چند نمونه مخرب
لینک دانلود: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پسورد: 123
Printable View
چند نمونه مخرب
لینک دانلود: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پسورد: 123
آویرا و کسپر به یک تعداد شناختند و باقی مانده های هر دو هم فایل های زیر بودند که فقط دو تاشون رو نگاه کردم امضای دیجیتالی داشتندنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
جالبه نتیجه تست بنده با جناب جولان همیشه تفاوت داره!
باقیمونده ها در تست بنده به جای 5 تا 6 تا هستن و کاسپر فایل inst_hlds.exe رو به عنوان مخرب نشناخت و جزو فایلهای سالن باقی گذاشت.
دلیل تفاوت ها به این دلیل است که کسپر در تنظیماتش آپشن های خیلی زیادی رو بر عهده کاربر قرار میده و هر کسی با توجه به سلیقه خودش آنتی ویروسش رو تنظیم میکنهنقل قول:
در مورد این فایل , ویروس نیست ولی فایلی هست که میتونه باعث خرابکاری و مانیتور سیستم بشه اگر کسپر بر روی تصمیم گیری اتوماتیک باشه این فایل رو پاک نیمکنه بلکه بلاک میکنه ولی من چون نیازی به فایل نداشتم پاکش کردم
kaspersky pure 2
مشابه تست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و اینکه این فایل هم inst_hlds.exe باقی موند و تنظیمات هم روی حالت اتومات نبود
:20:
نقل قول:
با سلام
جالبه نتیجه تست بنده با جناب جولان همیشه تفاوت داره!
باقیمونده ها در تست بنده به جای 5 تا 6 تا هستن و کاسپر فایل inst_hlds.exe رو به عنوان مخرب نشناخت و جزو فایلهای سالن باقی گذاشت.
سلام دوستان عباس جان گفتن که کسپر اپشنهای زیادی داره و باید طبق نیازهای خودتون تنظیم کنیدنقل قول:
kaspersky pure 2
مشابه تست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و اینکه این فایل هم inst_hlds.exe باقی موند و تنظیمات هم روی حالت اتومات نبود
طبق این عکس گزینه other تیک بزنید و ok کنید
موفق باشید:40:
نقل قول:
عالی بود
پاکش کرد
:40:
سلام علیکم
طبق گزارش هایی که بدست من رسیده ، که گویا اخلاق من با این قسمت فروم برابر نیست و هم خوانی ندارد :31: ولی خب چه کنیم یکم باید جدی بود و اینکه پای این انجمن زحمت کشیدم و تا اونجایی که بود با کمک محمدرضا با بالاترین مقام رسوندیمش ولی خب انتظاری نداشتم که چون زحمت کشیدم ، حکومت کنم نه چون فروم جای اطلاع رسانی و اموزش هست نه اتلاف وقت !:31: این قسمت اخری مال امضا یکی از مدیرای ارشد بود :31:
ولی خب اگر ببینم بودن ما شاید یک سری را اذیت میکنه و نمی تونن حرف دلشون را بزنن ، من کنار می کشم تا اونا بیان و از پست زدن و بحث کردن لذت ببرن !
تو انجمن توهین بهم شد ولی هیچ وقت از گزارش تخلف استفاده نکردم ، چون خوشم نمیاد .
در کنار دوستان یک سری چیز یاد گرفتیم و یک سری اطلاعات بهشون دادیم و خب کم و بیش لذت بردیم ولی اگر بببینم بودن من باعث بشه کسایی ناراحت بشوند ، که خودم حس میکنم !!!!!
بهتره فعلا یه چند روزی را نباشم ، شاید انجمن به حالت قبل بازگشت ، ولی دوستان اگر با خود من صحبت می کردند بهتر بود ، برای اینکه در اخلاق و منش خویش تغییراتی انجام بدم :31: تا بروند پیش بعضی ها برای شکایت کردن !!!:27:
اگر بار گران بودیم و رفتیم ، اگر نامهربان بودیم و رفتیم !!:31:
ما که از هرکسی بدی دیدیم بخشیدمش ولی شما هم مرا حلال کنید :31:
این هم تیکه عاشقونه : :31:
گاهی باید رفت...
