خوب بود راضی بودم تقریبا
تنها مشکلاتی که داشتم دیر لود شدن تکسچر و بعضی موقع ها هم افت فریم بود
lolنقل قول:
=))
واقعا ما چقدر کارشناس داریم توی اینجا !
شما پچو ریختی ؟
می شه بگید کدوم پچ؟ تو پست اول گشتم ولی خیلی گیج کننده ست . اگه می شه لطف کن و لینکشو اینجا بزار . ممنون.
منم سیستمم تقریبا شبیه krauser هست ولی وقتی هوا طوفانی باشه یا توی شب یکم روون نیستنقل قول:
krauser جان میشه یه تجدید نظری روی نظرت بکنی؟؟؟ بهترین بازی سال ............. اون وقت از نظر تو ........
این پست اول که شورشو در آورده هیچی معلوم نیست به هم ریخته شده حجت جان میشه لینک پچو بدی؟
عزیزنقل قول:
grand:بزرگ
theft:سرقت
auto:اتوموبیل
سرقت بزرگ اتوموبیل
اون motorhead هم که میگیslang هست و برای بازی ها هم وازه اسلنگ نمیزارن
این بازی بنا بر ساخت سری اولش که برای p.s1 ساخته شده بود به همین نام ادامه پیدا کرد .
بابا اه من حتی تو راک استار هم عضو شدم.ولی این ارور رو می دهفکر کنم مشکل از کرکه جون من از بیرون خریدم.اگه می شه کرکش رو بذارید.نقل قول:
gta iv fatal error:rmn40
من 64 درصد بازی رو رفتم الان رسیدم به چند مرحله بعد از کشته شدن ROMAN در عروسی . رسیدم به اونجا که Dimitri رو باید بکشم ولی از اون جا که از قایق میپره به هلیکوپتر که Jecob توش نشسته از اونجا به بعد تا میام هلیکوپتر رو هدایت کنم ، هلی کوپتر Dimitri که Pegorino توشه در میره و نمیتونم رد کنم . خیلی سخت شد یه بار نکنه آخرین مرحلهء مراحل اصلی هست ؟
از دوستان کسی سیو بعد از این مرحله رو داره ؟