باید رفت تا بعضی چیزها بماند...
اگر نروی هر آنچه ماندنیست خواهد رفت...
اگر بروی شاید با دل پر بروی و اگر بمانی با دست خالی خواهی ماند....
گاهی باید رفت و بعضی چیزها را که بردنی ست با خود برد، مثل یاد، مثل خاطره، مثل غ ر و ر...
و آنچه ماندنی ست را جا گذاشت، مثل یاد، مثل خاطره، مثل لبخند...
رفتنت ماندنی می شود وقتی که باید بروی، بروی!
و ماندنت رفتنی می شود وقتی که نباید بمانی بمانی!
شاید گاهی باید رفت و گذاشت چیزی بماند که نبودمان را گرانبها کند...
نمیدانم...شاید باید سر به زیر رفت...هر چند با اندوه!
شاید باید با لبخندی بر لب رفت هر چند باری سنگین بر دل و دوش...
رفتن همیشه بد نیست...
هرچند شکسته...
شاید باید آنگونه بروی که دیده شوی و حضورت مثل لمس بال یک پروانه حس شود....
شاید باید آنگونه رفت که هیچ نگاهی نتواند انکار کند و هیچ دلی نتواند ...
حـــــــــــــــــــال باید رفت،فقط باید رفت ...
شاید وقتی بروم همه ی چیز هایی که باید بیایند،بیایند...
========================================
زیاد خوب نباش !
زیاد دم دست هم نباش !
زیاد که خوب باشی ... دل آدم ها را می زنی !
آدم ها این روزها ... عجیب به خوبی ... و به شیرینی ... آلرژی پیدا کرده اند !
زیاد که باشی ... زیادی می شوی !!!
عزت زیاد..........
ولی شرمنده اخلاق ورزشی شما هستم ، تا اخرش که بتونم اینجا فعالیت می کنم و ثابت میکنم که در اشتباه محص هستید !!
نقل قول:
سلام علیکم
طبق گزارش هایی که بدست من رسیده ، که گویا اخلاق من با این قسمت فروم برابر نیست و هم خوانی ندارد :31: ولی خب چه کنیم یکم باید جدی بود و اینکه پای این انجمن زحمت کشیدم و تا اونجایی که بود با کمک محمدرضا با بالاترین مقام رسوندیمش ولی خب انتظاری نداشتم که چون زحمت کشیدم ، حکومت کنم نه چون فروم جای اطلاع رسانی و اموزش هست نه اتلاف وقت !:31: این قسمت اخری مال امضا یکی از مدیرای ارشد بود :31:
ولی خب اگر ببینم بودن ما شاید یک سری را اذیت میکنه و نمی تونن حرف دلشون را بزنن ، من کنار می کشم تا اونا بیان و از پست زدن و بحث کردن لذت ببرن !
تو انجمن توهین بهم شد ولی هیچ وقت از گزارش تخلف استفاده نکردم ، چون خوشم نمیاد .
در کنار دوستان یک سری چیز یاد گرفتیم و یک سری اطلاعات بهشون دادیم و خب کم و بیش لذت بردیم ولی اگر بببینم بودن من باعث بشه کسایی ناراحت بشوند ، که خودم حس میکنم !!!!!
بهتره فعلا یه چند روزی را نباشم ، شاید انجمن به حالت قبل بازگشت ، ولی دوستان اگر با خود من صحبت می کردند بهتر بود ، برای اینکه در اخلاق و منش خویش تغییراتی انجام بدم :31: تا بروند پیش بعضی ها برای شکایت کردن !!!:27:
اگر بار گران بودیم و رفتیم ، اگر نامهربان بودیم و رفتیم !!:31:
ما که از هرکسی بدی دیدیم بخشیدمش ولی شما هم مرا حلال کنید :31:
این هم تیکه عاشقونه : :31:
گاهی باید رفت...
باید رفت تا بعضی چیزها بماند...
اگر نروی هر آنچه ماندنیست خواهد رفت...
اگر بروی شاید با دل پر بروی و اگر بمانی با دست خالی خواهی ماند....
گاهی باید رفت و بعضی چیزها را که بردنی ست با خود برد، مثل یاد، مثل خاطره، مثل غ ر و ر...
و آنچه ماندنی ست را جا گذاشت، مثل یاد، مثل خاطره، مثل لبخند...
رفتنت ماندنی می شود وقتی که باید بروی، بروی!
و ماندنت رفتنی می شود وقتی که نباید بمانی بمانی!
شاید گاهی باید رفت و گذاشت چیزی بماند که نبودمان را گرانبها کند...
نمیدانم...شاید باید سر به زیر رفت...هر چند با اندوه!
شاید باید با لبخندی بر لب رفت هر چند باری سنگین بر دل و دوش...
رفتن همیشه بد نیست...
هرچند شکسته...
شاید باید آنگونه بروی که دیده شوی و حضورت مثل لمس بال یک پروانه حس شود....
شاید باید آنگونه رفت که هیچ نگاهی نتواند انکار کند و هیچ دلی نتواند ...
حـــــــــــــــــــال باید رفت،فقط باید رفت ...
شاید وقتی بروم همه ی چیز هایی که باید بیایند،بیایند...
========================================
زیاد خوب نباش !
زیاد دم دست هم نباش !
زیاد که خوب باشی ... دل آدم ها را می زنی !
آدم ها این روزها ... عجیب به خوبی ... و به شیرینی ... آلرژی پیدا کرده اند !
زیاد که باشی ... زیادی می شوی !!!
عزت زیاد..........
از رفتنت کاملا استقبال میکنیم :31:
اما مشکل اینجاست که چند روز دیگه سر کلت پیدا میشه :38:
هر دفعه می خوای بری یه طومار شعر مینویسی بازم فرداش میبینیم برگشتی:38:
امیدوارم ایندفه سر قولت بمونی:39:
ویرایش : دوستان تاپیک هل بدید بره صفحه بعد می خوام مخرب بزارم:31:
دی دی دی
کرکس میدونم پوستت کلفته دارم باهات شوخی میکنم اگه میدونستم احساسی هستی اصن شوخی نمیکردم دی
ببین علی در بحث کردن کم و بیش ادم کنترل خودش را از دست میده و شاید یه چیزی بگه ولی اینکه از رو بیان از پست های ما استفاده بکنند و از پشت سره برن.............این جایز نیست !!
تو پست ها شاید به ما هم توهین بشه ولی ما اینقدر ظرفیت داریم که چیزی نگیم ولی بعضی دوستان نمیدونم کیان ، و غرض از کارشون چی بوده !
من اگر از این انجمن برم ، انجمن بعدی که خواهم رفت برای فعالیت و کسب علم ، صد در صد انجمن اشیانه هست که بنظرم میتونه کمک حالم باشه .
من فعلا به هیچکس شک ندارم چون همه کاربرا مثل برادرهای خودم میدونم ...
ببین علی جان پوست کلفت بودن ، از نظر مثبت نه اینکه هرکس خواست هر بلایی سرت بیاره و تو ساکت بمونی و من فعلا وارد حواشی نمیشم چون حوصله اش را ندارم !نقل قول:
کرکس میدونم پوستت کلفته دارم باهات شوخی میکنم اگه میدونستم احساسی هستی اصن شوخی نمیکردم دی
پوست کلفت من روی شوخی میگم وگرنه پوست کلفت بودن ، یعنی ادم نفهمی که هرچی بهش بگی ، باز کار خویش را انجام می دهد !:46:
من اگر پوست کلفت شده باشم ولی از نوع نفهمش ، خیر !
کد:کس دیگری این پست را نقل قول نکند ! تنکس